Ghost Dog Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Malina ma. Bluesman dales czadu ty grasz gdziec cos? Chlopy dla mnie bomba ze bedzie hit i git raz w miesiacu ale jak ktos chce ogladac wasze mory co tydzien to co ma zrobic Blues sugeruje kupic nowe opony przynajmniej na os napedowa i startowac troche spokojniej to nic nie bedzie piszczec.
Aydaho Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Malina ma. cool , a jakies namiary na Mailine na PW dostanę ?
Aydaho Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 A ty co z tym ciagle man hm hm ...namiar pls - sprawa pilna
WiesiekM Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja mam kabelek, ale na razie jestem w Świnoujściu. Będę w domu dopiero wieczorem.
Adas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Przypominam o mozliwosci zamowienia alkoholu na zlot do Piły - PW do Mnie Cennik: http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pila_2009_oferta_alkoholi_na_zlot-t83242.0.html
Bedi Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 hmm to pewnie się zjawię w tą Niedziele u Was
bluesmen Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ludzie dacie wiarę że ktoś z mojej ukradł krokodyka komu chciało się schylać aby takiego brudnego kraść co za kraj
konian Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ludzie dacie wiarę że ktoś z mojej ukradł krokodyka komu chciało się schylać aby takiego brudnego kraść co za kraj bluesmen - w naszym mieście wszystko jest możliwe, pewnie gdybyś miał weselny balonik to by go przebili
Ghost Dog Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak ktos znajdzie nie to zatrzymac i zabic
Bedi Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 powiedzcie mi proszę gdzie dokładnie jest ten spocik, bo jam z Wrocka a do Zielonej do mojej Ukochanej Pani przyjeżdżam i o dziwo mam pozwolenie na spotkanie się z Wami :D wiec proszę o PW lub kontakt tutaj
Bedi Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 no tyle to wiem ale to by było tak samo gdybym powiedział Ci że spocik we wrocku pod CARREFOURem
Nowak_zg Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 hehe kolego zielona jest mala i jest tylko jeden carrefour znajduje sie on niedaleko mc donalda ( prawie same centrum zielonej gory ) i castoramy obok carrefoura jest tor kartingowy i zawsze stoimy albo przy torze albo pod carrefourem tam gdzie nie ma aut ( a stoja luksusowe stare auta w szklany garazach ... typu corvette c3, cadillac, royce rolls ( z wypozyczalni )) napewno nas znajdziesz dozobaczenia
WiesiekM Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zawsze można poszukać na zumi http://www.zumi.pl/1441072,Carrefour_CH_Dabrowka,Zielona_Gora,firma.html
Rekomendowane odpowiedzi