abdul81 Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Ile % masz przyciemnione szyby i jak z widocznością?? Procentowo nie wiem bo policja mi jeszcze nie sprawdziła ale zrobione są najjaśniejszą folią, z widocznością ze środka spoko bo jest bardzo dobra jakościowo i mam ją już 3 lata i ani rys ani nic takiego nie ma ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- Ile % masz przyciemnione szyby i jak z widocznością?? Procentowo nie wiem bo policja mi jeszcze nie sprawdziła ale zrobione są najjaśniejszą folią, z widocznością ze środka spoko bo jest bardzo dobra jakościowo i mam ją już 3 lata i ani rys ani nic takiego nie ma ---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- Na żywo robi wrażenie. Koło i gleba robi robotę. ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- Na żywo robi wrażenie. Koło i gleba robi robotę. no zdjęcia nie oddają uroku - twoja też dopieszczona jeszcze tylko to koło większe i git ---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- Na żywo robi wrażenie. Koło i gleba robi robotę. ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- Na żywo robi wrażenie. Koło i gleba robi robotę. no zdjęcia nie oddają uroku - twoja też dopieszczona jeszcze tylko to koło większe i git ---------- Post dopisany 14-05-2012 at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2012 at 19:09 ---------- mała zabudowa bagażnika: głosnik Pioneer VCCS, wzmacniacz Magnat The Rock 800W i DVD 7" i obite wszystko eko skórą - boki na "stałe" cała skrzynia wyjmowana - właściwości kombi pozostały Uploaded with ImageShack.us No i Kraków Tuning Show 2012 i pomysł na wystawkę :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- mała zabudowa bagażnika: głosnik Pioneer VCCS, wzmacniacz Magnat The Rock 800W i DVD 7" i obite wszystko eko skórą - boki na "stałe" cała skrzynia wyjmowana - właściwości kombi pozostały Uploaded with ImageShack.us No i Kraków Tuning Show 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
bezimienny Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 szkoda że to zwykłe puchary a nie gral który by zamieniał wode w Pb98 hehe:decayed: P.S ładny avancik, powoli sie do nich przekonuje:kox:
mrogal Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Co to za naklejka na przedniej szybie? nalipka mocy
abdul81 Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 klubowa wlepa - wiem wiem już o tym było że może być mniejsza kurdę naklejona i mocy nie przybyło - chyba popsuta
abdul81 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 No byłem byłem takie zloty sa fajne typowe pikniki dla fanu a nie dla garnków miła klubowo towarzyska imprezka
A-rek Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Abdul kolega z ekipy trochę słabawy się zrobił po południu:decayed:
abdul81 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 no zrobili na szybko we dwóch 3 flaszki i po 2 piwka i umarł na tym słońcu tragedia była na powrocie bo jechał ze mną na gwincie go wytrzęsło i zrobił mi aerograf na drzwiach ech normalnie tragedia ale się zmyło ... chociaż tyle dobrego że wygrałem w zawodach rzut turbiną i wpadł mi bon na 300zł do realizacji w jakimś tam warsztacie..... w sumie to może bym to odsprzedał bo ja mam trochę daleko ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- no zrobili na szybko we dwóch 3 flaszki i po 2 piwka i umarł na tym słońcu tragedia była na powrocie bo jechał ze mną na gwincie go wytrzęsło i zrobił mi aerograf na drzwiach ech normalnie tragedia ale się zmyło ... chociaż tyle dobrego że wygrałem w zawodach rzut turbiną i wpadł mi bon na 300zł do realizacji w jakimś tam warsztacie..... w sumie to może bym to odsprzedał bo ja mam trochę daleko
Dev Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Abdul, jak ogarnąłeś linkę od recznego na tarczach 300mm ????
abdul81 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 jakoś starczyła nie wiem bo tyły mi kolega zakładał jak ja robiłem przód
abdul81 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 teraz inaczej są strony się po tej zmianie forum a nie wiem dlaczego ale nie moge zmienić nagłówka w watku ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- o już poprawiłem i od razu mału update pierwszej strony:) ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- o już poprawiłem i od razu mału update pierwszej strony:)
Buba Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 bo to trzeba wysłać podanie z listem motywacyjnym i dwoma zdjeciami do szanownych panów moderatorów i w tytule piszesz zmiana tematu postu. dajesz 100zł i piszesz co chcesz
abdul81 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 hehe kurde zapomniałem o 100zł a i tak sie juz da :)
abdul81 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 spoko tak czy siak taj jak pisałem w nagłówku fura idzie na sprzedaż tylko nad cena muszę pomyśleć bo kasa włożona w tym sezonie jest duuuuża tak ze 25tyś trzeba by wziąźć żeby nie było szkoda hehe trzeba zejśc na ziemie i policzyć żeby za dużo nie stracić
Rekomendowane odpowiedzi