moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Miałem kupić ale zniecheciliście mnie tym ze słabo sie gra na padzie. naprawde taki szit ????
Reniu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Andi łupie ino wióry lecą, czyli jak ktoś jest przyzwyczajony do pada to nie powinien mieć problemów. Jeśli ktoś posiada kierę to powinien na niej jeździć.
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Andi łupie ino wióry lecą To śmigam do saturna :kox:
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Saturn żer dla Skner no Shift stoi za 179 :naughty: :naughty:
insane_Infinity Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Drogo.. u nas Po telefonie Od Pabla mam za 150 :polew:
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Miałem kupić ale zniecheciliście mnie tym ze słabo sie gra na padzie. naprawde taki szit ???? Ja też zrezygnowałem i wybrałem w zamian dwie inne gry... Muszę kupić kierę, a dopóki tego nie zrobię nie będę sobie psuł zabawy
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 u nas Po telefonie Od Pabla mam za 150 :polew: Drogo.... u mnie po PW do Renia mam za 25pln :polew:
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wczoraj pogralem, przyzwyczailem sie, ustawilem kiere... jest calkiem spoko podobaja mi sie eventy dla 'retro'
Reniu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wkurza mnie ten maksymalny poziom doświadczenia... 20 lvl osiągnąłem bardzo szybko i exp się nie gromadzi Cała reszta git
insane_Infinity Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pokażcie screna do ustawien kiery...bo driftować nie umiem
Reniu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Podłącz pada i zresetuj ustawienia, ja tak się ślizgam do tego ustaw manual i śmigaj na 3 ewentualnie 4 biegu.
Reniu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ja też Padzika mam od X360 Pamiętam że na kierze próbowałem poustawiać, jakoś to wychodziło ale do dobrego ślizgania było zaybiście daleko. Teraz na padzie wymiatam niczym DK
insane_Infinity Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 hmm ciekawe czy pad od ps3 podejdzie??
Reniu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 kup od X360 bije tego od sołny na łeb
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ja też Padzika mam od X360 Pamiętam że na kierze próbowałem poustawiać, jakoś to wychodziło ale do dobrego ślizgania było zaybiście daleko. Teraz na padzie wymiatam niczym DK a ja bede gral na kierze... w FM3 tez ladnie driftowalem kiera
insane_Infinity Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mam większe Priorytety niż kupywanie pada OD X-kolocka :>
Reniu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mam większe Priorytety niż kupywanie pada OD X-kolocka :> Twój wybór a ja bede gral na kierze... w FM3 tez ladnie driftowalem kiera Trzymam kciuki
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 kup od X360 bije tego od sołny na łeb miałem w łapie w weekend pada od sony , jaki on maluuuutki :kox: sie człowiek odzwyczaił
Rekomendowane odpowiedzi