marcin_o23 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 trochę dziś trzeba było ogarnąć furkę w środku bo już nie mogłem na to patrzeć wleciał po zimie front lip z cupry :banan:cod razu inaczej i przy okazji wleciał mały gażdżet, w sumie dla córci było: pare minut i zamontowane, jak się później okazało na odwrót isofix na dwie strony plus plastikowe prowadnice i przy okazji wymiana plastikówt trzymajacych kanape na nówki
marcin_o23 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 pare rzeczy jeszcze do zrobienia ale dziękuje
turzol Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Isofixy to podstawa. Wysłane z mojego MT11i
marcin_o23 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 no, ale wszystko pieknie do czasu jak zerknąłem na spód fotelika i nie ma mocowania isofix, fotelik recaro a tu taka maniana
ucho.77 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ale zoonk, więc teraz trzeba dokupić fotelik do moda
turzol Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 no, ale wszystko pieknie do czasu jak zerknąłem na spód fotelika i nie ma mocowania isofix, fotelik recaro a tu taka maniana No Panie ale Recaro ma i taki i takie mocowania, trzeba było przy zakupie myśleć BTW Moja córa jeździ w Recaro Young Expert Plus
marcin_o23 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 wczesniejsze nosidełko miało oba systemy mocowania, na fotelik nie zwróciłem uwagi pradę mówiąc, myślałem że jest na to i na to, a fotelik to recaro young sport, nic pomysli się o zmianie
spidzior Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Marcin Twoje auto to dla mnie wzor do nasladowania.... powiedz lepiej co to za kolo szykujesz na sezon?
marcin_o23 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 a nie wiem czy znim rusze na ten sezon u mnie już nie ma prawie po czym jeździć takie warunki dorgowe
pablo_ua4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 oj marudzisz zakladaj juz to kolo to zrobisz miazge
srb38vx Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 oj marudzisz zakladaj juz to kolo to zrobisz miazge Dawaj dawaj
marcin_o23 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 prace trwają ze wzgledu jak zwykle na brak czasu trwać będę jeszcze trochę, nie mam jeszcze opon kupionych, reszta na dobrej drodze, ale pewnie od razu sezonu na nich nie zacznę
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 auto piekne. Jakie kolo mow tu szybko:wink:
julo23 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 trochę dziś trzeba było ogarnąć furkę w środku bo już nie mogłem na to patrzeć wleciał po zimie front lip z cupry :banan:cod razu inaczej i przy okazji wleciał mały gażdżet, w sumie dla córci było: http://img607.imageshack.us/img607/1117/dsc0999ax.jpg pare minut i zamontowane, jak się później okazało na odwrót http://img132.imageshack.us/img132/8615/dsc100001.jpg isofix na dwie strony plus plastikowe prowadnice i przy okazji wymiana plastikówt trzymajacych kanape na nówki Masz numer tych plasticzków co trzymają kanapę? Jeden mam urwany. A z tym kołem to nie rób jaj dawaj tu foty Trzeba sie nakręcać na nowy sezon. Ja już sie zastanawiam czy już laćków nie zmienić
marcin_o23 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 koło nic specjalnego jak przygotuje to wrzuce julo nr znajde to ci podeślę na pw
pablo_ua4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ty to jestes chyba najbardziej skromnym czlowiekiem na swiecie hehe
Rekomendowane odpowiedzi