Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PS3 vs XBOX360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w necie mi się przewinęło, ze PS3 jest obliczona na ok 10 lat :wink4:

raczej szybko PS4 nie będzie, choć któż to wie :)

ps4 ma być w 2011 choć pewnie im się z rok przesunie

Ja miałem xboxa360 - w internecie i ogólnie jakoś mnie bardziej przekonywało potem sprzedałem i od tygodnia mam ps3 i chyba jednak ps3 jest lepsze

- lepsza grafika w ps3 - x360 jest super grafa ale nie porywa tak jak w ps3

- gry w x360 już praktycznie wykorzystały potencjał x a w ps3 jeszcze nie praktycznie na palcach ręki można zobaczyć ile gier to robi - polecam zobaczyć trailer The Last Templar na ps3

- x360 to odkurzacz - ps3 ciche nie jest ale x to koszmar i do tego czołg - ale to może wynikać z tego że mam slima

- blu ray - jednym pasuje innym nie jest to plus jednak

- kontroler w ps3 ma czujniki ruchu co daje fajne możliwości w grach w x360 tego nie ma

- ceny gier ... są dokładnie takie same jeżeli chodzi o nowości ale jeżeli chodzi o starsze tytuły to super gry kupuje się taniej na ps3 ( tak przynajmniej to odczuwam)

- na ps3 grasz za darmo w necie na x360 płacisz

- wybór gier do ps3 jest większy niż do x360 a po to chyba się kupuje konsolę

- ps3 możesz wchodzić sobie do internetu łatwiej niż w x360

- ps3 nie przerobisz na pirata - to jest minus - ale prawdę mówiąc bawić się w przeróbki tracić gwarancję i zablokować sobie konsole to nie wiem czy to minus ps3 w porównaniu do x360

Mam niezłego pc na którym gram i niektórych gier na pc konsola nie zastąpi i odwrotnie - dziś wiem że ps3 jest dla mnie fajniejsze niż x360

Opublikowano

Nie możliwe.

Opublikowano

moim zdaniem nie przesunie sie do przodu , PS3 jest tak tepym narzedziem do kodowania , ze Sony bedzie chcialo jak najszybciej wycofać ją z rynku. :polew: :polew: :polew: :polew:

a tak na poważnie , to jeszcze sie PS3 nie rozkręciło a juz miałby wychodzić następca ??? coś tu śmierdzi

- lepsza grafika w ps3 - x360 jest super grafa ale nie porywa tak jak w ps3

ok , tylko zwróć uwage kiedy wyszedł x360 a kiedy PS3 :wink4: miałem porównanie bo mam obie konsole , RE5 wyglądał na X360 lepiej niz na PS3

- x360 to odkurzacz

wystarczy zrzucić gre na HDD , ale fakt , głośny jest jak czołg :thumbdown:

- blu ray - jednym pasuje innym nie jest to plus jednak

BR to dla mnie bajer , w momencie kiedy bedzie stać społeczeństwo na zakup filmów w BR czyli kiedy beda dostępne w koszach w media markt za 9,99 to odtwarzacze BR beda na poziomie cen odtwarzaczy DVD w tej chwili. Podobnie było z PS2 kiedy wychodziła uzbrojona w DVD , wszyscy byli zachwyceni a większość go nie uzywała :wink4:

- kontroler w ps3 ma czujniki ruchu co daje fajne możliwości w grach w x360 tego nie ma

w czym ten kontroler ma tak zachwycać ??? ma być wykorzystywany podobnie jak w Killzone 2 ?? czyli do otwierania 5 par drzwi w całej grze ???? :thumbdown:

żeby chociaż mógł robić jako kierownica w grach , byłoby coś , a tak , jest on nieprecyzyjny , niedokładny :thumbdown:

- na ps3 grasz za darmo w necie na x360 płacisz

ile masz tych opłat przy graniu na x-ie w necie ??? tylko zwróć uwage ilu użytkowników gra online na x a ilu na PS3 , tutaj akurat trzeba spojrzec nie na ceny tylko na jakość usługi którą oferuje dana konsola a akurat w tym wypadku Sony wypada bardzo blado

- wybór gier do ps3 jest większy niż do x360 a po to chyba się kupuje konsolę

kłamstwo

- ps3 możesz wchodzić sobie do internetu łatwiej niż w x360

kłamstwo

- ps3 nie przerobisz na pirata - to jest minus - ale prawdę mówiąc bawić się w przeróbki tracić gwarancję i zablokować sobie konsole to nie wiem czy to minus ps3 w porównaniu do x360

w najbliższym czasie panowie z iXtreme wypuszczą soft który nie bedzie rozpoznawany przez MS :wink4:

dziś wiem że ps3 jest dla mnie fajniejsze niż x360

co kto lubi , ja miałem obie , wybrałem X-a :good:

Opublikowano

Nie bedzie zadnego PS4 w 2011, nie wiem kto Ci takich bajek naopowiadal :D

Odnosnie "wchodzenia do internetu" to zapewne chodzilo o dostep do netu przez przegladarke.

