Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PS3 vs XBOX360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla 4-7 latków to ps2 bym kupił, najlepiej już przerobioną :>

Opublikowano

dla 4-7 latków do ps2 bym kupił, najlepiej już przerobioną :>

dokładnie :good:

Opublikowano

Tylko, że ja bym chciał raz na jakiś czas zagrać a ps2 jest słaba w porównaniu do pc-ta na którym się odstresowuję grając. Co do ceny to mi to wisi kalafiorem bo jeżeli będę zdecydowany na zakup to wnuczki na pewno znajdą sponsora :naughty: teść już zapowiedział że odda swojego lcd 46" bo mu wystaje po 2cm za szafkę na której stoi i nie może na to już patrzeć :polew:

A kiedy wychodzą następcy konsol z tematu? Na ps3 nie ma piracenia bo patrząc na strony torrentowe to tam są obrazy gier do niej?

Opublikowano

Tylko, że ja bym chciał raz na jakiś czas zagrać a ps2 jest słaba w porównaniu do pc-ta na którym się odstresowuję grając. Co do ceny to mi to wisi kalafiorem bo jeżeli będę zdecydowany na zakup to wnuczki na pewno znajdą sponsora :naughty: teść już zapowiedział że odda swojego lcd 46" bo mu wystaje po 2cm za szafkę na której stoi i nie może na to już patrzeć :polew:

A kiedy wychodzą następcy konsol z tematu? Na ps3 nie ma piracenia bo patrząc na strony torrentowe to tam są obrazy gier do niej?

no to bierz X-a

Opublikowano

a na ps3 można grać w gry z ps2 bo chrześniak wyrósł i ma całe wiadro płyt?

Opublikowano

podobno w nowej PS3 będzie już wsteczna kompatybilność

Opublikowano

A kiedy wychodzą następcy konsol z tematu?

Pamiętam, że jak wychodziło PS3 to była mowa o 2015. Teraz wydaję się że będzie to szybciej. Myślę, że tak koniec 2013-2014. Na dzień dzisiejszy gry i tak nie wykorzystują ponoć w pełni możliwości ps3. Analogicznie xbox pojawi się w podobnym czasie, bo jak wiadomo firmy się między sobą dogadały :naughty:

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy gry i tak nie wykorzystują ponoć w pełni możliwości ps3.

bo system jest tak spier.dolony ze programistom ciężko pisze sie gry na ta platforme. I dlatego niektóre gry na X-a wygladają lepiej niz na Ps3 a jak wiadomo X nie ma BR :gwizdanie:

Opublikowano

a kiedy ona wyjdzie?

Opublikowano

nie wiem . czytałem gdzieś na Necie

Opublikowano

"podobno" to juz to mialo byc w pierwszej PS3 pare lat temu :) poki nie zrobia, to nie uwierze... bo z ich obietnicami i zapowiedziami to jest masakra.

Na dzień dzisiejszy gry i tak nie wykorzystują ponoć w pełni możliwości ps3.

bo system jest tak spier.dolony ze programistom ciężko pisze sie gry na ta platforme. I dlatego niektóre gry na X-a wygladają lepiej niz na Ps3 a jak wiadomo X nie ma BR :gwizdanie:

nie chce hejtować, ale jest w tym sporo racji... taki za***isty sprzet z BR, a gry wygladaja dokladnei tak samo na xboxie :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tylko, że to nie jest kwestia programowania..

Gry na X i Ps3 wyglądają tak samo, w X lepsze światło, na PS3 lepsze Cienie etc..

Sprawa jest jak zwykle bardzo prosta = $$$

Ponieważ łatwiej jest przeslotować grę z PC na Xbox, to robi się to w kolejności:

PC -> Xbox = PS3

Więc nie ma możliwości, żeby gra wyglądała inaczej na PS3 niż na Xboxie.. Może ewentualnie wyglądać tak samo, albo ew. gorzej :gwizdanie:

Gdyby zmienić kolejność, czyli pisać PC -> PS3 to z PS3 trzeba by było znowu przerabiać mocno grę pod kompatybilność Xa. A to czas, a to pieniądz..

Słuchałem programu na ten temat.. I niestety tak sprawa wygląda, że PS3 ma większą pojemność, ale gra nie może wyglądać lepiej.. poza tym te konsole i tak nie wymiatają sprzętowo i tak.. :)

Z resztą - skoro na obu konsolach jest to samo to nad czym się zastanawiać.

wiadomo, że ps3 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kiepski temat... zawsze będą zwolennicy PS3 ( tak jak ja ) którzy mieli kazdą peeske włącznie z PSP i tak samo bedą zwolennicy X Klocka.... ja widze jedną róznice... PS3 ma GT a Klocek ma Forze... :decayed: reszta podobna... no dobra prawie.... Ok macie racje PS3 RZĄDZI !!!! :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 20:03_________________________________________________

Widziałem,testowałem obydwie konsole i powiem Ci,że wg mnie Xbox jest ciekawszą propozycją.Dużo więcej ciekawszych gier wychodzi właśnie na tego drugiego.

Tak jakie???? :shocked:

Opublikowano

Więc nie ma możliwości, żeby gra wyglądała inaczej na PS3 niż na Xboxie.. Może ewentualnie wyglądać tak samo, albo ew. gorzej :gwizdanie:

To po co wkładali BR ???? tylko do odtwarzania filmów ???

Klocek ma Forze

...Gears of War , Alan Wake :naughty: :naughty: :naughty:

zawsze będą zwolennicy PS3 ( tak jak ja ) którzy mieli kazdą peeske włącznie z PSP

popatrz tez miałem (i mam jeszcze PS2 i PS3) a przesiadłem sie dawno temu na X360 z jednego prostego powodu , mianowicie za czesto żółtki wala w chója z klientami , obiecanki , przekładanki itp.

Opublikowano

popatrz tez miałem (i mam jeszcze PS2 i PS3) a przesiadłem sie dawno temu na X360 z jednego prostego powodu , mianowicie za czesto żółtki wala w chója z klientami , obiecanki , przekładanki itp.

A do cholery Ty zawsze chciałeś kupić grę w dniu Premiery :kox: :kox:

I teraz dzięki Xboxowi (który ma lepsze usługi niż Sony to nie ma dwóch zdań) zawsze możesz sobie kupić obiecany oryginał gry :przebiegly: :przebiegly: :kox:

To po co wkładali BR ???? tylko do odtwarzania filmów ???

Może liczyli, że będzie inaczej.

Mam pewność, że gra będzie na jednej płycie, nie muszę instalować większości.

A film BR to może oglądałem ze dwa razy.. :gwizdanie:

Nie wiem.. Mam d*pie ten BR :)

Opublikowano

I teraz dzięki Xboxowi (który ma lepsze usługi niż Sony to nie ma dwóch zdań) zawsze możesz sobie kupić obiecany oryginał gry :przebiegly: :przebiegly: :kox:

egzakli :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Kupiłeś już w takim razie Dead Island ? :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kupiłeś już w takim razie Dead Island ? :decayed: :decayed:

tak połowicznie bo nośniki mi sie skończyły :decayed:

Opublikowano

przeciez konsole to nie atari zeby zmiana plyty podczas gry byla problemem :decayed: