primaballerina Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Hejo! Czy życie tutaj całkiem umarło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hejo! Czy życie tutaj całkiem umarło? Chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmaniek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Hejo! Czy życie tutaj całkiem umarło? Chyba nie 1 maja planowany jest spot w Swiebodzinie... wiecie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Hejo! Czy życie tutaj całkiem umarło? Chyba nie 1 maja planowany jest spot w Swiebodzinie... wiecie???Ja nic nie słyszałem.Wysłane z mojego GT-S7710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Może jakiś spot w tygodniu wieczorem ? Żary lub inne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Może jakiś spot w tygodniu wieczorem ? Żary lub inne miejsce http://a4-klub.pl/index.php?/topic/334901-zorganizowanie-grupy-aktywnej-na-spoty-woj-lubuskie/page-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 http://lubuskieinspiruje.pl/ Zegar tyka 18 dni do rozpoczęcia Święta Województwa w Parku Mużakowskim i Geoparku. Tech :Marsjańskie łaziki. Podwodne drony. Wyścigi dronów nawodnych. Pokazy w powietrzu! Natura:Wystawy, Wyprawy, Sympozja, Gry terenowe itp. Sztuka:Koncerty, Plenery, Pokazy Miejscowe specjały i trunki z lubuskich winnic. Dużo więcejI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Kto chętny na taki wypad ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/363009-wakacje-2016-albania/ Edytowane 19 Czerwca 2016 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jakiś spocik piątek lub sobota? Kto chetny pogadać? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jakiś spocik piątek lub sobota? Kto chetny pogadać? ;-)Jak sie zbierze ktos w koncu to jak zawsze jestem na tak...Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Nikt sie nie zbiera :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Bo z wami jest jak z babami, każdy potrzebuje 2 miesiące żeby wyrwać się na 2h spotkać z innymi zajobami. Ja jestem niecały weekend co tydzień w domu a wystarczy mi telefon od Krzyśka czy maxa ze robimy spot i ta chwile znajdę żeby podjechać przybic piątkę. Zresztą chłopaki z elsuelo są co tydzień i tez nie gryzą. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Bo z wami jest jak z babami, każdy potrzebuje 2 miesiące żeby wyrwać się na 2h spotkać z innymi zajobami. Ja jestem niecały weekend co tydzień w domu a wystarczy mi telefon od Krzyśka czy maxa ze robimy spot i ta chwile znajdę żeby podjechać przybic piątkę. Zresztą chłopaki z elsuelo są co tydzień i tez nie gryzą. ☺ Dokładnie Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) no ja sory ale mam 50km to pisałem ja Marek. Edytowane 8 Lipca 2016 przez marek33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Ja mam prawie 100km -.^ Dziś jestem z ZG, jak ktoś ma ochotę to można sie spotkać Pozdro Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 9 Lipca 2016 przez etines8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ja tez mam 50km pół godziny drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dajcie znaka jak się pojawi jakaś opcja spotu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dajcie znaka jak się pojawi jakaś opcja spotu ;-)Nooo damy damy trzeba obadac Twój nowy nabytek Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Cześć wszystkim szukam białej audiczki na ślub cywilny co by mnie powiozła z narzeczona 20 Sierpnia dało by rade coś? I co z jakimś spotem jestem w PL :wink:albo do pogadania w tygodniu nawet jak coś to jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Niestety mnie nie będzie na miejscu 20... Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi