lex57 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam Jak sobie radzicie z wodą spływającą ze śniegu z butów (miejsce kierowcy) . Oba buty przynajmniej częściowo są poza dywanikiem ,więc woda z nich spływająca dostaje się po tapicerce pod dywanik i ciągle jest tam mokro Jaka na to rada???
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 dobre dywaniki ( gumowe ) i częste wywalanie syfu z nich to zima i nic zbytnio nie poradzimy, latem wyschnie
kkam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja dzisiaj jechałem bez dywanika, 2h nadmuchu na nogi i wszystko wyschło
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja dzisiaj jechałem bez dywanika, 2h nadmuchu na nogi i wszystko wyschło też tak robie ale dywanika nie wywalałem
majkel_majki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Włóż na gazetę pod dywanik i rano wyciągnij, przez noc ładnie wyciągnie wilgoć. Jeżeli garażujesz auto możesz odwinąć dywanik i zostawić lekko uchylone okno zostawiając na noc/ dłuższy postój nagrzane auto. Stosuję na przemian i jest ok
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 gazete pod dywaniki? nie słyszałem jeszcze o tym
Samaelos Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 gazete pod dywaniki? nie słyszałem jeszcze o tym Ostatnio potrzymałem tydzień to wyciągnąłem całą zamarzniętą a pod dywanikiem nie ma już lodowiska. Następna "Współczesna" już leży i zbiera wilgoć :>
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 gazete pod dywaniki? nie słyszałem jeszcze o tym Ostatnio potrzymałem tydzień to wyciągnąłem całą zamarzniętą a pod dywanikiem nie ma już lodowiska. Następna "Współczesna" już leży i zbiera wilgoć :> spróbuje też bo mam tam trochę mokro, ciekawy jestem czy pomoże :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kup dywaniki ktore maja wysokie brzegi i po problemie :gwizdanie:
fayera Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Niestety zima i tak na dobre sobie z tym nie można poradzić
majkel_majki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kup dywaniki ktore maja wysokie brzegi i po problemie :gwizdanie: Niestety nawet to nie pomaga, pomimo wysokich brzegów śnieg/ woda może ściekać poza dywanik po podstopnicy i z czasem mamy mokro. Gazeta dobra sprawa, ale trzeba ją zmieniać codziennie i przy jasnym wnętrzu uważać jakie kładziemy bo farba może zostać.
fayera Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wogóle jak rano się wsiada to straszną wilgoć czuć w aucie
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kup dywaniki ktore maja wysokie brzegi i po problemie :gwizdanie: Niestety nawet to nie pomaga, pomimo wysokich brzegów śnieg/ woda może ściekać poza dywanik po podstopnicy i z czasem mamy mokro. Gazeta dobra sprawa, ale trzeba ją zmieniać codziennie i przy jasnym wnętrzu uważać jakie kładziemy bo farba może zostać. no ale trzeba wywalać ten śnieg/wodę a nie ze stoją tam az wyparuje
Daimos Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 gazete pod dywaniki? nie słyszałem jeszcze o tym sprawdzony sposób
Kali S4 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sposób z gazetą jak najbardziej ale dzisiejsze gazety już nie chłoną tak wilgoci jak stare Trybuny Ludu i inne
BARTOL Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jeśli będzie to papier z odzysku lub taki marnej jakości typu metro lub coś w tym stylu powinno sie sprawdzic
Marcino87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sam sprobuje z ta gazetą bo tez mam takie coś zazwyczaj zuto zostawiałem przed domem bez dywaników z nadmuchem na nogi i wysychało ale to się powtarza notorycznie również bede próbowalł gazetę
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 najlepsze na wilgoć sę granulki do kocich kuwet, zostawiasz na noc, a potem zasysasz całą wilgoć do odkurzacza
BARTOL Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 najlepsze na wilgoć sę granulki do kocich kuwet, zostawiasz na noc, a potem zasysasz całą wilgoć do odkurzacza Też dobry pomysł Ciekawe czy takie granulki dołączane do butów by sie spisały. Możnaby je porozrzucać pod dywanikiem
Rekomendowane odpowiedzi