Opublikowano

w najbliższym czasie panowie z iXtreme wypuszczą soft który nie bedzie rozpoznawany przez MS :wink4:

nie jestem w temacie ale czy tak nie jest aby za każdym razem?

kiedy to ma być? wiadomo coś więcej?

Opublikowano

Będzie, pobędzie i znów przyjdzie piękna fala banów dla zdezorientowanej młodzieży :polew:

Tak jest za każdym razem, a po chwili i tak to rozgryzają :naughty:

Opublikowano

Będzie, pobędzie i znów przyjdzie piękna fala banów dla zdezorientowanej młodzieży :polew:

Tak jest za każdym razem, a po chwili i tak to rozgryzają :naughty:

mi to lotto bo i tak nie lubie grać OL , jak miałem poprzedniego x-a nieprzerobionego tez mnie nie ciagnęło

Opublikowano

Ja mam PS3 i powinienem jej bronić, bo w sumie uważam że ma więcej zalet i mniej wad od X-boxa i w sumie dlatego ją (PS3) kupiłem ale z tym że w PS3 gry nie wykorzystują jej pełnych możliwości to bym sie tak dokońca nie cieszył... Trzeba sie zastanowić dlaczego tak jest ? Może się okazać w praktyce - że nigdy nie wykorzystają pełnych możliwości tego sprzętu, bo pisanie gier na nią jest za trudne i zanim to sie stanie technologia może pójśc w innym kierunku.

Opublikowano

Ja mam PS3 i powinienem jej bronić, bo w sumie uważam że ma więcej zalet i mniej wad od X-boxa i w sumie dlatego ją (PS3) kupiłem ale z tym że w PS3 gry nie wykorzystują jej pełnych możliwości to bym sie tak dokońca nie cieszył... Trzeba sie zastanowić dlaczego tak jest ? Może się okazać w praktyce - że nigdy nie wykorzystają pełnych możliwości tego sprzętu, bo pisanie gier na nią jest za trudne i zanim to sie stanie technologia może pójśc w innym kierunku.

własnie , zobaczcie nad czym pracują goście z MS , nie wiem jak to sie nazywa - zapomniałem , ale stoisz przed TV i jestes w środku gry :kox: , nie musisz miec zadnych kontrolerów jak Wii a grasz całym ciałem :wink4::good:

Opublikowano

project NATAL...

Opublikowano

project NATAL...

otóz to :good: , do imoin dóp to mam pamięć , do takich rzeczy już mniej :decayed:

Opublikowano

po prostu w ps3 jest użyty bardzo nowoczesny i mocny procek, a ponoć trudno się pisze na nią i to może być jej koniec, choć ja czekam tylko na gt5 reszta jest mi obojętna :hi:

Opublikowano

po prostu w ps3 jest użyty bardzo nowoczesny i mocny procek, a ponoć trudno się pisze na nią i to może być jej koniec,

zeby tytlko nie strzelili sobie samobója , bo mam sentyment do PS :good:

Opublikowano

I tak uważam, że jest najlepsza :kox::decayed:

Opublikowano

nie , no Przemo jak ty tak uważasz , to musi tak poprostu być :good::kox:

Opublikowano

No i gra :good::wink4:

Opublikowano

No i gra :good::wink4:

widzisz , jak ja bym był panem moderatorem to X360 byłby najlepszy :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Powiedz teraz co jest lepsze !? :chytry::evil:

Opublikowano

Powiedz teraz co jest lepsze !? :chytry::evil:

Plejstejszyn

nie przeżyłbym gdybyś po raz drugi załatwil mi "moderowanego" :kox:

Opublikowano

nie przeżyłbym gdybyś po raz drugi załatwil mi "moderowanego" :kox:

:polew: :polew: :polew: