Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 witam. taki pomysł na zabudowę bagażnika na oryginalnych gratach z avanta b5 do sedana jak ktoś chce mieć w pełni funkcjonalny bagażnik i niewielki portfel, taka propozycja. w oryginale z przodu pasywne głośniki z tyłu w półce aktywne dołożone głośniki w drzwi tylnych boczków i sub od avanta do bagażnika. w sumie teraz: głośniki w drzwiach przednich, tylnych, tylnej półce oraz sub w bagażniku. na dźwięk nie narzekam kilka zdjęc z przebudowy: oryginalny boczek bagażnika: Po zdemontowaniu boczku i zsadzeniu obudowy: Docięcie boczku: Wsadzenie elektryki Nowy boczek: Zamontowany głośnik: Podłączenie elektryki: Montaż głośników w tylne drzwi: Złożenie całości :
Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 sedanowy, kupiony z allegro za 20zł
OGr Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 fakt w avantcie góra jest zupełnie inna.
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 z checia bym taki boczek przytulil
Gwerty Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 tak radio ori. symphony. boczka na allegro poszukaj. np. bez dzielonej kanapy: http://allegro.pl/audi-a4-lift-boczki-tapicerka-bagaznika-sedan-i1360172407.html z dzieloną kanapą: http://allegro.pl/boczek-bagaznika-l-tyl-sedan-audi-a4-lift-95-01r-i1389692331.html http://allegro.pl/boczek-tapicerka-bagaznika-l-audi-a4-b5-lift-i1356565160.html i to w kilka sekund znalezione. możliwe ze jest wiecej
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 widzialem, sa za ok 40 zl musze sie tylko upewnic jak kolorystycznie podejdzie
Gwerty Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 mi udało sie trafić idealnie. ale myślę ze z tym dużego problemu niema. bo ile bagażników widziałem to były tylko dwa kolory. jaśniejszy i ciemniejszy.
Rafal_ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a czy z A6-ki z sedana wejdzie takie pudło w boczek A4-ki?
Gwerty Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie ma inny kształt. musisz szukac suba z avanta b5.
ardian6 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam. Czy jest problem z podlaczeniem suba?Ile jest kabli w subwoferze?Mam nie ori radio z wyjsciem na subwofer.
lapek85 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 moje symphony dużo gorzej gra w porónaniu z concerem plus kodowanie zmianiane, cudowane na wszystkie sposoby i dźwięk kicha czy każde symphony tak źle gra ??
yuhri Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Odgrzebie troche temat: dopadłem niedawno taki wzmak z avanta i chciałbym go podłączyć u Siebie w sedanie. Przód i tylna półka idą z radia, wzmacniacz szedłby przez chinche i zasilałby dodatkowe głośniki w tylnych drzwiach. Jakies zalecenie co do grubości kabli zasialjących wzmacniacz? Rozumiem że mają iśc prosto z akumulatora? Jaki bezpiecznik po drodze? Ogólnie jestem otwarty na wszystkie rady dotyczące tego montażu.
Arcus Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mógłbyś podać (jeżeli pamiętasz) opis przewodów z subwoofera? Głównie chodzi o zasilanie, resztę jakoś sobie znajdę. Czy czerwony i żółty to +12, czarny - masa?
Neemzi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ja mam takie małe pytanko jak to gra w sedanie ? Miałem kiedyś tubę około 100rms i prawie jej nie słyszałem za kierownicą.
m_a_r_c_i_n_007 Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Witam. Odkopie temat ? bo chce zrobić taki mod mam już suba i wiazke na cały samochód sub i tylne drzwi i chciałbym narazie sam sub podłączyć. Czy wejścia musza być pod chinche czy mogę jakos pod glosniki w półce podlaczyc masa i +12v podłączone.
Rekomendowane odpowiedzi