Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] a4 tuning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a jaki koszt takiego zestawu..turbo AWX + FMIC ..???? :naughty:

Opublikowano

a jaki koszt takiego zestawu..turbo AWX + FMIC ..???? :naughty:

:szukaj: turbo zależy jak trafisz i jak szukasz , chyba , że kupisz nówke :gwizdanie: ale od hmmm 600 do chyba 2 kafli za nówke :wink4:

przy FMICu jest mega rozstrzał cenowy , bo możesz sobie piec pochytać za darmo i rurki sam pospawać i masz za pare złotych , ale też możesz kupić nówki i koszt wtedy jest w granicach 800-1000 :wink4:

ale zajrzyj do działu modyfikacje i wszystko będziesz wiedział :gwizdanie:

Opublikowano

po ilości postów widać że auto podoba sie ludziom :naughty:

jak mówi przysłowie - "nie ważne jak o Tobie mówią, ważne żeby w ogóle mówili" :good:

bezawaryjności :hi:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

duzo przerabiania przy montarzu turbiny AWX???

Opublikowano

do lektury zapraszam :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a w sprawie oklejania felg....

wycielem kawalek foli odpowiadajacy wymiarom felgi....

wymylem i odtluscilem felgi...

przykleilem folie na cala felge....

pod wplywem cieplego powietsza folia sie poddaje(suszarka do wl...)

i oklejalem ramie po ramieniu..,,,,

a nie malowalem od razu bo chcialem sprawdzic jak autko sie bedzie prezentowac na czarnych felach...

i wyglada zajebi.....

tak wiec te nowe felgi pomaluje na czrno ....a z tych sciagne folie i bedzie :good:

Opublikowano

w sumie dobry pomysl folie mozna zawsze zerwac

Opublikowano

cena ciekawa... polowa rynkowej ceny mojego egzemplarza :polew:

kto patrzy na ceny przy takich modach? :cool1:
Opublikowano

no prosze cie :polew: Do grzechotnika bodykit rs4 :doh1:

Ale efekt koncowy :slina: to trzeba przyznac...

Opublikowano

Kto reza to wkłada kase, a kto oszczędza nigdy nie będzie miał ciekawej fury :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 01:59_________________________________________________a i dodam gdzie zaczyna sie pasja kończy sie ekonomia :kox:

Opublikowano

Kto reza to wkłada kase, a kto oszczędza nigdy nie będzie miał ciekawej fury :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 01:59_________________________________________________a i dodam gdzie zaczyna sie pasja kończy sie ekonomia :kox:

:good:
Opublikowano

prosze was... Gdybym zobaczyl a4 z bodykitem rs4 i diesla to bym wyj**al na plecy ze smiechu :sick3: A jezeli chodzi o rezanie to jestem tego samego zdania co Kowi :good: Na temat gustow sie podobno nie dyskutuje wiec OT (kolejny w poscie) uwazam za zakonczony :tongue4:

Opublikowano

prosze was... Gdybym zobaczyl a4 z bodykitem rs4 i diesla to bym wyj**al na plecy ze smiechu :wink4: A jezeli chodzi o rezanie to jestem tego samego zdania co Kowi :good:

Słodki to co powiesz na to :decayed:

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5141910-KuB-%B4s-HulK-!

Auto w tym setupie miało 1,9 pod macha, obecnie jak widać przygotowuje sie albo juz zrobił swap na AGB :wink4: na filmiku widac że to diesel był :decayed:

Opublikowano

prosze was... Gdybym zobaczyl a4 z bodykitem rs4 i diesla to bym wyj**al na plecy ze smiechu :sick3: A jezeli chodzi o rezanie to jestem tego samego zdania co Kowi :good: Na temat gustow sie podobno nie dyskutuje wiec OT (kolejny w poscie) uwazam za zakonczony :tongue4:

ja raczej bylbym pełny podziwy ze ktos dobrze ogarnał temat ori poszerzen... :gwizdanie:

Opublikowano

Ile jezdzi diesli w body s4 :decayed: up kiedys :decayed: :decayed: ale ogarniaja tematy i ladnie wyglada :gwizdanie:

Opublikowano

buszek, bez aluzji:d :naughty:

Opublikowano

Kowi powiem ze autko za***iste :slina: Wnetrze kozak, naprawde kozak i cala reszta... Oprocz bodykitu :decayed: Moim zdaniem Audi nie po to wyprodukowalo kilka tys sztuk rs4 b5 o wyrozniajacym je z tlumu b5-tek wygladzie zeby ktos robil taka szopke jak ten koles. I to w sedanie :polew: Rs4 jest kultowym modelem dla prawdziwego pasjonata a to co ty pokazales jest dla mnie tego nedzna namiastka :thumbdown: Gosc ma pasje i szanuje go za to bo projekt naprawde odwazny i porzadnie wykonany. Mowie o charakterze i unikalnosci modelu rs4 ktorego nie mozna skopiowac i wsadzic do zwyklego A4. Dla mnie to profanacja rs4. :no4:

Moja wypowiedz tyczy sie rs a eska to inna bajka :cool1: