Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Abdulot - projekt skończiny fura sprzedana :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30062011234.jpg

Uploaded with ImageShack.us

na drugi plan poszła czarna podsufitka s4

30062011229.jpg

na trzeci relingi

30062011230.jpg

reszta czeka cierpliwie na kolejną dawkę wolnego czasu :> a kilka pierdół jeszcze zostało :> :>[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 22:22_________________________________________________

Widziałem na parkingu pod Makro na SSS Drift.

Ładnie, ładnie...

no właśnie miałem wystartować na 1/4 z ciekawości jak to wyjdzie na tej skrzyni no ale niestety skrzynia się kończy po mału bo zaczęło coś rzegotać więc wolałem odpuścić co by się nie rozpadła :(

a następnego dnia ( po małym lataniu bokiem) już przestała rzegotać :kwasny:

no ale żeby nie było za dobrze to teraz znowu nawala :( pora wymieniać tylko na co? :mysli:

Opublikowano

Teraz masz z eS ?

Opublikowano

6 lezy i wszystko co potrzeba ;) ale jeszcze nie myslalem nad $ ;)

Opublikowano

Wkładaj z eS :naughty:

Opublikowano

no właśnie czekam na decyzję Nosba bo i skrzynie zajechałem i dyfer :> jeszcze jeździ no ale coś tam słychać że nie halo jak będzie dobra $$$ to będzie od eSy :naughty:

Opublikowano

Jak nie Nosb to uderz do SIDa, ma gratów od ....

Opublikowano

no zobaczymy tylko pewnie spadnie trochę sprint ze startu bo u mnie 1 i 2 są krótkie i 2 odcina przy 100km/h ale znowu na korzyść predkości :> pożyjemy zobaczymy.... wszystko kwestia $$$$ bo jeszczę muszę kupić gwint nowe opony bo te się jakoś dziwnie szybko zdarły :> :> i zestaw dvd do navigation plus żeby dzieci miały co robic w samochodzie więc wydatków nie brakuje.... a jak by nie patrzeć to mamy lato i jakiś urlop by się przydał :mysli:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 23:47_________________________________________________w sumie to z ciekawości bym sie zmierzył z jakąś esą po sofcie żeby zobaczyć czy ta krótka skrzynia to korzyść na 1/4 czy strata :mysli:

Opublikowano

Tak gracjan tylko skrzynia u sida sporo wiecej niz u mnie komplet :wink4: Cos sie wymysli poki co wszystko lezy :)

Opublikowano

ja mam 9.3 :gwizdanie:

9,3 gdzie ? w trasie ? bo jesli to spalanie wawa > grodzisk (tam pracujesz chyba), to ja nie wiem jak Ty to robisz... mi sie udaje zejsc pozniej 10 tylko wtedy jak jade spokojnie w trasie, 80-100km/h. Jedno wyprzedzanie i 10+.

Opublikowano

Tak gracjan tylko skrzynia u sida sporo wiecej niz u mnie komplet :wink4: Cos sie wymysli poki co wszystko lezy :)

Tylko jak ty nie będziesz sprzedawał a padnie skrzynia to wołałbym dołożyć i kupić u SIDa niż gdzieś na allegro nie wiadomo co.

Opublikowano

Na fisie ? A w realu ?

Bo mnie fis robi w c**ja :wallbash:

Opublikowano

9,3 gdzie ? w trasie ? bo jesli to spalanie wawa > grodzisk (tam pracujesz chyba), to ja nie wiem jak Ty to robisz... mi sie udaje zejsc pozniej 10 tylko wtedy jak jade spokojnie w trasie, 80-100km/h. Jedno wyprzedzanie i 10+.

no to tak jak u mnie najspokojniej tak jak pisałem miałem 9,4 ale dwa razy przycisnąłem przez minutkę za kims i 10 z przodu w momencie he he ano cóż taka już słabość tych silników - spora paliwożerność :)

Opublikowano

Ja nawet nie wiem że 2.7 może palić mniej niż dyche :gwizdanie:

To już nie jazda wtedy...

U mnie na FISie poniżej 12.7 nie zejdę :cool1: W realu podobnie pali...

Opublikowano

no mnie się też tylko raz udało taki wynik zrobić i miałem wtedy duuuzzo czasu na dojazd więc wolałem jechać powoliniż tam stać godzinę. Normalnie to poniżej 15 to ciężko żeby spadało :>[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 23:27_________________________________________________a no i przy tych 9,4 to uwiezcie mi to nie jazda tylko udręka :wallbash:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 23:28_________________________________________________dla odświerzenia wątku :decayed:

Dorwałem na kilka dni Racelogic Performance do pomiarów przyspieszeń.

Wstępne pomiary przy "lekkim" starcie - (ruszenie z ok 3,5tyś bez strzału ze sprzęgła bo skrzynia już ledwo dycha ) wyszło dość spoko

0-100 5,5s a od 0-60 2.8s

--------------- Best results ---------------

Time 21:06 Date 26/07/2011

Speed(kmh) Time(s)

0-60 02.8

0-100 05.5

0-160-0 ----

trochę lipa bo na 2 biegu odcina mi przy ok 97km/h i treba wrzucić 3 bieg więc strata czasowa spora

Niestety po 3 pomiarach zaczęło padać i dalsze pomiary nie miały sensu więc czekam na trochę suszy i jeśli skrzynia pozwoli to sprawdze co to cacko w 100% potrafi choć i tak 5.5s to lepiej już niż seria :decayed: :decayed:

Opublikowano

2 chyba zawsze sie kończy w takich okolicach :mysli:

Opublikowano

no na ori skrzyni z esy to chyba dalej

no cóż moja skrzynia przy kolejnym starcie wyzioneła ducha i 3 nieweszła wręcz ją zjadło bo tylko zgrzytło i jej po prostu nie ma. Poza tym rechocze w skrzyni tak że tragedia.

oto ostatni filmik z pomiaru na którym wysiadła skrzynia

[br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 02:44_________________________________________________a teraz chodzi z takim odgłosem i bez trójki

Opublikowano

no właśnie z tego co mi sie wydaje to na esowej skrzyni tez przed 100 trzeba zmienic, nie da sie dociągnąc

zapomniałem dzisiaj sprawdzić

Opublikowano

no właśnie z tego co mi sie wydaje to na esowej skrzyni tez przed 100 trzeba zmienic, nie da sie dociągnąc

zapomniałem dzisiaj sprawdzić

a szkoda bo czas do 100km/h byłby o wiele lepszy :thumbdown:

sprawdzić to za bardzo nie ma jak bo licznik pewnie troche przekłamuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...