Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A3-->A4 b6 avant s-line plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no z 7-8mm luzu także spoko, na żywo wygladają fajnie :decayed:

Opublikowano
fajnie jest, 18 były za duże :grin:

:fool::grin: Marcin wkładaj stare są za***iste :kox:

Opublikowano

Do tych dystansu brakuje,i ten pomarańcz,zmień na jakiś ładny hid.Ogólnie autko jest zaje...te

Opublikowano

pomarańczu już dawno nie ma, to był taki.....wybryk :grin:, hidów nie będzie bo niby po co mi w halogenach :tongue4:, tutaj też na tyle mam dystans 10mm więc et wyszło na tyle 28, no ale spokojnie panowie 18 musi zostać, chociaż ostatnio zrobiłem w 2 dni trase 2500km (na 18) i myślę że na 17 byłoby lepiej :grin: mówie o spalaniu :whistling:

Opublikowano
pomarańczu już dawno nie ma, to był taki.....wybryk :grin:, hidów nie będzie bo niby po co mi w halogenach :tongue4:, tutaj też na tyle mam dystans 10mm więc et wyszło na tyle 28, no ale spokojnie panowie 18 musi zostać, chociaż ostatnio zrobiłem w 2 di trase 2500km i myślę że na 17 byłoby lepiej :grin:

wydawało ci sie tylko żę lepiej na 17

18 dtm -wygląd bezcenny :decayed:

Opublikowano

dtmy są mega :jerk: szkoda ze nie mam kaski bo by już u mnie leżały :decayed:

Opublikowano

A jakie spalanie Ci wyszło Marcin ?

Opublikowano

na baku zrobiłem 1150km do zaświecenia rezerwy, na fisie 5,1 na 100

Opublikowano
na baku zrobiłem 1150km do zaświecenia rezerwy, na fisie 5,1 na 100

uuu no to łądnie...ale prędkość przelotowa chyba nie była za wysoka co??

Opublikowano

no tak 130-140km/h czasami jakaś zwężka to wtedy 80-100 ale 80% trasy 130/140

Opublikowano

Ładny wynik. A rezerwa ile ma ? 5L czy 7L ? Orientuje sie ktoś ? Ja tankuje zazwyczaj jak są opary.

Na codzień 5.1 w jeździe codziennej to raczej nie osiągalne. Na takiej ładnej trasie - jak widać da się.

Ja póki co na 225/40R18 mam 6.2 w jeździe codziennej. Wiadomo, robota, miasto, dom itp :wink:

Opublikowano

no to była trasa absolutnie, w cyklu mieszanym czy mieście to swoje spali, ja zawsze tankuje jak się rezerwa zaśiweci, nie sprawdzam ile na niej jeszcze przejade

ale myślę że jakbym jechał na 17 to spalanie by wyszło poniżej 5

Opublikowano

Na 16'' może i nawet 4.5L :wink:

Opublikowano

hehe, no pewnie tak ale tego bym nie przeżył :grin:

Opublikowano

ja na trasie mam 6,2 a miasto tonawet 8 jest za mało :decayed:

Opublikowano

Ja póki co na 225/40R18 mam 6.2 w jeździe codziennej. Wiadomo, robota, miasto, dom itp :wink:

Mało wam ośki palą :shock3: Przy quattro trzeba liczyć +1.5-2 litra/100km więcej przy takiej jeździe. Ja obojętnie czy się staram czy nie to poniżej 7,5l/100km na FIS nie zszedłem

Opublikowano

Ja co prawda jeździłem 2.5 roku na 17'' i teraz od pół roku na 18'' ale średnia po 3 latach 6.4L

Wpisuje sobie spalanie systematycznie na spritmonitor.de

Opublikowano

ja tam ogólnie na spalanie nie patrze, dużo jeżdże po mieście więc jest różne, ale trasa mnie mile zaskoczyła

Opublikowano

tak, chociaż najlepiej wygląda na zderzaku s-line w b7 :wink:, wejdź w dział b7 i koega fotograf... ma u siebie na zwykłym zderzaku