topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja jestem dobry we wciaganiu ludzi w A4:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 o tobie głównie myślałem topor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burton Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 zawsze w pierwszą stronę jadę ja a wraca żonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 zawsze w pierwszą stronę jadę ja , a wraca żonka no i ok żonke też zapraszamy :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ok koledzy.... kupilem nowe alu.. uzywki od S4 i wypadaloby je pomalowac. od strony zew sa delikatne rysy, a od wew juz sie aluminium utlenia ;( i chyba nie obejdzie sie bez piaskowania... znajomyu lakiernik powiedzial ze zew strone psiknie mi za 200zl komplet. co robic?? ;( [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 21:33_________________________________________________i mam doła ja ch** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUCHA1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Widze ze prekwencja dopisze... tylko ja moge nie zdazyc dojechec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ok koledzy.... kupilem nowe alu.. uzywki od S4 i wypadaloby je pomalowac. od strony zew sa delikatne rysy, a od wew juz sie aluminium utlenia ;( i chyba nie obejdzie sie bez piaskowania... znajomyu lakiernik powiedzial ze zew strone psiknie mi za 200zl komplet. co robic?? ;( [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 21:33_________________________________________________i mam doła ja ch** no co zrobić trzeba je odp----- ładnie co oczywiscie wiaże się z kosztami ,albo puść je dalej i patrz za innymi.No innej rady chyba nie ma :mysli: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 09:49_________________________________________________no i zależy ile za nie wybecalowałeś........ :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ok koledzy.... kupilem nowe alu.. uzywki od S4 i wypadaloby je pomalowac. od strony zew sa delikatne rysy, a od wew juz sie aluminium utlenia ;( i chyba nie obejdzie sie bez piaskowania... znajomyu lakiernik powiedzial ze zew strone psiknie mi za 200zl komplet. co robic?? ;( [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 21:33_________________________________________________i mam doła ja ch** Karol... - 200zł za komplet to naprawdę dobra cena... - jeżeli potrzebujesz piaskowania felg to ja mam znajomka - dobry koleś...- jakoś się dogadacie... -z odpicowanymi felgami auto wygląda bossssko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam wszystkich klubowiczów z Zielonej Góry, od niedawna jestem posiadaczem audi a4, przeczytałem o spotach, chciałbym przyjechać, poznać Was i popytac o kilka spraw. Czy jutro tzn 4 stycznia spotykacie się o 18 pod carrefourem? mam problem z pilotem. Auto muszę zamykać kluczykiem. Pomoże ktoś? Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 pewnie ze tak;) przyjezdzaj kamil na spot:) Wentyl.... wezme jutro jedna felge dla przykladu i pogadamy na ten temt.... 3manko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 topor a jest ktos kto przyjezdza na spoty i da mi rade co zrobic by moj pilot zadziałał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 zawsze jest nas ponad 10-ciu... moze tzreba ponownie zakodowac pilota. Pozniej poszukam jak to sie robilo i moze Ci pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ale mam tylko jeden komplet kluczy do mojej fumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ok to pewnie ze tak;) przyjezdzaj kamil na spot:) Wentyl.... wezme jutro jedna felge dla przykladu i pogadamy na ten temt.... 3manko ok nie ma problemu do jutra ale mam tylko jeden komplet kluczy do mojej fumy nie martw sie co pare głów to nie jedna wpadaj serdecznie witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 bede, bede jutro o 18.00 sie widzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 a mnie k**wa znowu nie bedzie .... mialem dzis odebrac auto a odbiore dopiero w pon ja jebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A ja tym razem będę No chyba, że jakiś kataklizm wydarzy się do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A ja tym razem będę No chyba, że jakiś kataklizm wydarzy się do jutra. lepiej nie bo choć po lodzie to ja będę napewno :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 chlopak... gdzie wyprostuje stalowke... :gwizdanie:???[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 15:06_________________________________________________a moje alu poiszly do malowania:D:D odbieram za tydzien:D :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Myślę ze następny raz pod Macro będzie lepszy, będę miał nowa przeplywke i A4 3.0 TDi Q łyknę , bo niedzielny race przegrałem tylko o jedna długość. A jeżeli chodzi o pana Topór to 0:1 dla mnie yyyy..... co do tej jednej długości to bym polemizował, ale to Ty byłeś z tyłu więc widziałeś lepiej. Ja oglądałem zadek A3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi