insane_Infinity Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam Przedstawiam Wam Autko Mojego Brata . Kupił je 2 Lata temu tak aby czymś śmigać za 2,5tyś PLN... auto było w stanie opłakanym , teraz znalazła się gotówka i Auto Robimy w Zaprzyjaźnionym Warsztacie (Serwisie ASO) Mercedes-Benz. Motor To 2.8 L 177 koni ...teraz zastanawiamy się czy zapodać inny może AMG jakiś ?? Z Wypasu to Skóra Czarna , Pełna Elektryka , Fele AMG 17'' , Drewienko jak to było w 85 roku . jak Fura Będzie na Tip Top Gotowa dam Foty ...teraz szukamy szyber Dachu....Deficytowy towar Fotka przykładowa..tak wyglądał ...tzn kolor miał taki...hehe A tak wygląda Rozebrany ....i czeka na złożenie puzzli
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 W123 zacny pojazd i widzę, że będzie zrobiony od podstaw , jedyny minus(jak dla mnie) to to, że nie limo
binio-stg Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wow, 123CE Będzie piękna maszyna. Stare Mercedesy to auta z duszą. Pokazuj na bieżąco jak prace idą.
insane_Infinity Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Decyzja zapadła Silnik Będzie 3.6 Litra od C-klasy AMG . jutro jedziemy Do Warszawy po niego
egon47 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Piekny moje byle marzenie ojciec kiedys mial beczke w sedanie 2.5
Reggi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 jedyny minus(jak dla mnie) to to, że nie limo Jak dla mnie to na plus Fajne auto
Skyliner89 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja bym dał inne felgi, bo te w ogóle nie pasują. Jakieś klasyczne np.
Olaf Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 jest machinen dobra czekam z niecierpliwoscia na dalsza realacje
filip1001 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 piękne auto, czekam na rozwój wydarzeń :good:
gizmo8 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 wyrywa suty :slina: Silnik, fele, wypas... Klasyk. Narazie nic nie widać ale na pewno będzie pięknie!! :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 piekny jeden z tych samochodow klasycznych ktore bym kiedys chcial miec w garazu.Szkoda tylko ze rzezbicie z motorem , ja bym zatrzymal go w orginalnym stanie.
insane_Infinity Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 turdzi...okazja jest na 3.6 L AMG..fakt faktem 2.8 też daje radę. .. ale mój Brat jest młodym szczylem 25 lat i jest zakochany w AMG a że w Koszalinie mamy Zaprzyjaźniony Serwis Merca to się korzysta , co jest najlepsze znalazł dziś szyber przeszklony ..też jakiś Fanatyk ma W Warszawie..hehe wiec jutro Warszawka
ranyjulek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Fantastyczne auto Marzenie mojej żony. Felgi bym założył bardziej odpowiadające klimatowi samochodu. Np. BBS RS lub RM z szerokim, polerowanym rantem.
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Super Merol. Co prawda wolalbym SECa Co do felg to mam podobne zdanie jak koledzy.
binio-stg Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Co prawda w Mercach jestem zwolennikiem oryginału, ale 3,6 AMG będzie Chyba jedyny taki projekt w PL co?? Siedzę trochę na forach Mercedesa i nie widziałem jeszcze czegoś takiego.
dziadek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 marzę o takim albo tego starszego w pionowymi światłami też w coupe
bezimienny Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Przeglądając forum natknąłem sie na ten temat, i mue powiedzieć że jestem wielce zainteresowany dalszymi postępami, bo trzeba przyznać że ten model to piękne auto
Rekomendowane odpowiedzi