marek_xtr Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 domin wal grill i listwę klapy w czarny mat jak u mnie, zresztą sam widziałeś że jest super do tej pory folia trzyma pod koniec kwietnia przedstawię swoją padlinę jak odbiorę z lakiernii i od Bartka
A4_Dominik_WAW Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A może te boczne kierunkowskazy też można rozkleić i pomalować w czarny mat wnętrza ? Bo te co widziałem na allegro albo nie pasują albo
moskal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A może te boczne kierunkowskazy też można rozkleić i pomalować w czarny mat wnętrza ? nie rozkleisz
virus Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kup listwy S4 trochę kosztują ale watro dokładkę przednią s-line też można znaleźć w rozsądnej cenie, ale chwile trzeba poszukać :gwizdanie:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ok więc ramka grilla idzie w czarny mat Teraz zastanawiam się nad wywaleniem kata, czy ta plecionka wygląda jeszcze na przydatną do użytku bo wydaje mi się że trochę przepuszcza
adamooo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ok więc ramka grilla idzie w czarny mat Teraz zastanawiam się nad wywaleniem kata, czy ta plecionka wygląda jeszcze na przydatną do użytku bo wydaje mi się że trochę przepuszcza czy ktoś może pamięta jaką średnice mają oryginalne rurki w wydechu plecionka ma delikatną sadze..ale może to być wina oleju - a tak to wygląda na dobry..jak jest kasa to wymieniaj a kata wywal (sprzedasza kata i za to kupisz sobie plecionkę i zapłacisz za robotę) i od razu auto zacznie szybciej się wkręcać na obroty [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ps..nie chcesz wymienić grilla na ten od s4 ?
Artur82 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dominik wywalaj kata i nawet sie nie zastanawiaj...tak jak adamooo pisze, auto troszke ozyje no i swit turbiny za autem bezcenne
A4_Dominik_WAW Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Ok więc ramka grilla idzie w czarny mat Teraz zastanawiam się nad wywaleniem kata, czy ta plecionka wygląda jeszcze na przydatną do użytku bo wydaje mi się że trochę przepuszcza czy ktoś może pamięta jaką średnice mają oryginalne rurki w wydechu plecionka ma delikatną sadze..ale może to być wina oleju - a tak to wygląda na dobry..jak jest kasa to wymieniaj a kata wywal (sprzedasza kata i za to kupisz sobie plecionkę i zapłacisz za robotę) i od razu auto zacznie szybciej się wkręcać na obroty [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ps..nie chcesz wymienić grilla na ten od s4 ? No to kat idzie na out chyba kupię tą strumiennice od kolegi gruchot-a. A co do grilla to może masz takowy ?[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 15:43_________________________________________________ Dominik wywalaj kata i nawet sie nie zastanawiaj...tak jak adamooo pisze, auto troszke ozyje no i swit turbiny za autem bezcenne Ok i tak będzie, kolega mówił że nawet na spalaniu odczuje różnicę bo już nie trzeba będzie tak kręcić, ale po Twojej wizycie w Wawie na strojeniu to raczej spalanie przestało się liczyć bo uśmiech bezcenny [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 15:45_________________________________________________Koledzy trafiła mi się okazja sprzedać katalizator razem z plecionką za 250 zł jak myślicie to jest dobra cena żeby sprzedać kata ?
kajzera Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Pewnie jak adamo zapytuje to w swojej graciarni znajdzie Czego on nie ma w tej graciarni :) Co do KATA lepiej rozejrzyj sie jeszcze niewiem jakiej jest on wielkości , z tego co pamiętam znajomy z seata 1.9TDI 110km sprzedał za nieco wiecej na alledrogo
A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Czym najlepiej ciąć zderzak, chodzi mi o cięcie od krawędzi oraz cięcie otworów. Może macie jakieś narzędzia godne polecenia bo ja jakoś nie mam pomysłów na to. :gwizdanie:
kileeer Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Czym najlepiej ciąć zderzak, chodzi mi o cięcie od krawędzi oraz cięcie otworów. Może macie jakieś narzędzia godne polecenia bo ja jakoś nie mam pomysłów na to. :gwizdanie: a Góral przecież dobrze rzeźbi....
A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Czym najlepiej ciąć zderzak, chodzi mi o cięcie od krawędzi oraz cięcie otworów. Może macie jakieś narzędzia godne polecenia bo ja jakoś nie mam pomysłów na to. :gwizdanie: a Góral przecież dobrze rzeźbi.... Grubsza robota się szykuje i nie na miejscu raczej
Góral.tz Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Czym najlepiej ciąć zderzak, chodzi mi o cięcie od krawędzi oraz cięcie otworów. Może macie jakieś narzędzia godne polecenia bo ja jakoś nie mam pomysłów na to. :gwizdanie: a Góral przecież dobrze rzeźbi.... Grubsza robota się szykuje i nie na miejscu raczej hehehehheee
A4_Dominik_WAW Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 27 czerwca 2011 Z modów zewnętrznych: - dokładki w kolor nadwozia (progi, dokładka tył, dokładka przód, ramki halogenów) - zamontowana dokładka z modelu B7 (czarna perła) - listwy drzwiowe pomalowane (czarna perła) - ramki grilla czarny półmat - listwa bagażnika czarny półmat - katalizator out - zmiana żarówek HID 5000 - montaż parktronika przód Z modów wewnętrznych: - moduł Bluetooth wersja D ale z moim concertem 3 działa świetnie - grzane fotele - wzmacniacz bose zamontowany (wielka różnica w graniu ) - podłokietnik i rączka ręcznego obszyta w czarnej skórze A tutaj zdjęcia nowych żarówek HID 5000: Zostały jeszcze 4 mody: - sprężyny s-line już czekają na montaż - przyciemnianie szybek - zmiana felg - montaż spryskiwaczy reflektorów _________________________________________________
antonio Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 szkoda, że brak sprysków w zderzaczku zmienisz zawias & felgi i będzie miodzio
A4_Dominik_WAW Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 szkoda, że brak sprysków w zderzaczku zmienisz zawias & felgi i będzie miodzio Spryski też już są w drodze może w przyszłym tygodniu uda się zamontować.
antonio Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 szkoda, że brak sprysków w zderzaczku zmienisz zawias & felgi i będzie miodzio Spryski też już są w drodze może w przyszłym tygodniu uda się zamontować.
Młody_drog Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 No i super! Zmień w ankiecie na 'gunmetal' Pokaż zdjęcia tej dokładki
Rekomendowane odpowiedzi