MAGIC87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Myślę o tym tylko we Wro nie ma chyba 4x4 musi byc... kolega robił Leona ARL 4x4 u Mirrasa
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 co do pilota to chyba standard u mnie też tak jest jak odłączę AKU wystarczy włożyć kluczyk w stacyjkę i poprzyciskać przyciski przy kluczyku :gwizdanie:
Majkel_83 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Myślę o tym tylko we Wro nie ma chyba 4x4 musi byc... kolega robił Leona ARL 4x4 u Mirrasa to nie ma znaczenia, haldexa przeważnie rozpinają na strojenie... zadzwonić i spytać bardzo ładna eska, dźwięk silnika poraża widzę że kolega ma znajomości w urzędzie komunikacji hehe
kadafi Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 :kox: mistrzostwo swiata i nic wiecej nie napisze :gwizdanie:
jojog60 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no ładnie Danielu a wiec to Twoje cudeńko :gwizdanie: juz pare razy widzialem na mieście i zastanawiałem sie czyje to. przy najbliższej okazji musze blizej obczaić twoja eske, pozdrawiam Łukasz
olekk Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a więc to ty mi ją podkupiłeś :-) ładne S4 gratulacje! niewątpliwą zaletą tego samochodu jest potwierdzony przebieg i regularny serwis w ASO... żeby nie było kolorowo to wada też jest ale to właściciel jak będzie chciał to się sam pochwali
danilo s4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 a więc to ty mi ją podkupiłeś :-) ładne S4 gratulacje! niewątpliwą zaletą tego samochodu jest potwierdzony przebieg i regularny serwis w ASO... żeby nie było kolorowo to wada też jest ale to właściciel jak będzie chciał to się sam pochwali Hmmm... co tu dużo gadać, ciężko jest kupić taki samochód tak żeby nie miał jakieś przeszłości. Tą S-ke sprawdziłem kilka razy.Wszyscy mówili to samo. Dla mnie nie było większych przeciwwskazań do zakupu własnie tej. Jak widać w Polsce wybór tego modelu jest raczej niewielki, a sprowadzanie to raczej nie dla mnie. Fura jak na razie pzdr
MARCIN607 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ale chu.owa eSka :polew: te listwy boczne i te zderzeki :polew: a tak poważnie :blink: Recaro
kolba_leon Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 na pewno bixenon? Czy bixenon to nie jest drogowe i długie w jednej soczewce? [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 09:52_________________________________________________no i przygotuj się na częste wizyty na stacji benzynowej:) nawet bardzo częste:P
Martin_Speed Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ladna maszyna... ALe takie pytanie ile taki silnik pali ?? z ciekawosci chcialbym wiedziec
kolba_leon Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 miasto średnio 14-15 L Trasa 12-15 to przy zamulonej jeździe:) a przy innych właściwościach nawet nie pytaj:) hehehe bo nawet i 30 L pokaże
Młody_drog Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 na pewno bixenon? Czy bixenon to nie jest drogowe i długie w jednej soczewce? [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 09:52_________________________________________________no i przygotuj się na częste wizyty na stacji benzynowej:) nawet bardzo częste:P w Audi bixenon różni się przesłoną w soczewce która się odchyla po zapaleniu długich i xenon świeci wysoko tak jak zwykły halogen
Młody_drog Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ma, to co ma kolega właśnie w audi nazywa się bixenonem (xenon plus) różni się on jeszcze od zwykłego xenonu tym, że ma ciemne środki
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ma, to co ma kolega właśnie w audi nazywa się bixenonem (xenon plus) różni się on jeszcze od zwykłego xenonu tym, że ma ciemne środki a skad wiesz, ze ma? w S4 B6 wychodzily tez zwykle xenony z czarnymi srodkami.
Młody_drog Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 AUDI S4 AVANT Rocznik 09.2003 Przebieg: 116 tys Kraj pochodzenia: Szwajcaria ( jeździł nią mój imiennik ) Wyposażenie m.in. Bixenon Skrzynia manual Recaro skóra+alcantara Navi RNS-E Podgrzewane fotele przód Lustra podgrzewane i fotochromatyczne itd. kłamie?
kolba_leon Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 nie , tylko ja to samo mam. Też mam niby bixenon ale długie są wypuszczane obok. A w soczewce mam tylko światła drogowe. Przy zmianie słychać jak coś pstryka jak daje na długie( na postoju oczywiście) i długie nie są w xenonie a też pisze bixenon i też mam czarne środki. Dlatego zgłupiałem już
Młody_drog Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 światła drogowe - długie światła mijania - krótkie A jak coś pstryka to własnie ta przesłona. Oprócz tego, że włącza się halogen (żółte światło) również odchyla się przesłona w soczewce która puszcza światło do góry, poproś kogoś, żeby mrugał długimi a ty zasłoń halogeny a zostaw na wierzchu soczewki, podjedź do ściany i będziesz wiedział o co chodzi. Dobra kończymy Off topic koledze, na forum gdzieś napisane jest na czym polega różnica między xenonem a xenonem plus (bixenonem)
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 nie, nie klamie, zle sie wyrazilem... chodzilo mi o to, ze w eSkach zwykly xenon byl wlasnie czarny. tutaj jest bi. A jak coś pstryka to własnie ta przesłona. true.
danilo s4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie, nie klamie, zle sie wyrazilem... chodzilo mi o to, ze w eSkach zwykly xenon byl wlasnie czarny. tutaj jest bi. A jak coś pstryka to własnie ta przesłona. true. Cisza... Ciesze się, że sobie wszystko wyjaśniliście. Co do mojego Bi to sam juz nie wiem, za dużo wątpliwości i pytań Wiem tylko tyle, że świeci słabiej niż w moim poprzednim Passacie. Może to wina żarników, a może mi sie tak wydaje. Szykuje się pierwszy mod. Przyciemnienie szyb. Z racji, że pracuje na co dzień z foliami, będę oklejał szyby sam! Zdjęcie będą po zakończeniu roboty. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi