Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamienniki listw drzwiowych S4 S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłbym, ale ja chcę matowe drewno - mam jasny środek

Niestety takich folii np. z 3m nie można dostać w mniejszych kawałkach, trodno będę dzwonił dalej, może w końcu odbiorą - szok! :thumbdown:

Poza tym tu temat o listwach drzwiowych, a ja pytałem o hydrografikę - bo chcę zrobić dekory

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam! kupiłem listwy o których mowa za te 330 + przesyłka. odradzam!!!! przymierzyłem, spasowanie tragiczne,szpary i krzywe nawet tego nie zakładam. rzuciłem w kąt i leżą, nadają się tylko na śmietnik. nigdy więcej taniochy nieorginalnej !!!!

Opublikowano

Zgadzam się z laguną Ja kupiłem ten badziew na niemieckim ebay-u myślałem że kupuje ori, do momentu rozpakowania przesyłki. Dostałem zwrot kasy z paypala a sprzedawca nie chciał zwrotu listew. Więc próbowałem je założyć na auto ale nie mogłem. Nic nie pasuje drzwi przednie nie można otworzyć szeroko bo listwa zahacza o błotnik, mocowanie jest na taśmę dwustronną ale ona nie trzyma listw bo listwy są wypaczone i nie przylegają na całej płaszczyźnie. Wyrzuciłem je do kosza i kupiłem ori po pomalowaniu na ALU MAT wyglądają supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie miałem te listwy w ręku i powiem szczerze tragediaaaaaa! co prawda były proste i można było je zakładać na samochód z tym, że były pomalowane w kolor auta i wyglądało to :thumbdown::thumbdown:

Odradzam komukolwiek zakupu listew s4 wykonanych z laminatu

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć jak jest z montażem takich listew ? Czy jest skomplikowane i na czym się to trzyma ?

Opublikowano

Cezarrr za darmo bym tego nie chciał :decayed:

Wysłane z mojego HTC One X

Opublikowano

a jednak handel kwitnie jak widac no ale coz kazdy chce jak najtaniej a pozniej jak ja kupuje ori :-D

Opublikowano

też choruję na S4 ale czekam na okazyję z alledrogo :grin: (czyli oryginał taniej niż 800 ) :wstydliwy:

Opublikowano

taniej niz 800 za 4 listwy od s4? to chyba jakis desperat by sprzedawal:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
listwa drzwi lewa tył S4 powinna mieć nr 8E0 953 969A 7DL ta w aukcji jest zwykła[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 18:34_________________________________________________oto numery listw od S4

8E0-853-969-A-7DL listwa lewy tył

8E0-853-970-A-7DL listwa prawy tył

8E0-853-959-A-7DL listwa lewy przód

8E0-853-960-A-7DL listwa prawy przód

mam prośbę do tych z etką albo do tych z listwami na stole ;)

Poda ktoś może numerki tak jak Antonio do listw s-line ?

Opublikowano
To samo tylko zamiast A jest D

Czy to znaczy że listwy S-line są inne niż S4? Tak podejrzewałem, ale po zdjęciach nie widzę równicy :(

Opublikowano

Czy to znaczy że listwy S-line są inne niż S4? Tak podejrzewałem, ale po zdjęciach nie widzę równicy :(

Tak są inne, S4 są masywniejsze.

Opublikowano

Tak są inne, S4 są masywniejsze.

i drozsze:decayed:

• 1 rok później...
Opublikowano

podróby S4

Opublikowano

raczej nie ma sensu kupowac , pewnie laminat , ori listwy sa wsuwane i przykrecane te tylko przykrecane wiec nie ma pewnosci czy nie beda odstawac

Opublikowano

dlatego wlasnie zadalem pytanie ile sa warte i czy ktos juz moze takie montowal u siebie jak wygladaja jak sie sprawdzaja wiadomo co ori to ori .