WiesiekM Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gdyby było mnie stać na drugie auto... Paweł, a gdzie fotki?
Nowak_zg Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 beda na dniach [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 08:45_________________________________________________narazie stoi u topora w garazu
Ghost Dog Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Na niedziele bede mial niespodzianke drodzy koledzy. A przyjezdrzajcie bo jeszcze jest kilka nowych maskotek.
topor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 pomocy. jak nazwac pieska? :gwizdanie:
duffy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja nazwalem kota tofik mozna gdzies w zielonej kupic dywaniki do audi ?? nie ASO
topor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 hmmm:D zamianka za halogeny i masz dywaniki:D
duffy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 heeh nie mam serca - czuje ze bym cie oszukal
bluesmen Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 mozna gdzies w zielonej kupic dywaniki do audi ?? Nie prościej allegro? ....myślę że coś się znajdzie...... http://www.allegro.pl/show_shop.php?category=0&country=1&buy=0&shop=0&order=t&p=0&price_from=0&price_to=0&listing=0&pay=0&listing_sel=1&listing_interval=0&redir_to_search=1&string=a4&shop_id=11027133
Madas Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 co się panowie z Waszą ekipą porobiło ....
topor Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 krotko zwiezle i na temat.. chyba sie rozleciala:D
WiesiekM Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Oj tam od razu rozleciała. Myślę, że nie każdy jest w stanie przyjeżdżać co tydzień na spotkanie. Nawet w dużo większych miastach spoty są rzadziej i przyjeżdża mniej autek niż u nas (np. Szczecin). Może ustalmy termin spotów raz w miesiącu?
topor Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 hmm mozna;) ale ja proponuje wybrac sie czy zorganizowac jakas impreze:D:)
Ghost Dog Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ej panowie co raz w miesiacu kto chce to wpada co tydzien jak do kosciola. A ty dalej o piciu. A tak na marginesie chcialem sie zapytac dlaczego jak ruszam i mam 4 tys. obr. to cos mi piszczy ? Trzeba cos wymyslec z ta impreza
bluesmen Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 A tak na marginesie chciałem sie zapytać dlaczego jak ruszam i mam 4 tys. obr. to cos mi piszczy ? Husqwarna mam dokładnie to samo i ni hu hu nie mogę dojść o co kaman men. I powiem więcej mam tak od początku kiedy to zasiadłem za sterami !!! Jak moją żonę uczyłem śmigać dieslem to jak ciśnienie mi nieco strzeliło to nawet na zakrętach takie cuda miałem..... myślę że u Ciebie to jeszcze git a u mnie to już czasami od 3 tys się zaczyna, zależy jakie podłoże jest..... ale mam pewną koncepcję bo zawsze po tym opony jakieś takieś na przodzie z małym bieżnikiem są więc myślę sobie że mniej kręcić trzeba kierą i będzie oki men. To taka moja koncepcja, ale jeszcze sprawdzę w praktyce to napiszę. Może ustalmy termin spotów raz w miesiącu? WiesiekM ja popieram. Raz a z całych sił. Było by git a nawet hit byle nie mit. Ja niestety tak co tydzień to nawet do kościoła nie daje rady chodzić. Raz a pożądnie gdzie wszyscy przybywają, zapowiadają się na forum i wtedy jest szał w ZG, ale wiesz ja za młody jestem w klubie jeszcze aby takie propozycje wystosować. A tak abstrac**jąc od tego wszystkiego... Po spocie dołka załapałem i : 1. syna do domu odstawiłem 2. śmieci wywaliłem 3. browarki nabyłem 4. do garażu pojechałem 5. posprzątałem .....i na forum zajrzałem 6. opinie tą swą napisałem 7. przy niej Dżemu i Iry posłuchałem.
topor Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 miesiac w zasadzie troche dlugo. Mysle zebyspoty byly co 2 tyg. co Wy na to? Bluesman --->umarlem dzisiaj:D
bluesmen Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bluesman --->umarlem dzisiaj:D A to dlaczego?
Aydaho Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 cześć czy ktoś z Was ( Zielona Góra ) posiada może VAG'a ? piszę w imieniu Oskara ( oczywiście A4-klubowicz ) - jadą z kolegą do DE po auto i potrzebują pożyczyć interfejs na jeden dzień ( zapomniał swója kabel zapakować ) dajcie znać - thnx
Rekomendowane odpowiedzi