moskal Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 norma, taki charakter juz na pierwszy rzut oka widać ze to konfident
mcm Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 mcm podobno kablujesz bo Prezes obiecał że odda Ci swój podwieczorek na zlocie bo Prezes po 18 już nie jada :polew: :polew: nie jade na zlot :gwizdanie:odda temu na P..., on zeżre wszystko
poziek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 norma, taki charakter juz na pierwszy rzut oka widać ze to konfident widać po orlim nosie [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 10:42_________________________________________________dobrze, że nie widzę co ten chłoptaś pisze :naughty:
PABLO Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Poziek ale ześ doj**ał avatar, bawisz się w przeciwieństwo makeveli on ma latające cyce
GRazny Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Poziek ale ześ doj**ał avatar, bawisz się w przeciwieństwo makeveli on ma latające cyce skacze skacze... może w końcu stanie [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 15:18_________________________________________________ jakieś jaja dziś... zobaczcie prognozy pogody na zlot http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx
dziadek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 jakieś jaja dziś... zobaczcie prognozy pogody na zlot http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx felgi już mam teraz do wulkanizacji i będzie fajnie
Cuber Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx prognoza trzyma w napieciu
Tukan Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 No z letnimi lekka lipa bedzie Ale ja nie mam zimowek juz :gwizdanie: wiec jedynie lato ;(
Cuber Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 No z letnimi lekka lipa bedzie Ale ja nie mam zimowek juz :gwizdanie: wiec jedynie lato ;( eee tam lipa dasz rade
krolu Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Dwójki rezerwowali rok temu na zlocie :polew: ciezko bedzie w tej dwójce jak wpadne nad ranem z Łatkiem i Kolkovem :gwizdanie: :shocked: 2 raz was nie wpuścimy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Dwójki rezerwowali rok temu na zlocie :polew: ciezko bedzie w tej dwójce jak wpadne nad ranem z Łatkiem i Kolkovem :gwizdanie: :shocked: 2 raz was nie wpuścimy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie beda sie pytac sami se wejdą
krolu Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Dwójki rezerwowali rok temu na zlocie :polew: ciezko bedzie w tej dwójce jak wpadne nad ranem z Łatkiem i Kolkovem :gwizdanie: :shocked: 2 raz was nie wpuścimy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie beda sie pytac sami se wejdą sami to sobie do kibla mogą wejść...
Tukan Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 No z letnimi lekka lipa bedzie Ale ja nie mam zimowek juz :gwizdanie: wiec jedynie lato ;( eee tam lipa dasz rade Oska na lecie watpie ale sie nie poddam
moskal Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 nie beda sie pytac sami se wejdą dokładnie sami to sobie do kibla mogą wejść... jeszcze ci to zdanie przypomne w sobote o 5:10 rano :naughty: :naughty:
Patrox Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Witam, mam prośbę do osób jadących na zlot z Warszawy. Czy znalazłoby się jedno miejsce dla mojej koleżanki z Wawy która jedzie na zlot ze mną Nie musiałaby jechać pociągiem do Wrocławia i potem dalej ze mną tylko bezpośrednio na miejsce. Dodam tylko że singielka,hihi. Pozdrawiam
poziek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Witam, mam prośbę do osób jadących na zlot z Warszawy. Czy znalazłoby się jedno miejsce dla mojej koleżanki z Wawy która jedzie na zlot ze mną Nie musiałaby jechać pociągiem do Wrocławia i potem dalej ze mną tylko bezpośrednio na miejsce. Dodam tylko że singielka,hihi. Pozdrawiam Daj foto. Może być na PW.
Rekomendowane odpowiedzi