Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A3 ASZ 131psTDI] A3 TDI 131ps 6-Biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi A3 1.9TDI ASZ 131ps 2002rok

-6 Biegów

-Kierownica trójramienna

-skórkowa gałka biegów

-ESP

-Radyjo ,,Concert''

-Sportowe fotele

-Komputer

W Planach felga 17' od S3 ale to po zimie

aV1EQEpA.jpg PqMNuYi.jpg aV1ERwhJ.jpg aV1ERXJi.jpg aV1ESt99.jpg aV1ETOY0.jpg aV1EUmT0.jpgaV1Opk79.jpg

Opublikowano

Fajne A3.....Moj brat choruje na taka maszynke... :>

Opublikowano

Ladna , fajne fotele, jakby jeszcze w skorce byla, milego smigania. ;)

Opublikowano

audia4s4 dobrze wiesz ze choruje na taka kosiarke.. :slina: Piekna.. Chociaz do rezania.. :decayed:

Opublikowano

piękna:) silniczek pierwsza klasa,musi dawać rade:P sam chciałem kupić a3 no ale jednak wyszukałem a4 czego nie żałuje:)

Opublikowano

Naprawdę ładna ta A3 :) Kolorek jak trzeba :naughty: i fajny materiał na siedzeniach :>

Opublikowano

hehe daje radę. Jak dłużej zagości u Ciebie to wirusuj-bo szkoda marnowac takiej ścigawki :kox:. I pojaw się nią na spocie :thumbup:

Opublikowano

audia4s4 - to teraz do Rogala po moda na 170 kucyków i będzie git ;)

No pomysle nad podniesieniem mocy ale to po nowym roku ,tera tez mom powera :gwizdanie:
Opublikowano

W sumie na zime nie ma co czipa zapodawać, tylko będziesz mielił kołami w śniegu :naughty::kox:

Furka fajna :th:

Opublikowano

fajne fotelaski

audia4s4 gratki za auto

ale co a4 to a4 :gwizdanie:

a tak serio ten diesel musi dawac sobie rade z ta buda

ps. ile wazy ?

Opublikowano

Oj wydaje mi sie, ze wiecej. Poprzednio mialem Golfa IV ALH i wazyl jakies 1200.

Opublikowano

Oj wydaje mi sie, ze wiecej. Poprzednio mialem Golfa IV ALH i wazyl jakies 1200.

Moze i prawda.Sprawdze i napisze[br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 14:44 _________________________________________________Powymieniałem olej,filtry, i na pranie zaprowadzilem.
Opublikowano

Ładne A3 witamy w klubie :audi: w klubie władcy pierścieni :hi:

To jest ostatnie upomnienie przed 2 stopniem oficjalnego ostrzezenia. NIE SPAMUJ!!!

Przeczytaj regulamin dzialu jak nie wiesz dlaczego Twoj post jest uznany za spam

[Murzyn]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...