Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ok, dzięki za odpowiedz. Program zostawiam Witkowi i zapytam go o ten sensor AWX jeśli on też to zaleci tak zrobię, ale dzięki za info, ja się nie zbyt znam, wiedzę czerpię od Was za co bardzo dziękuję. mnie skarcił że nie zrobiłem
Piotrek98igo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ok, dzięki za odpowiedz. Program zostawiam Witkowi i zapytam go o ten sensor AWX jeśli on też to zaleci tak zrobię, ale dzięki za info, ja się nie zbyt znam, wiedzę czerpię od Was za co bardzo dziękuję. mnie skarcił że nie zrobiłem a mi nic nie mowil
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ok, dzięki za odpowiedz. Program zostawiam Witkowi i zapytam go o ten sensor AWX jeśli on też to zaleci tak zrobię, ale dzięki za info, ja się nie zbyt znam, wiedzę czerpię od Was za co bardzo dziękuję. mnie skarcił że nie zrobiłem a mi nic nie mowil hybrydke mozna było ustawić by na jakieś 1,6bara, a bez mapa to po ptokach :gwizdanie:
Piotrek98igo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja mam u siebie doladowanie 1530mb, a turbo laduje max wartosc dla map sensora i nie wchodzi w tryb awaryjny
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja mam u siebie doladowanie 1530mb, a turbo laduje max wartosc dla map sensora i nie wchodzi w tryb awaryjny to u mnie jest podobnie ustawione, choc lekko przeładowuje bo mam w pewnym zakresie 2560, ale jak tylko parchowi odpuscisz na dłuzej, pojezdzisz PSJ to szybko złapie notlaufa
MAGIC87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Kolega Rogal obiecał mi ok 175 PS na tych gratach i musze zadzwonic do niego i zobaczymy co mi obieca... ponoc w V-techu najwiecej obiecuja Nigdy nie wiesz co wypluje Ci na danych gratach... u jednego bedzie o 10 KM wiecej u innego 15 mniej
Diablo Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 to normalne, ze wszystko zalezy od egzemplaza, ja wcale nie bede mial pretensji jak wypluje 170, ale jestem dobrej mysli i wierze w tego Czarodzieja no i moja Audiczke Mam nadzieję uzyskać coś takiego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70144.0[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 16:16_________________________________________________Turbinka i kolektor podmieniony, EGR zaślepiony. Wszystko działa jak należy. Dymienie już dużo mniejsze. Teraz jeszcze spawanko dolotu
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 noi ja jestem ciekaw czy osiagniesz podobny wynik
Diablo Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Jak nie to sie załamę :>
lapek85 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jak nie to sie załamę :> nie łam się, tylko działaj ja jak robiłem program to w pierwszej wersji było coś koło 182/388 ale dymienie było juz spore i zeszlismy w dół. wszystko przez turbo z awxa, jak chcesz przebic 180 to brd pakuj
Rekomendowane odpowiedzi