Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Nano-Stick - są problemy?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem kupić NANO-STICK (matę antypoślizgową), tzn. coś takiego jak tu:

http://moto.allegro.pl/stick-nano-pad-mata-podkladka-antyposlizgowa-i1329619880.html

Ale nie do Audi, tylko do Renault Laguna. Słyszałem, że z tymi wynalazkami są problemy, bo potrafią odbarwić deskę rozdzielczą. prawda to?! Nie chcę psuć deski, a przydałoby się coś takiego. Jakie warto kupić?! Czy lepiej w ogóle nie kupować?!

Opublikowano

ja mam gecko mate od lipca i jak narazie żadnych odbarwień a trzyma bardzo dobrze

Opublikowano

Nie powinna nic odbarwić, tylko w lecie może troszkę ślady zostawić od temperatury ale łatwo można je wyczyścić.

co do tej aukcji to nie wiedziałem ze list ekonomiczny jest taki drogi (10 zł) to w realu gecko za 18 zł mozna kupic.

Opublikowano

ja dostałem takie coś z orlenu ale wogóle tego nie zakładam na deche :thumbdown:

Opublikowano

a ja mam pytanko czy nano-sticki są takie dobre że :mysli:utrzym np. tel jeżeli powierzchnia jest nachylona , czy różnie z tym bywa . [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 21:57_________________________________________________ :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

polecam nano gecon. sam miałem coś k roku i świetnie działała, jedynie jak sie przykurzyła to trzeba było ją umyć i jak nowa.. z tym ze 3-4 mycia i mata juz przestaje działać. spokojnie utrzyma telefon.. myśle ze nawet dała by rade ze starym alcatelem z antenką ;) co do innych nano z allegro to widziałem jak zostawiała ślady np na telefonie po oderwaniu..

Opublikowano

Też dostałem z orlena. Przykleiłem (nie moge napisać, że położyłem, bo to się klei masakrycznie) sobie na drewno obok drążka skrzyni, ale chcąc zdjąć z tego telefon, no to muszę go odrywać, bo tak to trzyma. Z jednej strony dobrze, bo spełnia swoją rolę, ale kurde, jakbym chciał sobie telefon do deski przykleić, to bym super glue kupił :kox:

Opublikowano

U mnie GECO niestety zostawiło ślad ne desce i nie mogę tego usunąć, także lipa.

Opublikowano

Panowie jak czasem widzę takie topiki to aż żal, normalną sprawą jest różnicą kolorów(w przypadku dobrych mat, a nie jakiegoś chińskiej podróbki)która nie wynika z działania samej maty a z temperatury i warunków atmosferycznych które działają na nasze deski. Wystarczy cokolwiek położyć na deskę rozdzielcza i za jakiś czas będzie różnica. Ja mam położoną geko pod klimatronikiem (na dekorach od biegów i zjawisko nie występuje ze względu materiału i docierania promieni słonecznych)

Opublikowano

Nie kupuj tego to jest porażka ja kupiłem taka i po 3 minutach wywaliłem do kosza.

Opublikowano

Powiedzcie mi ci co mają czym to wymyć żeby to trzymało?

Trzymało to perfekcyjnie nawet utrzymywało telefon przyklejony w dół ale coś się spieprzyło i d*pa. Nawet się deski nie trzyma. W ciepłej wodzie myłem i też nic. A nawet gorzej. Nie zostawia to żadnych śladów jeśli nie przekracza się temperatury użytkowej, chyba do 50oC w wiadomo że jeśli jest to czarne i w samochodzi może się baaardzo nagrzać. Dlatego mogą i powstawać odbarwienia jakieś ślady

Opublikowano

a u mnie nano Gecko (Pentagram, tak więc żadna chińszczyzna) leżał przez ostatnich 20 dni (kupiony w niedzielę trzy tygodnie temu), nie ma teraz słońca za wiele :gwizdanie:, a i tak gdy po przeczytaniu tego tematu zdjąłem go z deski, ślad pozostał, nie próbowałem jeszcze nic z tym robić, ale wqrwiony jestem na maxa i nigdy więcej takich goovien nie położę w mojej furze.