miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale zapomniałeś dodać, że zawsze chciałem dobrze ;P :gwizdanie: My tu o Ojro i o knurze z mironowa... ekhm mironie z knurowa... Ty Góralu w szpetnym kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 z łóżka ściagał Coś mu robił ? Zasłużył ? :naughty: a jakże ???? :naughty: :naughty: z łóżka ściagał Coś mu robił ? Zasłużył ? :naughty: nic...fotka poglądowa... chlpaki juz spali a my z Łatkiem po kolędzie chodziliśmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a że się tak zapytam ;] Będzie ktoś miał miejsce pasażera wolne bo samemu ciągnąć audiole tyle klocków to nie uśmiecha mi się ;/ ale z kimś chętnie pojade ;p z Płońska jestem to mazowieckie mnie interesuje może ktoś z Stolicy albo Grodziska Mazowieckiego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a że się tak zapytam ;] Będzie ktoś miał miejsce pasażera wolne bo samemu ciągnąć audiole tyle klocków to nie uśmiecha mi się ;/ ale z kimś chętnie pojade ;p z Płońska jestem to mazowieckie mnie interesuje może ktoś z Stolicy albo Grodziska Mazowieckiego :gwizdanie: Zbyt wcześnie. Przed Zlotem pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a że się tak zapytam ;] Będzie ktoś miał miejsce pasażera wolne bo samemu ciągnąć audiole tyle klocków to nie uśmiecha mi się ;/ ale z kimś chętnie pojade ;p z Płońska jestem to mazowieckie mnie interesuje może ktoś z Stolicy albo Grodziska Mazowieckiego :gwizdanie: ja bedziie ciągnoł audiolą 750km :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja rozumiem ja na letni też leciałem koło 450 ale głupia sytuacja wtedy wyszła i nie chce znowu płakać po nocach :gwizdanie: a wiadomo pasażer to inne życie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a że się tak zapytam ;] Będzie ktoś miał miejsce pasażera wolne bo samemu ciągnąć audiole tyle klocków to nie uśmiecha mi się ;/ ale z kimś chętnie pojade ;p z Płońska jestem to mazowieckie mnie interesuje może ktoś z Stolicy albo Grodziska Mazowieckiego :gwizdanie: ja jedno miejsce mam wolne , ale bedziesz musial podjechać do Grodziska , najwyzej zostawisz auto u mnie na parkingu pod blokiem , no i jest jeden warunek : na 99% bedziesz prowadził z BT :naughty: :naughty: :naughty: zgadzasz sie na warunki ??? [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:31_________________________________________________BTW nie jechaliśmy czasem na letni razem od Sierpca ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 takiem czuł ze na moskala można liczyć ;p wszystko pasuje , Tylko hmm strach jechać tą esą ;p Polo to spoko ale jak mi na tyle zaufasz ( albo bedziecie tak pijani ) to na 90 % zgadzam się ( nie wiem czy pamiętasz ale jechaliśmy w jedną stronę na letni tak tak to te czarne audi 1.9 co ciągle wyprzedzałeś polówką z 4 na pokładzie jak on to robi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie wiem czy pamiętasz ale jechaliśmy w jedną stronę na letni tak mi sie coś przypomniało dlatego napisałem wyżej : BTW nie jechaliśmy czasem na letni razem od Sierpca ???? :naughty: :naughty: :naughty: tak tak to te czarne audi 1.9 co ciągle wyprzedzałeś polówką z 4 na pokładzie jak on to robi ) z kazdego auta potrafie wyciągnąć maximum :polew: :polew: byś musiał zobaczyć co robie z cinkłaczento teściowej :naughty: :naughty: a ja sie całą droge zastanawiałem dlaczego ten AWX nie jedzie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 taaa jak kiedyś ten AWX pojechał to 10 punktów i 500 zł i mam taki "uraz z dzieciństwa" to będziemy w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a że się tak zapytam ;] Będzie ktoś miał miejsce pasażera wolne bo samemu ciągnąć audiole tyle klocków to nie uśmiecha mi się ;/ ale z kimś chętnie pojade ;p z Płońska jestem to mazowieckie mnie interesuje może ktoś z Stolicy albo Grodziska Mazowieckiego :gwizdanie: ja jedno miejsce mam wolne , ale bedziesz musial podjechać do Grodziska , najwyzej zostawisz auto u mnie na parkingu pod blokiem , no i jest jeden warunek : na 99% bedziesz prowadził z BT :naughty: :naughty: :naughty: zgadzasz sie na warunki ??? [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:31_________________________________________________BTW nie jechaliśmy czasem na letni razem od Sierpca ???? nie jeden miałby rozkmine czy chlać w BT czy wracać esą :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 taaa jak kiedyś ten AWX pojechał to 10 punktów i 500 zł i mam taki "uraz z dzieciństwa" to będziemy w kontakcie Ta ja dzisiaj też tak pojechałem AWX alejami w stronę wawy że zdobyłem 10pkt. i 500zł [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:57_________________________________________________ bedziesz musial podjechać do Grodziska , najwyzej zostawisz auto u mnie na parkingu pod blokiem , no i jest jeden warunek : na 99% bedziesz prowadził z BT :naughty moskal mandaty i punkty bierzesz na siebie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale zapomniałeś dodać, że zawsze chciałem dobrze ;P :gwizdanie: My tu o Ojro i o knurze z mironowa... ekhm mironie z knurowa... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> jesli przejdziesz pomyślnie test "długofalowy" Może troche jaśniej :> [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 12:09_________________________________________________ A teraz z innej beczki Jade pierwszy raz odkąd mam swoje (luty 2010 ) i mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> to zależy czy jedziesz sam czy ze swoją starą :naughty: :naughty: Nie ze starą nie ze starą tylko ze swoją laską w sensie dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> jesli przejdziesz pomyślnie test "długofalowy" Może troche jaśniej :> Tak patrzę na Twój profil i widzę, że jesteś ze ślunska To powiem Ci, że jedynie Miron z Waszej ekipy przeszedł ten test i to na słabą trzy z minusem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja jo rzech ze slunska a Miron to Miron ja sie nie na jego temat nie wypowiadam po pierwszo mało go znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie ze starą nie ze starą tylko ze swoją laską w sensie dziewczyną każdy musi popełnić ten błąd i raz zabrać na Zlot swoją dziewczynę :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie ze starą nie ze starą tylko ze swoją laską w sensie dziewczyną każdy musi popełnić ten błąd i raz zabrać na Zlot swoją dziewczynę :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Twierdzisz że kolejny raz nie pojedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi