felipe.avant Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 może ktoś posiada Vaga żeby wykasować u mnie błędy Bydgoszcz-Okolice
lexpar Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Żałuj, że nie mieszkasz w Wawie lub okolicy. Na spocie zawsze ktoś ma VAG-a i chętnie pomaga. post calkiem bezsensu - czyste OT
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 może ktoś posiada Vaga żeby wykasować u mnie błędy Bydgoszcz-Okolice Zaloze sie, ze bez problemow znajdziesz jakis warsztat z interfejsem i nie bedzie to wielki koszt.,
rex Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 może ktoś posiada Vaga żeby wykasować u mnie błędy Bydgoszcz-Okolice Może ktoś z Bydgoszczy lub okolic takowego posiada. Napisz w temacie meetingowym, bo widziałem że takowy został założony, albo do ludzi na privie będącymi z Twojego regionu.
Gość Murzyn Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 felipe.avant moge Ci zdiagnozowac auto w weekend 23-25 bede w okolicach
Rekomendowane odpowiedzi