karol24 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 tak się zastanawiam, jak sprawdzam licznik, i na początku wskazówki wychylają się na max i ustawiają się...no właśnie, czy u mnie się dobrze ustawiają czy ktoś grzebał przy nich? nie znalazłem info na temat, one mają być pionowo? bo teraz to każda w inną stronę.
karbonek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Chyba dziwnie, u mnie (afn) i u kolegi (ajm) trzymały pion.
karol24 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 aha, czyli wszystkie pionowo, dzięki Panowie za odpowiedź
karbonek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 mozna to podregulowac VAG-iem Z ciekawości spytamm jak ?
marek123_ms Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 podlaczam sie do pytania :gwizdanie:
Dev Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jutro rano nie tak dawno to robiłem bo mi licznik zawyżał o 17km/h prędkosc
Gość mateoos Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Pisz, pisz, u mnie również przekłamuje, chętnie bym to zrobił.
Dev Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 :hi: :hi: chyba sie przejechałem.... :embarrassed: :embarrassed: korygowałem tylko ustawienie wskaznika poziomu paliwa i temp. wody jak Koledzy powyzej pisali nidy rydy sorrrryyyy, zwracam honor :hi:
Rekomendowane odpowiedzi