topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Rafal... jestes jutro...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 na 90% bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witka Panowie myslalem moze jutro zrobimy spot na krematorium poslizgamy sie troche :laghing2: co wy na to...?? A malina mogl bys wziasc VAG'a bo cos z radiem mi nie teges. No milo ze nasze grono sie powieksza sugeruje wymyslis maskotke klubowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 pier**le nie jade tam... dzisiaj tam felge wykrzywilem... poza tym piz*ziawa, ja jestem za Carrefourem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak dobrze że koło mnie jest stare lotnisko. :> Wczoraj i dzisiaj kręciłem się do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 a co do maskotki to jestem za, jutroporuszymy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja felge na rondzie wykrzywilem a jechalem na 2 biegu Ale jak nie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja felge na rondzie wykrzywilem a jechalem na 2 biegu może i na 2 biegu ale 50km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No nie ja nie mam spalania w miescie <6l :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinzgora Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja lecialem dzisiaj bokiem przez rondo kolo Ma'ca, no nie chcący ale nic nie pokrzywiłem, 2-ka i opór Bede o 18 na parkingu pod Carrefour'em. Ale Vaga tym razem nie bede mial. Jak juz to w tygodniu do mnie walic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak dobrze że koło mnie jest stare lotnisko. :> Wczoraj i dzisiaj kręciłem się do woli quattro no i o to chodzi :gwizdanie: :gwizdanie: :good: :good: :good: :notworthy:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 22:22_________________________________________________ Ja felge na rondzie wykrzywilem a jechalem na 2 biegu Ale jak nie to nie no stary ja się moge poslizgac ,no problem :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 eeee nie podniecac sie tak quattro:D ;p co to oska to jakas ujma:D hahaha;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 eeee nie podniecac sie tak quattro:D ;p co to oska to jakas ujma:D hahaha;p ujma nie nikt nic takiego nie powiedzial :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 18 pod cerfourem bede 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 a ja znowu w pracy... - a w tamtym tygodniu w łóżku :/ - kutwa- jak nie urok to sraczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 krótki ty masz chyba pecha :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 a może przyjedziecie do mnie do roboty jak już zmarzniecie? - jakaś gorąca herbata się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 damy CI znac jak cos;) w razie czego numer mam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 -Topor - ten nowy też? -z orange.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi