Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] My Audi by Ślebiod A4 3.0 Quattro Avvvvant...LED-y 30.05/11.12.2012 DPF OUT!

Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki 20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki

• Czarny
      3
    • Czarny Mat
      4
    • Biły
      2
    • Grafit
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

regeneruje sie odbłysniki np jak Ci lampy slabo swieca . Wymontowujesz bixenony i wysylasz odblysniki do regeneracji Pan przysyla Ci zregenerowane (nie koniecznie Twoje ale od Twojego modelu ). Chyba ze cos innego nie podoba Ci sie w soczewkach :wink4:, bo jak swiatla Ci w nocy dobrze swieca to ja bym olal sprawe.

Opublikowano
  • Autor

Ile dales za autko ?

dużo :)

Opublikowano

Widać po książce :wink4:

Opublikowano
  • Autor

regeneruje sie odbłysniki np jak Ci lampy slabo swieca . Wymontowujesz bixenony i wysylasz odblysniki do regeneracji Pan przysyla Ci zregenerowane (nie koniecznie Twoje ale od Twojego modelu ). Chyba ze cos innego nie podoba Ci sie w soczewkach :wink4:, bo jak swiatla Ci w nocy dobrze swieca to ja bym olal sprawe.

wolałbym sam soczewki wypucować ,przy okazji demontowania kierunków[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 14:35_________________________________________________

Widać po książce :wink4:

co sugerujesz?? :)

Opublikowano

wolałbym sam soczewki wypucować ,przy okazji demontowania kierunków

ale pucowanie soczewek imo na niewiele sie zda !, jesli odblysniki sa wypalone - a dzieje sie to w ksenonach przy ok . 150-180k przebiegu to poprostu swiatlo z zarnika idzie tylko w jednej plaszyznie . Nie doswietla pobocza , slabo widac znaki i nie oswietla jezdni nalezycie.

Opublikowano
  • Autor

wolałbym sam soczewki wypucować ,przy okazji demontowania kierunków

ale pucowanie soczewek mimo na niewiele sie zda !, jesli odblysniki sa wypalone - a dzieje sie to w ksenonach przy ok . 150-180k przebiegu to poprostu swiatlo z zarnika idzie tylko w jednej plaszyznie . Nie doswietla pobocza , slabo widac znaki i nie oswietla jezdni nalezycie.

Wiem ze ,,Ponior'' czyścił soczewki ,czekam aż się pojawi to się czegoś dowiem co i jak

Opublikowano

ps czemu masz ASB jak masz BKN ? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ps czemu masz ASB jak masz BKN ? :gwizdanie:

no nusze to zmieni© juzzzzz[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 15:17_________________________________________________

Klubowa rameczka zawitała

:naughty:

dsc00702yp.jpg

Opublikowano

Fajna zadbana sztuka :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Ładny audiczka :) i zadbana.

Co do lamp w swoim aucie jednym regenerowałem je bo słabo świeciły, wyczyszczenie samej soczewki nic nie da :/ trzeba odbłyśnik zregenerować. Patrząc po ostatnim zdjęciu ;) i rejestracji na niej widocznej

mogę polecić pewnego Pana który mieszka na Dąbrówce Małej i regeneruje lampy bo sam u niego robiłem i z efektów jestem zadowolony ;) zostawiłem mu auto na 2,5 dnia sam wszystko rozkręcił i poskręcał, jedyny minus to to, że widać jak lampa była klejona jak się maskę otworzy ;) ale mnie to nie przeszkadza bo mam dobrze widzieć w nocy ;) . Teraz prawdopodobnie przyjdzie kolej na Audi i również z tym się udam do tego Pana ale to w wakacje najwcześniej ;)

Opublikowano
  • Autor

Dziś zawitały LED-y z A6 C6 małymi krokami zbliża się wiosna więc czas pomyśleć o jakiś modach i pierwszym będą Ledy.

dsc00715g.jpgdsc00715g.jpg

Opublikowano

rozumiem że rezasz własnoręcznie? czy masz kogoś komu to można zlecić?

nie ma problemó z rejestracją i przeglądmi technicznymi w PL? W DE sa jajce.

Opublikowano
  • Autor

rozumiem że rezasz własnoręcznie? czy masz kogoś komu to można zlecić?

nie ma problemó z rejestracją i przeglądmi technicznymi w PL? W DE sa jajce.

Jest na forum osoba która mieszka niedaleko mnie i mam nadzieje że mi pomoże :) bo sam tego nie ogarnę aż tak wszechstronnie uzdolniony to nie jestem :naughty:

A co lampy mają do rejestracji?? :) a o DE to rozmawiac nie bede :wallbash:

Opublikowano

Dziś zawitały LED-y z A6 C6 małymi krokami zbliża się wiosna więc czas pomyśleć o jakiś modach i pierwszym będą Ledy.

dsc00715g.jpg

Wyglądają ładnie, a poka też z tyłu

Opublikowano
  • Autor

dsc00715g.jpg

dsc00717a.jpg

dsc00718x.jpg

[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 14:57_________________________________________________

Ledy rozebrane

4e4c46b186426e3amed.jpg[/img]

A o to specjalistyczny przyrząd którego użyłem do rozebrania LED-ów :naughty:

4f380566aec200e6med.jpg

Opublikowano

przy badaniu technicznym nie mają zgodności z żadną normą...tyle mają. W DE zabierają dowód za to w PL narazie raz słyszałem o tym problemie.

Opublikowano
  • Autor

przy badaniu technicznym nie mają zgodności z żadną normą...tyle mają. W DE zabierają dowód za to w PL narazie raz słyszałem o tym problemie.

Rozwiązaniem będzie wożenie w bagażniku zapasowych ori lampek :) a co do badania tech. to tym się nie ma co przejmować :)[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 18:48_________________________________________________

Najłatwiejsze co było do zrobione to jest zrobione, teraz zaczynają się schody :naughty:

78e0406746bffdf4med.jpg

Teraz trzeba czekać aż się ociepli za oknem i będziemy myśleć co dalej, być może będzie trzeba się zaopatrzyć w komplet ori lamp gdyby coś poszło nie tak przy rzezaniu lamp a wiem że takie przypadki się zdarzają.

Opublikowano

dsc00715g.jpg

To są ori lampki z A6, jeszcze nie rezane :wink4:

Opublikowano

dsc00715g.jpg

No właśnie widzę, myślałem, że kolega już kupił zrobione na gotowo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

dsc00715g.jpg

No właśnie widzę, myślałem, że kolega już kupił zrobione na gotowo.

Nie nie, lepiej samemu zrobić i sprawdzić czy działa, czy nie miga czy lampki nie parują itp[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 14:20_________________________________________________

Zrezygnowałem z rzezania LED-ów z A6 , więc dziś zawitały DECTANE LED, jak wam się podoba spasowanie czarnych lamp do takiej karoserii?

dsc00735wc.jpg

Jak co to mam na sprzedaz LED-y z A6 :naughty: