Opublikowano 11 Lutego 201115 l Ciekaw jestem efektu na tych felgach dziś zapomniałem wziąć aparat ale jutro zrobi się fotki ps: Bulczas to są te felgi o których ci mówiłem :gwizdanie:
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Co do lamp pasują dobrze aż sam się zdziwiłem stare ściągłem i te tylko założyłem. Gwint firmy Bilstein tak jak szwagier już napisał ; )[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 11:08_________________________________________________Zdjęcia nowych felg 18 BBS-y Świetne felgi
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor Plany są ale ale dopiero na wiosnę a mianowicie całe auto pomalować na biała perle i dach w czarnym macie prawdopodobnie uzupełnić brakujące rzeczy w przednim zderzaku ; ) zmiana felg ale jeszcze nie wiem na jakie ; ) No i oczywiście trzeba się zając tą niebieska perełka; D Bo Arek ma dużo ciekawych pomysłów które trzeba zrealizować No koniecznie trzeba zdjęcie zrobić na BBS ach bo za chwile śnieg spadnie ; P
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Autor Wszystko będzie w kolor pomalowane ale dopiero na wiosnę Jakby ktoś był zainteresowany to felgi są do sprzedania wiec można pisać ; )[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 10:16_________________________________________________Przymiarka felg na gwincie prawie na samej gorze w końcu zima Zdjęcie robione telefonem bo fotograf który pisał, że przyjedzie się nie zjawił
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Zdjęcie robione telefonem bo fotograf który pisał, że przyjedzie się nie zjawił a ty zamiast wpaść wczoraj na spota to się bujałeś bo mieście z laskami ps: dzisiaj wpadnę :gwizdanie:
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Wg.mnie to bym prysnal ja cala,bo troszke tecza jest :gwizdanie: :gwizdanie: ale plany ida w dobrym kierunku
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Autor Arku chciałem wpaść nawet sprawdzałem kiedy, ale zapomniałem. Ładnie to tak jadać w Mc? a jak wczorajsza frekwencja ?; )
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Wg.mnie to bym prysnal ja cala będzie cała w białej perle + czarny dach a jak wczorajsza frekwencja ?; ) bardzo liczna
Opublikowano 15 Lutego 201115 l Auto ładne, ale wymaga chyba pomalowania całego, bo każdy element ma inny odcień. Ale ja bym nie malował tylko jeździł szkoda kłaść tyle kasy w estetykę. Nie przejmuj się u mnie też jeden błotnik różni się drastycznie od reszty, takie uroki srebrnego koloru.
Opublikowano 1 Kwietnia 201115 l Adrian i jak tam idą prace :?:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:39_________________________________________________spy foto :gwizdanie:
Opublikowano 2 Kwietnia 201115 l ale fajna maszyna dużo robią te lampy red withe kiedy będzie reszta zdj :gwizdanie:
Opublikowano 3 Kwietnia 201115 l Autor Reszta zdjęć niedługo. Dokładka była spawana ze zderzakiem i dodatkowo wszystko skręcone od wewnątrz dodam ze sam robiłem efekt super [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 06:54_________________________________________________Były palny by zmienić kolor ale za duży wydatek i dużo pracy.... No i pewnego dnia pewien kierowca nie wyhamował i bummm ;/ Zdjęcia : No i postanowiłem zmienić kolor na Biały XIRALLIC oraz troszkę wygładzić auto fota wyżej jedna ponieważ prace trwa. Przymiarka felg Rh 17x 9 cali/ 9.5 cali Ciąg dalszy nastąpi
Opublikowano 3 Kwietnia 201115 l chyba juz wiem od kogo kupilem BBSy przy okazji jakim cudem Ci nie ocieraly z przodu o zwrotnice ?