Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Maska i Tylna klapa w inny kolorze?? propozycje !! Nowy temat:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czarny dach i przyciemnione szyby :good:

Opublikowano

I koza na 15' :sick3:

Opublikowano

Racja... :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Wszystkie pięknie i fajnie ale folia drożej wychodzi w mojej sytuacji. Bo malować to mam znajomego lakiernika co mi za free pomaluje a foli sobie sam nie dam rady przykleić ..

Opublikowano

Wszystkie pięknie i fajnie ale folia drożej wychodzi w mojej sytuacji. Bo malować to mam znajomego lakiernika co mi za free pomaluje a foli sobie sam nie dam rady przykleić ..

ale ile takie oklejenie i kto to robi ??

No to po co pytasz? :cool1:
Opublikowano
  • Autor

jaka koza i na jakich 15' pisałem przecież że będzie gleba -70 + 17 cali koła :kwasny: czytajcie ludzie!!

Opublikowano

jaka koza i na jakich 15' pisałem przecież że będzie gleba -70 + 17 cali koła :kwasny: czytajcie ludzie!!

Zrób pierw glebę i 17ki, lampy a później będziesz myślał o innych sprawach. :good:
Opublikowano

Zrób pierw glebę i 17ki, lampy a później będziesz myślał o innych sprawach. :good:

Właśnie o to mi chodziło :wink4:

Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło :wink4:

:nose::wink4:
Opublikowano

164vu.jpg

Co wy sie czepiacie felg i gleby, teraz i tak idzie zima, to pomalować sobie moze, felgi to juz na wiosne będzie miał :good:

Opublikowano

164vu.jpg

Co wy sie czepiacie felg i gleby, teraz i tak idzie zima, to pomalować sobie moze, felgi to juz na wiosne będzie miał :good:

dokladnie :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 17:29_________________________________________________jak masz znajomego lakiernika, ktory wymaluje za free

to moze cale auto na jakis " custom " kolor

Opublikowano

koncepcja rodem z fiata seicento :naughty:

Opublikowano

Ja bym nie malował ani nic nie naklejał.

Totalna seria i czarny dach :thumbdown:

Lepiej lampy zmień na poliftowe.

armi ma rację od tego zacznij, potem felga 17"

Opublikowano

Do koloru twojego autka będzie najlepszym połączeniem czarny połysk (pokrywa SILNIKA - DACH-KLAPA ) ale sama kolorystyka nie wiele zdziałasz do tego na poczatek proponuję felge 17 i troszkę w dół oczywiście kwestia gustu . Ja osobiscie bym koloru sie nie czepiał założył bym 17 alu zdjąl emblematy troszke w dół ewentualnie - czarna szyba , tył lampa hella ciemna i to powinno wyklarowac wygląd wg. mnie

Opublikowano

Ja nie rozumiem myślenia ze na początku lepiej to lepiej tamto, ma mozliwosc to maluje auto a felgi i tak teraz nie założy, bo po pierwsze napisał że malowanie bedzie po taniosci a po drugie zakup felg i zawiechy wiąże sie z większym wydatkiem, skoro pisze że malowanie ogarnie mu znajomy :gwizdanie:

z resztą napisał ze felga jest w planie na wisone, to czego nie malowac auta zimą :mysli: bo felgi nie ma :blink:

chociaż sam auto wątku przestał sie odzywać :disgust:

Opublikowano

Według mnie kolor jest ok proponuje zdjąć emblematy delikatnie w dół felga tu wg. gustu pasuje 17cali , polerka budy ew. ciemna szybka . A jeżeli chcesz koniecznie lakierować to tylko czarny połysk od pokrywy silnika po przez dach kończąc na klapie bagaznika ale bez felgi będzie totalna szopka - oczywiście to moje skromne zdanie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam białe A4 B5 z czarna maską i fajnie to wygląda:) mam zamiar okleić ją folią carbon 3M (polecam) i do tego dach. tylnej klapy nie polecam bo widziałem na własne oczy i się tylko złapałem za głowę....!!!!!!

Opublikowano
  • Autor

A więc panowie tak gleba już jest -63mm gwint:) teraz właśnie będzie lakierowanko maski i tylnej klapy na czarny metalic do tego nowe światła przód czarne na soczewkach z xenonami i na diodach jak w nowych audicach , tył też nowe lampy Red&White , jak na razie tylko na wiosnę pomaluję dach , założę 17 , przyciemnię szyby i wsadzę jakiś kozacki sprzęt CA :)