Gość Murzyn Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Temat tak czy siak by powstal (szybko go zamkniemy bo polityka na forum to zlo) - prosze o 1 wrazenia, jak dla mnie 13% roznicy PO PiS to o to chodzilo, moze bedzie normalnie w koncu Lid 13,3 PLS 8,4 wiec moze zrobia jakas dobra koalicje co najwazniejsze oszolomow w sejmie nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 hehs też głosowałem na PO ,aleeee czytałem de best tekst: " Kurde jak wygra PO to kicha, Tusk chce zrobić z Polski drugą Irlandię, a ja słabo znam angielski" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 PO+PSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ew. PO + PSL i Leki i Drinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Do jutra rana możecie sobie PO-PIS-ać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Do jutra rana możecie sobie PO-PIS-ać dzieki tez jestem pelny nadzieji PO+PSL i mam nadzieje ze nie zawala i bedziemy nareszcie normalnie zyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dobrze jest , ale i tak za duzo dostal PiS .... :gwizdanie: Ale bedzie leppiej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jak jesteśmy zmobilizowani to jednak dajemy radę, zobaczymy co będzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Do jutra rana możecie sobie PO-PIS-ać dzieki tez jestem pelny nadzieji PO+PSL i mam nadzieje ze nie zawala i bedziemy nareszcie normalnie zyc tez mam taka nadzieje ale jak to sie mówi: nadzieja .... dobra muszę być bardziej optymistyczny, naradzie jest ok zobaczymy co będzie za 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 co będzie za 2 lata "Nie będzie niczego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 co najwazniejsze oszolomow w sejmie nie bedzie Niezmiernie mnie to cieszy. Brawo PO :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 znając naszą historię ... w następnych wyborach PO pójdzie w odstawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davido31 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 temat nie związany wogole z ideą tego forum :bicz3: więc powinien być natychmiast zamknięty.to jest forum motoryzacyjne a nie polityczne!!!!!! . [br]Dopisany: 22 Październik 2007, 00:56 _________________________________________________ Do jutra rana możecie sobie PO-PIS-ać i ani minuty więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja jestem zawiedziony małym poparciem dla LiD-u Liczyłem na ok. 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintadamus Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 temat nie związany wogole z ideą tego forum :bicz3: więc powinien być natychmiast zamknięty.to jest forum motoryzacyjne a nie polityczne!!!!!! . [br]Dopisany: 22 Październik 2007, 00:56 _________________________________________________ 21go października skończyła sie IV RP :drool: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja patrząc wstecz, nie do końca wierzę PSL-owi. Już kiedyś niestety zdradzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zgodnie z obietnicą zamykam.Otworze jak się zacznie źle dziać w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Panie i Panowie nie da się ukryć że owe wybory nie były w szczególności wyborami za kimś lecz przeciw i o to chodziło, IV RP poszła w PISdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi