andy_sky Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 To wkońcu jest żalosny czy nudny ? nieważne,po prostu nie jest w jego typie i już :gwizdanie: ...bądźmy tolerancyjni masz rację nie gustuję w chłopakach
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 ten gość jest żałosny JA TEŻ No właśnie ktoś mówił , że też jesteś żałosny :polew: :polew: Ja tam lubię jak Kornacki prowadzi program
Wandej Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 ten gość jest żałosny JA TEŻ znam go osobiście i jest normalnym kolesiem z którym można pogadać na każdy temat to powiedz mu niech tego potwora przetesuję w tvn`ie moje marzenie :kox:
Wąski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 ten gość jest żałosny JA TEŻ No właśnie ktoś mówił , że też jesteś żałosny :polew: :polew: Ja tam lubię jak Kornacki prowadzi program
GILI Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Adaś jest spoko Niema jeszcze tak bogatej telewizji w Polsce,żeby zrobić program z takim rozmachem jak BBC,bo jajcarzy u nas nie brakuje. Uważam,że bardzo dobrze że jest tvn turbo,chociaż ich ramówka,nie jest porywająca,to myślę,że Kornacki obok Patryka Mikiciuka, to prawdziwi pasjonaci na właściwym miejscu i dzięki nim może się jeszcze dużo zmienić. Wracając do tematu jak im poszło w Dubaju??
Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wracając do tematu jak im poszło w Dubaju?? Włanie ktoś pilnował
Tedi35 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Clarksona i jego kompanów nie ma co porównywać do naszych programów TV motoryzacyjnych. Ich budżet programowy jest wiekszy niż wszystkich programów motoryzacyjnych w Polsce i jeszcze można by cos dorzucić. Z tąd robia cos czasem ciekawego i smiesznego. A czasem ich opinie sa żałosne ja cholera. ( tylko Angole)
wypsiu Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Chłopaki dojechali na 8 miejscu mieli nawet 20 polskich kibiców w tym Tomasza Iwana 1. Augusto Farfus/Edward Sandström/Tommy Milner/Claudia Hürtgen (BR/S/USA/D) BMW Z4 GT3 594 okr. 2. Piergiuseppe Perazzini/Michał Broniszewski/Lorenzo Case/Marco Cioci (I/PL/I/I) Ferrari 430 GT2 -3 okr. 3. Thomas Jäger/Kenneth Heyer/Jan Seyffarth/Sean Breslin (D/D/D/IRL) Mercedes-Benz SLS AMG GT3 -4 okr. 4. Khalid al-Qubaisi/Sascha Maassen/Jeroen Bleekemolen/Sean Edwards (UAE/D/NL/GB) Porsche 911 GT3 R -11 okr. 5. Paul Dalla Lana/Boris Said/Bill Auberlen/Matt Plumb (CDN/USA/USA/USA) BMW Z4 GT3 -15 okr. ... 8. Robert Lukas/Philipp Wlazik/Stefan Biliński/Mariusz Miękoś/Adam Kornacki//(PL/D/PL/PL/PL) Porsche 997 GT3 Cup -22 okr jutro ma być więcej wiadomości na temat wyścigu...
endriuu Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Kornacki jako dzienikarz - super. ale kierowca wyscigowy - nienajlepszy - nie mozna wszystkiego robic dobrze. Bielaka z kolei nie trawię kompletnie - przygłup.
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 No właśnie ktoś mówił , że też jesteś żałosny no jak tak, nie znasz kogoś i się nabijasz to ja już mam na twój temat zdanie
Wąski Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Panowie ale o czym jest wątek :gwizdanie: o jego udziale w wyścigu dla przypomnienia
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Panowie ale o czym jest wątek :gwizdanie: o jego udziale w wyścigu dla przypomnienia w tym wyścigu co to jechali na zmiany to oczywiście Kornacki dał d*py i rozwalił auto mówię o tym co był w zeszłym roku
wustyle Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ten gość jest żałosny dlaczego tak uwazasz?
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 polscy to sami smutasi nie ma takiego co by potrafił tak prowadzić program motoryzacyjny by nie wiało nudą,ciągle takie same testy, ciągle te same slogany no to zrob taki... produkcja programu w tv to nie jest 1 osoba. myslisz, ze clarkson sam tworzy TG?
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 polscy to sami smutasi nie ma takiego co by potrafił tak prowadzić program motoryzacyjny by nie wiało nudą,ciągle takie same testy, ciągle te same slogany no to zrob taki... produkcja programu w tv to nie jest 1 osoba. myslisz, ze clarkson sam tworzy TG? wiem że nie ale nam daleko do humoru brytyjczyków
Orange Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 lubię programy z Kornackim, ale udział w reklamie plusa bardzo negatywnie mnie zaskoczył..
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jak ja widze Kornackiego to mi sie źle robi. to jego łapanie kierownicy , wyglada to jakby chciał złapać pisiora swiezo po stosunku , ujebanego od spermy , i nie wie czy moze go całego chwycic czy moze dwoma/trzema palcami zeby sie nie ubrudzić [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 13:11_________________________________________________ ale kierowca wyscigowy - nienajlepszy pamietam jak ładnych pare lat temu zaczynal swoją wyścigową kariere w Rallycrossie , śmigał sejem i co start to dachowanie :kox: :kox:
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jak ja widze Kornackiego to mi sie źle robi. to jego łapanie kierownicy , wyglada to jakby chciał złapać pisiora swiezo po stosunku , ujebanego od spermy , i nie wie czy moze go całego chwycic czy moze dwoma/trzema palcami zeby sie nie ubrudzić [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 13:11_________________________________________________ ale kierowca wyscigowy - nienajlepszy pamietam jak ładnych pare lat temu zaczynal swoją wyścigową kariere w Rallycrossie , śmigał sejem i co start to dachowanie :kox: :kox: :polew:
malik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie muszę rozwijać jak dla mnie jest nudny jak flaki w oleju Jak sie nie ma argumentow to się własnie takie bzdury pisze
kubson Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgadzam sie Malik Dachy świadcza tylko o tym że Adaś ostro jeździł
Rekomendowane odpowiedzi