topor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 B8 życzę polac Mu;) dzieki za zyczenia chłopaki!!
krotki Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 B8 życzę polac Mu;) dzieki za zyczenia chłopaki!! echhhhh - drobiażdżek... :gwizdanie: - a tak z innej beczki...- oglądałeś może to moje zawieszenie s-line'owe -byłeś u Tomka???
topor Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 u tomka byłem, ale zapomnialem o zawiasie, tak czy siak pewnie auto siadłoby inaczej ze wzgledu na Q i inne silniki:/ grubo zastanawiam nad zestawem eibacha -30 ded pod moj silnik i naped
MAJKI Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 u tomka byłem, ale zapomnialem o zawiasie, tak czy siak pewnie auto siadłoby inaczej ze wzgledu na Q i inne silniki:/ grubo zastanawiam nad zestawem eibacha -30 ded pod moj silnik i naped Topor tez sie troche zastatnawiałem po b5 nad glebą w b7 i jednak vario mnie namówił na Eibacha -30 i nie żałuje bo komfort aż tak bardzo nie ucierpiał za to wyglad auta jak najbardziej na plus. No i po 2 latach jezdzenia na seryjnych amorkach w styczniu pokazały 84% sprawności wiec nie jest tak źle jak niektórzy piszą że zaraz amory padają. Taka fotka obrazowa Uploaded with ImageShack.us
Ponior Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 u tomka byłem, ale zapomnialem o zawiasie, tak czy siak pewnie auto siadłoby inaczej ze wzgledu na Q i inne silniki:/ grubo zastanawiam nad zestawem eibacha -30 ded pod moj silnik i naped Polecam, miałem w golfie, komfort nie spadł za bardzo a własności jezdne i wygląd na duży ++
variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 www.prince.com.pl[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 18:20_________________________________________________BTW pamiętaj o dobrej zbieżności, jak by co to znam warsztat gdzie mi zakładali 2 gwinty, Bart-Sowi zakładali sprężyny do B6 Avant i Adasowi do B7 i Kuredu do B8, mają pojęcie co i jak ustawić co auto by się kleiło do asfaltu
mgtan Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 jak dobrze wymienią to nawet nie będzie nawet potrzeby zbieżności robić przy małym szczęściu
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 u tomka byłem, ale zapomnialem o zawiasie, tak czy siak pewnie auto siadłoby inaczej ze wzgledu na Q i inne silniki:/ grubo zastanawiam nad zestawem eibacha -30 ded pod moj silnik i naped Topor tez sie troche zastatnawiałem po b5 nad glebą w b7 i jednak vario mnie namówił na Eibacha -30 i nie żałuje bo komfort aż tak bardzo nie ucierpiał za to wyglad auta jak najbardziej na plus. No i po 2 latach jezdzenia na seryjnych amorkach w styczniu pokazały 84% sprawności wiec nie jest tak źle jak niektórzy piszą że zaraz amory padają. Taka fotka obrazowa Uploaded with ImageShack.us MAJKI a ile km zrobiłeś przez te dwa lata :gwizdanie:
topor Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 jak dobrze wymienią to nawet nie będzie nawet potrzeby zbieżności robić przy małym szczęściu co to to na pewno nie:d
aju Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Karolku, jestem jutro przelotem w zg, jak znajdziesz chwilę to może jakieś szybkie mc?
topor Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 nie chu chu, w pon Exam z matmy:d
aju Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 :gwizdanie: niech CI będzie, jest pare tematów więc daj znac jak będziesz wolny, parę myślę że Ci się spodoba
topor Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 bez problemu:d tesknie za b5-kami:d
mgtan Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 jak dobrze wymienią to nawet nie będzie nawet potrzeby zbieżności robić przy małym szczęściu co to to na pewno nie:d co nie?... ja wymieniałem pojechałem po wymianie na ustawienie, a tam nie było nawet co ustawiać. Wszystko było tak jak winno być.
MAJKI Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 u tomka byłem, ale zapomnialem o zawiasie, tak czy siak pewnie auto siadłoby inaczej ze wzgledu na Q i inne silniki:/ grubo zastanawiam nad zestawem eibacha -30 ded pod moj silnik i naped Topor tez sie troche zastatnawiałem po b5 nad glebą w b7 i jednak vario mnie namówił na Eibacha -30 i nie żałuje bo komfort aż tak bardzo nie ucierpiał za to wyglad auta jak najbardziej na plus. No i po 2 latach jezdzenia na seryjnych amorkach w styczniu pokazały 84% sprawności wiec nie jest tak źle jak niektórzy piszą że zaraz amory padają. Taka fotka obrazowa Uploaded with ImageShack.us MAJKI a ile km zrobiłeś przez te dwa lata :gwizdanie: ze 40 tys pękło na glebie i wogole odkad kupiłem auto w 2007 roku jeszcze nic nie robiłem przy zawiasie...
mgtan Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Topor i co tam rezasz? taka cisza długa...
Rekomendowane odpowiedzi