IceMan83 Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Jako ze jestem tu nowy pomyslalem ze podziele sie z wami moja radoscia z nowego nabytku jakim jest moje A4 1.8T Rok produkcji: listopad 2001 Wyposażenie: 6 poduszek, ABS, Klimatronik dwustrefowy, Kontrola trakcji z ESP, Elektryczne szyby i lusterka, Centralny zamek z alarmem, Radio ze zmieniarka na 6CD w schowku, Halogeny, Felgi OZ 17" letni setup z oponami tyl 235/45/17 i przod 215/50/17, Wspomaganie kierownicy itd. Czekam na słowa krytyki bym wiedzial jak moge upiekszyc moje auto Zycze milego ogladania.
schiller Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 w B6-ach (podobnie jak w C5-ach) jest wręcz wskazane pomalowanie dokładek, choć na twojej czarnej to jeszcze ujdzie.
Nowak_zg Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 ladna felga ale te dokaldki i tak bym pomalowal odrazu auto zyska na prezencji ogolnie nie ma co zmieniac jesli nie jestes zapalencem a jesli ejstes to niedlugo od kolegow dostaniesz dluga liste jak dla mnie to wsadzaj RNS-E, xenon oraz foteliki z s-line i przyciemnij delikatnie wszystkie szybki ale i tak nawet taka prezentuje sie miodnie
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 hm Piękniś , ale malowanie dokłądek Cię czeka pod kolor ( przynajmniej Ja bym pomalował ) no i poprostu gleba sie mu prosi bo na tych felach to jak allroad.... Graty zakupu
hhacek Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 no i poprostu gleba sie mu prosi bo na tych felach to jak allroad.... Graty zakupu [/quote no i poprostu gleba sie mu prosi bo na tych felach to jak allroad.... Graty zakupu well said! !
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Piękne B6 .. dokładeczki w kolor , ciemne szybki , Rns-e , gleba i bedzie super :thumbup:
pre_pl Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 co się stało z fotelem kierowcy i kierownicą ???
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 ładna podstawa do modów - lekki zawias, dokładki do lakiernika i uwolnij zapas mocy
Elberoth Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja bym tam zaczął od bixenonów (1700zł z Allegro - czasami nawet taniej) + do tego oryginalne sportowe zawieszenie. Teraz to wygląda jak Allroad.
Diego Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Tempomat, podłokietnik i bedzie gitara.
audin1.8t Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Dawaj glebe, dawaj glebe i oczywiście kolor na zaciski...
betoniaraxxx Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Prezentuje sie swietnie zwaszcza na tych felgach. Tak jak koledzy wcześniej mówili gleba i ciemne szybki i nic więcej jej nie trzeba. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi