RALF76 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam Panowie, co to jest obok wlewu oleju (na czerwono w kółku oznaczyłem)??? Jakaś kostka czy gniazdo diagnostyczne?? Przepraszam za słabą jakość ale myśle dla fachowców nie będzie to kłopot.
RS Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Daj fotke w lepszej rozdzielczosci- a tak wogole to dlaczego chcesz wiedziec do czego to sluzy? Wydaje jakies dzwieki?
89pawel89 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 wydaje mi sie takze ze to bedzie cos wspolnego z EGRem
RALF76 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Trochę zmieniłem fotke,mam nadzieje że widać. Jeżeli to ma być egr to czemu jego nie widać w silniku AVF b6 a tutaj jest na wierzchu w b7 na zdjęciu. W drugim autku b7 w rodzinie 116ps to ustrojstwo jest a w moim AVF nie ma i zastanawiam się do czego to służy. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 tu jest nowsza konstrukcja silnika a to jest klapa regulatora polaczona z zaworem recyrkulacji spalin oraz jest tam zastosowana chlodnica spalin
RALF76 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 tu jest nowsza konstrukcja silnika a to jest klapa regulatora polaczona z zaworem recyrkulacji spalin oraz jest tam zastosowana chlodnica spalin Dzięki :>
Rekomendowane odpowiedzi