Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ruch tu ze ja pier)(@# :decayed:

Opublikowano

to jak z dzisiejszym mini spotem?? ;> mimo mrozu ktos bedzie??;>

Opublikowano

Witam poszukuje miejsca w ZG gdzie moge przerobic ang wersje samochodu A4B5 po ostanim lifcie na wersje europejska jakies namiary albo moze ktos z forumowiczy chetny i obeznany w temacie

Opublikowano

Witam poszukuje miejsca w ZG gdzie moge przerobic ang wersje samochodu A4B5 po ostanim lifcie na wersje europejska jakies namiary albo moze ktos z forumowiczy chetny i obeznany w temacie

szczerze powiem ,ze nie za bardzo bedzie to oplacalne jak sie uprzesz to podesle ze dwa adresy gdzie warto spytac;>
Opublikowano

Witam poszukuje miejsca w ZG gdzie mogę przerobić ang wersje samochodu A4B5 po ostatnim lifcie na wersje europejska jakieś namiary albo może ktoś z forumowiczy chętny i obeznany w temacie

szczerze powiem ,ze nie za bardzo będzie to opłacalne jak sie uprzesz to podeśle ze dwa adresy gdzie warto spytać;>

spokojnie spokojnie będzie opłacalne nawet bardzo bym powiedział samochód w UK był w "rodzinie" przez 5 lat wiec jest w dobrym stanie teraz zakupił go mojej dziewczyny brat i szukuje sie na przekładkę znalazł jakiś warsztat w krosnie jakimś tam nie jestem pewien ale za 6500 kola nie robią lamp trzeba samemu kupić a jakie ty masz warsztaciki duzo kasują??

Opublikowano

Troche się orientowałem w rzetelnosci wykonywanych usług warsztatów przerabiających przysłowiowe "angliki" i o ile dobrze pamiętam to niezbyt pozytywne opinie słyszałem na temat tego w Krosnie... Nie sprawdzałem na własnej skórze bo sam przerabiałem sobie najpierw Mondeo MK3 a potem A4 B6 ale czytałem opinie na forach nt. anglików o tym warsztacie. Jeżeli miałbym coś polecić to najbardziej obstawiał bym za Andrzejem Mazurkiem w Górce w dolnoślaskim. Z tym ze ok 6msc temu czekało się u niego dłuuugo w kolejce, nie wiem jak jest teraz. Jak będziesz zainteresowany to napisz na priv. to Ci prześle numer do niego bo w sieci już ciezko znaleść.

Opublikowano

Tak zapytam - głosujecie?

Bo mnie męczy tam parę fanklubów przed nami. :evil:

Opublikowano

Ja głos oddałem :good:

Opublikowano

Proponuje na nasze spotkania lubuskie - zielona góra , wyznaczyc jeden dzien miesiaca ,a nie co tydzien a i tak sie nikt nie pojawia. Np pierwsza niedziela miesiaca.

Opublikowano
  • Autor

wy***rdalac z takim spamem

Opublikowano

:bicz:

Opublikowano
  • Autor

w tej wypowiedzi chodzilo o post wyzej ktory juz jest wykasowany... bo ktos cos reklamowal a nie o post kolegi lordmrT

Opublikowano

mam pytanko czy na spocie można kupić może ramki klubowe pod rejstracje

czy tylko przez forum

Opublikowano
  • Autor

tylko forum

Opublikowano

ja od razu wiedzialem ze to nie o mnie chodzi bo ze mnie zaden spamer;> jedyne co moge zareklamowac to swoja kochanke audi ;>

Opublikowano
  • Autor

czytac glowny post !

KIEDY WAM PASUJE !

pisac !!! RAAAUSSS !!!

Opublikowano

siema nowak co tam u was?

:kox:

Opublikowano
  • Autor

nudy brak spotow a u mnie brak auta przez to ze rezam ;0

pogoniles a4 ?