Gość spedyt Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 pownny sie chyba swiecic cztery swiatla na dlugich Nie, wszystko jest ok
dudi75 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 czyli jak zalacze dlugie gasna mijania i swieca tylko swiatla wewnetrzne czyli dlugie. Troche dziwne bo myslalem ze na dlugich to sie swieca cztery swiatla tak jak np.w bmw , czy duzym fiacie ale jesli tak mowisz to chyba ma tak byc . Dzieki . Nie dawalo mi to spokoju myslalem ze elektryk zle to wszystko po podpinal
avdikezop Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam Klubowiczów! Mam pytanko troche nie do konca zwiazane z tematem ale nie wiedziałem gdzie sie zapytac a mianowicie czy w B5 w lampach zespolonych(99-00) były dostepne orginalne bixenony??
endriuu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Bixenonów nie było w B5 nawet po 2 lifcie. Co do świecenia długich razem z krótkimi, to owszem świecą ale po 1 lifcie. W wersjach sprzed 1 liftu czyli sprzed 97 roku trzeba zamienić kable we wtyczce przy kierownicy w przełączniku.
dudi75 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 no to by sie zgadzalo bo moja a4 jest z 95r.Dzieki wielkie endriuu lece jutro spowrotem do elektryka niech kombinuje dalej moze sie uda.
Pawu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 czyli jak zalacze dlugie gasna mijania i swieca tylko swiatla wewnetrzne czyli dlugie. Troche dziwne bo myslalem ze na dlugich to sie swieca cztery swiatla tak jak np.w bmw , czy duzym fiacie ale jesli tak mowisz to chyba ma tak byc . Dzieki . Nie dawalo mi to spokoju myslalem ze elektryk zle to wszystko po podpinal Warto zrobić żeby świeciły 4 żarówki-było o tym poszukaj w archiwum. Dawniej miałeś zapewne lampy z żarówką H4 jest to żarówka z dwoma ogniwami gdzie po włączeniu większego mniejsze gaśnie stąd właśnie ci to zostało
grzanek85 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2008 żeby światełka drogowe świeciły sie razem z krótkimi trzeba przełożyć kabelek( u mnie był to gruby żółty) w kostce od świateł z miejsca 56b na 56 poniżej zdjęcie dokładnie co i jak pzdr
dudi75 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 dzieki grzanek85 jesli tylko jeden kabelek trzeba przelozyc to sobie chyba teraz sam poradze
grzanek85 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tak tylko jeden i nie patrz na numerki na kostce tylko na przełączniku tak jak na rysunku. No i oczywiście zapraszam do tematu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=90.0 w końcu masz T... w rejestracji pzdr
Rekomendowane odpowiedzi