Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] a4 tuning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KEZOR mam nadzieje ze Brzezin wstawi cos do swojego... Lampy przod+grill+bialy boczny kierunek :wink4:

Opublikowano

Śmiejecie sie że ma zderzak przedni niespasowany ja tam u niektórych klubowiczów widze takie same lub większe te szpary ale mniejsza z tym :gwizdanie:

czepiacie sie do hamulców 288, 3/4 klubu takie ma i jakoś w innych tematach takich klopotów nie robicie ehh..

Mnie sie tam fura podoba szczególnie z przodu :good:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 07:39_________________________________________________Ale na przód zarzuć lampy polifty a bedzie kox :cool1:

Opublikowano

czepiacie sie do hamulców 288, 3/4 klubu takie ma i jakoś w innych tematach takich klopotów nie robicie ehh..

Ale 3/4 klubu ne wymienia tych tarcz na "tjuningowe nawiercane extra pałer"

Opublikowano

daj juz spokój Siemian :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nawet nie chcesz myslec na czym ja jezdze :polew: :polew: :polew: :polew:

ostatnio po rozmowie z Kolegą z forum na temat hamulców, zapytał mnie na czym jezdze

jak mu powiedziałem to w słuchawce na dłuższą chwile zapadła długa przejmujaca cisza

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pooglądaj sobie inne auta może jednak wrócisz na dobrą droge. Kolega PABLO też kiedyś miał lusterka M3 look, a teraz jego auto wygląda nawet w miare.

Siemian nawet nie wiesz jaki jestem dumny i szczęśliwi ze powiedziałeś "jego auto wygląda nawet w miarę" :notworthy: :notworthy: :notworthy::polew::decayed:

Masz gwarantowanego pierda w stołek w swojej B7mce jak wejdę i zobaczę z ciekawości (niby coś tam wyrezał nowego) :naughty::decayed:

Ok wystarczy OT

A co do tematu to jakimś cudem nie widziałem go wcześniej i calutki przeczytałem w wielkim skupieniu, próbowałem nie lać czyt. :polew: z postów przez nie których kolegów, choć było ciężko :decayed: :gwizdanie:

Kolego BRZEZIN nie przejmuj się tym co wszyscy piszą, A4 ma się Tobie podobać i masz być z niej zadowolony, choć nie ukrywam że chłopaki Ci dobrze doradzają i fajnie by było jak byś poszedł w tym kierunku co trzeba :wink4:

Tu masz moją A4ke która miała iść na początku w Twoim kierunku ale szybko zmieniłem wizję i wygląda jak wygląda :)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.0

Opublikowano
  • Autor

pisalem juz ..ze z tylu tez mam mikody....jak dla mnie daja rade... :>

i nie malowale lamp ani kierumkow ...

Opublikowano

Brzezin, daj juz na looz, to jest banda zboczencow i na niczym sie nie znaja :gwizdanie:

:decayed::naughty:

Opublikowano

Pomyśl o zmianie lamp na poliftowe valeo/depo na soczewce jeśli nie chcesz zmieniać zderzaków itd, auto o 5 lat odmłodnieje.

Opublikowano
  • Autor

a co do felg to tylne sa 9.5'.....i opona jest 225......

jak zalozylem to nie wystawala ale chaczyla o amortyzator....i musze zalozyc dystans..jakies 15-20mm

Opublikowano

Poszerz nadkola jak w RS4 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

myslalem nad zmiana lamp ...na depo...ale gosciu mi powiedzial se silniczek z regulacji swiatel nie jest w tym samym miejscu co umnie..i me bede mial regulacji swiatel....wiec zrezygnowalem...ale myse nad lampami od s4 z dzielonym kierunkiem i na soczewce... :naughty:

Opublikowano

myslalem nad zmiana lamp ...na depo...ale gosciu mi powiedzial se silniczek z regulacji swiatel nie jest w tym samym miejscu co umnie..i me bede mial regulacji swiatel....wiec zrezygnowalem...ale myse nad lampami od s4 z dzielonym kierunkiem i na soczewce... :naughty:

Co on ci za głupoty naopowiadał :polew:

Kupujesz nowe silniczki np z fiata punto II bo podchodzą i zakładasz w nowych lampach i wszystko chula jak trzeba :wink4:

Opublikowano

wszystko da sie zrobić, cały wątek o tej zmianie jest, jak zamierzasz wstawiać lampy to bierz zespolone :wink4: 3/4 przedliftowych B5 z forum już ma to za sobą :decayed:

Opublikowano

Kupujesz nowe silniczki np z fiata punto II bo podchodzą i zakładasz w nowych lampach i wszystko chula jak trzeba :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15032.0;highlight=zepolone

Opublikowano

albo kupujesz ori polifciaki Valeo, alb nowe valeo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zamiast nadkoli ....bardziej zajme sie silnikiem.....

i tu pytanie cz zaslepienie ger-u poprawi prace silnika....i ne bedzie problemu z dogrzewaniem sie silnika???

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15032.0;highlight=zepolone

Dokładnie stary i sprawdzony wątek, nawet o nim zapomniałem :wink4:

Opublikowano

i tu pytanie cz zaslepienie ger-u poprawi prace silnika....i ne bedzie problemu z dogrzewaniem sie silnika???

Jak masz problem z dogrzaniem silnika to sprawdź termostat. Zamiast zaślepiać Egr.

Opublikowano

różne są teorie , ja w ogóle nie mam i sobie chwale , chociaż auto dłużej sie grzeje to ma zawsze świeży luft :decayed:

ale to jest detal , najpierw pomyśl naddddddd , Turbo z AWX (131KM) + wtryski 0.216 (ale nie koniecznie, teraz masz 0.205) + program i jest kosa :good: do tego można też włożyć FMIC , sztywny dolot i kolektor ssący z AWX jak ja :decayed: i auto już sie będzie naprawde ładnie zbierać

ale to polecam na spota wpaść do Katowic , ja i Bulczas mamy porezane AFN to sobie zobaczysz i sie czegoś dowiesz jak chcesz :wink4: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 17:23_________________________________________________

Jak masz problem z dogrzaniem silnika to sprawdź termostat. Zamiast zaślepiać Egr.

a gdzie on napisał , że ma problem z dogrzewaniem ?
Opublikowano

A no rzeczywiście.. :hi:

"i ne będzie problemu z dogrzewaniem silnika" odczytałem jako "jak zaślepię Egr to skończy mi się problem z dogrzewaniem silnika?" :polew: