Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LED czy plazma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

tesciu poprosil mnie o pomoc w wyborze TV. musi byc w rozmiarze 40-42 cale i miescic sie w do 4,5k PLN. niestety nie bardzo wiem, jaki model wybrac: plazma czy LED, jakiej firmy? bedzie ogladal glownie filmy, sport i programy info. moze macie jakies sugestie jaki konkretnie model moglbym mu polecic?

Opublikowano

LED .. hmm a marka to nie Wiem może jakiś Wypas LG??

Opublikowano

Panowie co 2-3 miesiące jest taki sam wątek!!

Opublikowano

Co 2-3 miesiące musimy polecać plazmę Panasonica :good:

Opublikowano

Jak coś to 600HZ :wink4:

Opublikowano

a i tak kupi leda :polew: :polew:

Opublikowano

A ja bym brał Samsunga 40'' LCD za 2 tysie i 2,5 zostanie w kieszeni.

Żadne LG.

Opublikowano

Julo co chcesz od LG?? ja miałem Samsunga i warunki gwarancji nie halo . W LG jak ci się przepali piksel to wymieniają na nowy TV, Samsung dopiero jak będziesz miał dopiero 5 w odległosci 10 cm !! czy jakoś tak.

Opublikowano

plazmy sie nie oplaca bo trzeba ja nabijac co 6-7 lat a kosz jest taki jak nowego telewizora wiec wybral bym led-a :gwizdanie:

Opublikowano

ja ma LCD LG 42" 100Hz fullHD i jestem bardzo zadowolony :good:

dałem za niego ok.2000zł w promocji :cool1: w "EURO RTV AGD"

a ledy widziałem na wystawie Sony 3D :shocked: jakość obrazu masakra :shocked: ale cena powyżej 5tys. za 40" :wallbash:

Opublikowano

a ledy widziałem na wystawie Sony 3D :shocked: jakość obrazu masakra :shocked: ale cena powyżej 5tys. za 40" :wallbash:

tak, a wszystko puszczone z super wypas płyty :decayed:

w rzeczywistości nie jest tak super

mam LCD 47" LG, 5 lat gwarancji, model LH3000 i nie narzekam, w połączeniu z Nką jest fajnie :)

Opublikowano
  • Autor

dzieki za podpowiedzi, ja jestem fanem plazmy ze wzgledu na naturalne oddanie barw i kontrast. dzisiaj ogladalem obraz z Panasa TX-P46G20E i musze przyznac, ze spelnia on moje oczekiwania. nastepnym byl TX-P42V20E, gdzie wrazenia byly podobne, przekatna troche mniejsza....

Opublikowano

.. weź teścia do sklepu i niech zobaczy na którym mu najbardziej będzie pasował obraz (no i design)..

.. mnie polecano Sharpa serii 820 (nie podoba mi sie zewnętrznie) i Toshibę WL753.. jednak zdecydowałem się na Samsunga c750 .. i 3D potrktuję jako dodatek (przeciwnicy 3D to Ci którzy pół roku temu kupili TV) .. i klub obrońców "Panasa".. nie przekonał mnie do plazmy.. a jedynie upodobnił sie do innego fan klubu... "Gdzie jest k..." :wink4:

Opublikowano

Od 4 tys zł już można wyrwać wypasa w 3D ale normalnie to chodzą o 5 tys w górę.

Opublikowano

Od 4 tys zł już można wyrwać wypasa w 3D ale normalnie to chodzą o 5 tys w górę.

Technologia 3D nie trafiona komercyjnie - ludzie tego prawie nie kupują.

To dla odmiany :wink4:: kup LCD Samsunga 40C650 lub /za te pieniądze, ok.3600zł /46C650. Jak ci nie powiedzą , to nie to nie będziesz wiedział, który to LCD a który plazma.

Opublikowano

plazmy sie nie oplaca bo trzeba ja nabijac co 6-7 lat

Ciekawe :) A czym nabija się plazmy? :decayed:

Opublikowano

pewnie tonerami :polew: a LEDy się k.... nie przepalają, no chyba, że tylko w samochodach

Opublikowano

plazmy sie nie oplaca bo trzeba ja nabijac co 6-7 lat

Ciekawe :) A czym nabija się plazmy? :decayed:

"plazmidami" :decayed:

podkleję się do tematu ma może ktoś z was SONY KDL-40EX500 ??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

powiem tak mam LCD sony bravia 40 cali w pokoju a w kuchni LED 32 cale Samsung C5000 i oba mi wystarczają , koszt kazdego z nich to około 2 tys zł.

Led dlatego ze pobór prądu jest mniejszy niz w zwykłym LCD i jest cienki niecałe 3 cm,choć gość w media market polecał Samsunga C650 LCD mowił ze ma lepszą matryce ja jednak gołym okiem nie widze różnicy, [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 14:31_________________________________________________Plazmy sie z czasem wypalają i nikt ich nie poleca