Nosfer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Oczywiście to wszyscy obecni zieloni na zlocie Jeszcze Wihu Nie nie, jeszcze ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Cuber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Cuber :oklaski: Jeszcze się zastanawiałem czy któregoś zielonego nie było ale to wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ale sie tam zazieleniło... Jak ktoś tak się najebał że leżał gdzieś pod kątem i nie był w stanie poznać zielonych to od prawej => domjenick, Nosfer, chudineze resztę widać od lewej Bart-S ykk chudineze Nosfer domjenick Kur**, też tak się zastanawiałem z jakiej paki koleś z aparatem wbija nam się w kadr Miło Cię poznać chudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Cuber w tym czasie siedział w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Kur**, też tak się zastanawiałem z jakiej paki koleś z aparatem wbija nam się w kadr Miło Cię poznać chudi Mogłeś mu jebn^ć i powiedzieć że tu tylko zieloni :decayed: [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________ A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Cuber w tym czasie siedział w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Kur**, też tak się zastanawiałem z jakiej paki koleś z aparatem wbija nam się w kadr Miło Cię poznać chudi Mogłeś mu jebn^ć i powiedzieć że tu tylko zieloni :decayed: :polew: :polew: A wiesz, że nawet myślałem o tym ...ale Jurek się mocniej przytulił i zapomniałem o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Kur**, też tak się zastanawiałem z jakiej paki koleś z aparatem wbija nam się w kadr Miło Cię poznać chudi :decayed Wiedziałem to spojrzenie "co ten dziadek tu się wpierdala" :decayed: Ale uścisk dłoni gdzieś tam był więc również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Kur**, też tak się zastanawiałem z jakiej paki koleś z aparatem wbija nam się w kadr Miło Cię poznać chudi :decayed Wiedziałem to spojrzenie "co ten dziadek tu się wpierdala" :decayed: Ale uścisk dłoni gdzieś tam był więc również :polew: :polew: Zauważyłeś Odbijemy sobie na nastęnym zlocie - tak BTW, to przez cały zlot na strasznie trzeźwego wyglądałeś - mam nadzieję, że przy następnej okazji nie odmówisz kielunka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 tak BTW, to przez cały zlot na strasznie trzeźwego wyglądałeś :polew: :polew: :polew: mnie tam on zawsze wygląda na ostro zbuchanego w dzemajka squaaad room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ... tak BTW, to przez cały zlot na strasznie trzeźwego wyglądałeś ... :decayed: jednak się dobrze trzymałem [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 01:50_________________________________________________ mnie tam on zawsze wygląda na ostro zbuchanego w dzemajka squaaad room :decayed no nie stamtąd nie mam legitymacji członkowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 tak BTW, to przez cały zlot na strasznie trzeźwego wyglądałeś :polew: :polew: :polew: mnie tam on zawsze wygląda na ostro zbuchanego w dzemajka squaaad room Zeus - a Ty jeszcze nie śpisz? Po zielonym liściu poznaję, że znów jakaś zadyma na Olimpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Zeus - a Ty jeszcze nie śpisz? Właśnie zdałem sobie sprawę, że fajerwerki były w piątek I zupełnie ich nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Wszyscy zapomnieli jeszcze o Musashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Zeus - a Ty jeszcze nie śpisz? Właśnie zdałem sobie sprawę, że fajerwerki były w piątek I zupełnie ich nie pamiętam Cycu mam nagrane dla Ciebie wrzucę w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Wszyscy zapomnieli jeszcze o Musashi A dziwisz się. Jak ktoś pojawia się raz na pół roku to normalne :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Wszyscy zapomnieli jeszcze o Musashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A więc mamy zagadkę kto jeszcze :gwizdanie: Wszyscy zapomnieli jeszcze o Musashi A kto to jest w ogóle ten Musashi :mysli: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi