SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 wujki wiecie jak prawilnie OCT w AFNie zamontowac? na ktore rułki? możesz wsadzić go na rurkę pomiędzy odpowietrzeniem skrzyni korbowej a membraną odmy na pokrywie zaworów a możesz i na tej drugiej... ja u siebie mam teraz tą pierwszą nową drugiej natomiast brak bo na wyjściu z odmy mam ten filterek... widzę to tak że wypuszczę sylikon bądź inny typ węża od pokrywy zaworów do tego OCT zamontowanego gdzieś pod stożkiem a na wyjściu założę filterek jutro się pobawie to może cykne jakieś foto bo dziś mi się już nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 wujki wiecie jak prawilnie OCT w AFNie zamontowac? na ktore rułki? możesz wsadzić go na rurkę pomiędzy odpowietrzeniem skrzyni korbowej a membraną odmy na pokrywie zaworów a możesz i na tej drugiej... ja u siebie mam teraz tą pierwszą nową drugiej natomiast brak bo na wyjściu z odmy mam ten filterek... widzę to tak że wypuszczę sylikon bądź inny typ węża od pokrywy zaworów do tego OCT zamontowanego gdzieś pod stożkiem a na wyjściu założę filterek jutro się pobawie to może cykne jakieś foto bo dziś mi się już nie chce no cykaj wujek cykaj bo u siebie musze zrezac od LUBLINA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 podaj somes dokładny numer tych odbojów, jeżeli to nie problem ofkorss kupowałeś tylko na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 no cykaj wujek cykaj bo u siebie musze zrezac od LUBLINA 3 trza było sobie w ogóle lublina zamiast a4 kupić podaj somes dokładny numer tych odbojów, jeżeli to nie problem ofkorss kupowałeś tylko na tył jest stronę wcześniej tak kupowałem tylko na tył bo z tyłem miałem problem z racji szerokości kół gdy skręciłem gwint na maxa w dół a dodatkowo co jakiś czas robię długie trasy załadowany na dobre kilkaset kilo... myślę że teraz będzie beton poza tym to czekam jeszcze na te poliuretanowo kauczukowe wkładki w springi więc hardcore twardościowy myślę że będzie po całości co do przodu to tam jest ładnie bo rant felgi dochodzi do rantu błotnika ale wtedy to już mam miske na ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie wiem dlaczego ale szukajka wypluwa mi te numery jako zwykłe odboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie wiem dlaczego ale szukajka wypluwa mi te numery jako zwykłe odboje etka prawdę Ci powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 szczęśliwi jej posiadacze siakiś link mejbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 no cykaj wujek cykaj bo u siebie musze zrezac od LUBLINA 3 trza było sobie w ogóle lublina zamiast a4 kupić no czasami zaluje, a tak naprawde jesli spelnia zadanie to po co pakowac siano jak mozna dac 40pln za nowke, pod maska i tak nie ma show&shine :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ile takie odboje ? I jak z ich długością w porównaniu do tych co miałeś w gwincie i do ori z 1BA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 szczęśliwi jej posiadacze siakiś link mejbi link do czego? no czasami zaluje, a tak naprawde jesli spelnia zadanie to po co pakowac siano jak mozna dac 40pln za nowke, pod maska i tak nie ma show&shine :> niektórzy mają błysk i nawet plakiem truskawkowym popsikane :gwizdanie: Ile takie odboje ? I jak z ich długością w porównaniu do tych co miałeś w gwincie i do ori z 1BA ? cena to 38E w polsce z tego co patrzałem 136zł jakoś... w porównaniu do tych co mam teraz w gwincie to te obecne są jak gąbka miękie nowe twardsze dużo ale o ile krótsze to Ci nie powiem bo ciężko to na oko stwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 dowland etki np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 odboje założone.. d*pa się mimo gwintu skręconego na maxa w dół nie podniosła.. prędzej coś urwę z dołu niż mi felga dobije do nadkola.. jest bajka separator oleju również już siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 separator oleju również już siedzi foto foto foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 foto foto foto foto foto foto.. nie i uj czego chcesz zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 foto foto foto foto foto foto.. nie i uj czego chcesz zdjęcie? jak masz te tanki zamontowane wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jak masz te tanki zamontowane wujek nie mam fotek bo dopiero dzisiaj to dosztukowałem tam jak coś potrzebujesz wiedzieć to uderzaj na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jak masz te tanki zamontowane wujek nie mam fotek bo dopiero dzisiaj to dosztukowałem tam jak coś potrzebujesz wiedzieć to uderzaj na gg ee wolalbym foto nie chce mi sie rysowac oczami wyobrazni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak ci się udało przykleić tą alcantarę do podsufitki w tych wszystkich miejscach takich wgłębieniach przy lampce i przy osłonach słonecznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak ci się udało przykleić tą alcantarę do podsufitki w tych wszystkich miejscach takich wgłębieniach przy lampce i przy osłonach słonecznych? a co to za problem? trochę tu nic nie pisałem ale to nie znaczy że nic się nie działo... błotniki skończone dzisiaj poszedł na nie podkład przymierzam się powoli do podwójnego wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Furmanka tylko poka,poka ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi