Wojtek_A4 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Slepy.. tamtych fot nie moge oblookac muszę je wrzucić na ImageShacka, bo trzeba być zalogowanym aby je obczić no to dawaj dawaj;) pierwszy mod-> wleciała gałka od S4 bo na tego peniska juz patzrec nie moglem 28 strona i pierwszy mod--> gałka :polew: Mistrz [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 16:38_________________________________________________Ups juz 29 ...
Wandej Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 te Asa srednie, i zapas z merca raczej tez i jest to chyba 16" jezeli sie nie mylę, do mnie wlecą albo nudne Avusy, felgi z DTM'a albo daj Boze Oz'y... w nast tyg bede sie juz za kolami rozgladał ale w sumie mozecie pokazac jescze kilka ciekawych opcji;p Slepy.. tamtych fot nie moge oblookac sa u nas na forum dtm`y na sprzedaż
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 te Asa srednie, i zapas z merca raczej tez i jest to chyba 16" jezeli sie nie mylę, do mnie wlecą albo nudne Avusy, felgi z DTM'a albo daj Boze Oz'y... w nast tyg bede sie juz za kolami rozgladał ale w sumie mozecie pokazac jescze kilka ciekawych opcji;p Slepy.. tamtych fot nie moge oblookac sa u nas na forum dtm`y na sprzedaż Kolega A-rek wklejal je na 27 stronie tego tematu
topor Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Slepy.. tamtych fot nie moge oblookac muszę je wrzucić na ImageShacka, bo trzeba być zalogowanym aby je obczić no to dawaj dawaj;) pierwszy mod-> wleciała gałka od S4 bo na tego peniska juz patzrec nie moglem 28 strona i pierwszy mod--> gałka :polew: Mistrz [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 16:38_________________________________________________Ups juz 29 ... od czegoś trzeba zaczac:d a topik mojej b5 tez mmial najwiecej wiadomosci... tfu spamu:d
topor Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 hmm waham sie miedzy 18" Avus III i DTM
topor Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 jestem tak 70% za DTM;p[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 14:20_________________________________________________jest i gała;)
akjam Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Gdzie dorwałeś tą gałę? Dostanie tej gałki S4 graniczy z cudem! Pasuje idealnie do tej kiery. Ja zastanawiam się nad S-Line albo RS4 do mnie bo mam pikowaną kierę...
topor Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 znajomy ma taka S4 do opulenia za 200:)
adamooo Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 s-line czy sportowe? podobno z trabanta wklada
mgtan Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 s-line czy sportowe? sportowe fotele a S-line to to samo przecież...inna tapicerak, materiał vs alcantara + skóra... co inego RSowe czy recaro
oktawian Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Kolejne mody w Toporowym szmelcu - Babka z telefonu już nie drze japy po germańsku -uaktywniona opcja włączenia awaryjnych podczas nagłego hamowania A z funkcją coming / leaving home będziemy się bawić później
antonio Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 -uaktywniona opcja włączenia awaryjnych podczas nagłego hamowania w czym to uaktywnić?? s-line czy sportowe? sportowe fotele a S-line to to samo przecież...inna tapicerak, materiał vs alcantara + skóra... co inego RSowe czy recaro no jakby było to samo to bym się nie pytał sam napisałeś, że różnią sie materiałem więc nie są takie same niektórzy chcą s-line (skóra i speed) a niektórym wystarczą sportowe szmaciaki
mgtan Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dla mnie to ten sam fotel z innym obiciem... dla mnie różnica między fotelami to różnica w ergonomi, np między std vs sportowe(sline) vs Recaro vs RS... a jak tak rozgraniczamy to skoro ja mam szare a ktoś ma czarne to sa inne modele foteli? nie. ten sam fotel w innym wykończeniu. Ja nie chce skóry bo nie lubie - mamy w drugim aucie skóre i mimo że wentylowana itp to dalej niezmiennie mówi nie...stąd sportowe szmaciaki są dla mnie perfecto! ta sama ergonomia i nie paży d*py w słońcu i nie odmraża w zime ;-) kto co lubi never mind. pozdrawiam szerokości.
Rekomendowane odpowiedzi