topor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no wlasnie nie mam tego numeru...:/ a bylem swiecie przekonany ze mam wtopa.[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 16:47_________________________________________________Ghost dog.... 2:10 ----->
Kamillo5 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Panowie gdzie można dorobić kluczyki do autka? mam tylko jeden komplecik i chciałbym dorobic przynajmniej jeszcze jeden komplet. Napiszcie mi gdzie w ZG moge dobrze i tanio dorobic klucze i jak to wszystko wyglada? Rozumiem,ze wystarczy gdypójdę z tym jednym oryginalnym kompletem kluczykow i oni na podstawie tego kluczyka i tego co jest w jego wnetrzu wyrobią kolejny komplet? czy jest taka możliwość? kupuje oryginalny kluczyk do mojej niuni np ten: http://www.allegro.pl/item519844748_nowy_oryginalny_kluczyk_immo_pilot_do_audi.html i czy wtedy będę mógł ten kupiony kluczyk zaprogramować sam w moim aucie? która opcja jest korzystniejsza? Panowie czekam na odpowiedzi wink
topor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie wiem jak z kluczukiem do audi ale przykladowo do DAF'a kosztuje cos okolo 500zl. jedz do wlamywacza. Facet doroabia klucze itd. w Zielonej górze w centrum. Widzialem ze kiedys ze ma kluczyki do grupy VAG
WiesiekM Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Myślę, że "Włamywacz" Piotr Słowik (w pasażu w Centrum) dorobi.
Kamillo5 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Panowie chciałbym aby mój kluczyk wygladał jak oryginalny. Czy facet we "włamywaczu" dorobi tak aby wygladał przynajmniej podobnie? a nie lepiej kupić kluczyk do audi na allegro? ten co podałem w linku powyżej? do tego nadal nie rozwiązałem problemu z moim pilotem, nadal zamykam auto kluczykiem.... w niedziele wszyscy będą na spocie?
MUCHA1 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Pogadamy w niedziele,nie wiem czy w tyn miesicu wydole a chce jechac do Bukowiny...
Ghost Dog Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kurcze i co z tym namiarem na zawieche. Wiedzialem ze tak bedzie A juz myslalem ze na niedziele bedzie zalozona ;(
wentyl Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 to co panowie jedziemy razem jedną ekipą do Bukowiny ?? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 16:19_________________________________________________od nas jedzie co najmniej 7 aut :gwizdanie: może nawet więcej pojedzie madas spokojnie,spokojnie pogadamy zobaczymy jeszcze jest czas, a tak w ogóle wszyscy widze że jada a nikt zaliczki jeszcze nie wpłacił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 06:50_________________________________________________a ja juz całość zapłaciłem więc dalej ruszac się pany :polew:
Ghost Dog Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja dopiero zaplace jakos w tym tyg. No pewnie mozna pojechac razem zawsze to razniej. Nowak Topor co z tym kontaktem
Ghost Dog Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Up czytamy watek :> Do goscia ktory załozyl by zawieche, on robil smiesznemu.
topor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 eee Panowie... jutro jak kazdy wie jest WOSP i panowie z BEEMEK organizuja sobie dosy glosny przejazd prez westerplatte... moze my tez o tym pomyslimy?:>
Kamillo5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 no bardzo ciekawy pomysł topor jestem za ... Kto następny?
Ghost Dog Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja tez tylko zeby w miare mozliwosci szybko powiedziec co i jak
Nowak_zg Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 ghost dog jutro ci dam namiar na spocie
Nowak_zg Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 ja bez 19" sie nie kulam po miescie zeby sie pokazywac na 16" jest lipa jesli chodzi o wyglad po ponad roku posiadania a4 stwierdzam ze jesli auto ma mi ise podobac to jednak te 18" to minimum jesli chodzi o wyglad(a4 b5).
MUCHA1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 To jak robimy cos? jak cos jesem za...
Rekomendowane odpowiedzi