Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Srebrny by HaVoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Radyjko też będzie w swoim czasie, bo jak wczytałem się w możliwości takiej stacji multimedialnej to fajna sprawa mieć coś takiego w aucie :decayed: Ale kredens musi chwile pograć :kox:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:53_________________________________________________Przygotowania do zmiany :przebiegly:

Ver. 1.5

zdj_cie1.jpg

Ver. 2.0

zdj_cie.jpg

Ragga, czapki z głów :hi:

[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 23:55_________________________________________________A pomyśleć że przy zakupie auta myślałem "ono jest tak zayebiste że nie ma nawet co zmienić" :polew:

Opublikowano

tylko to obklejasz tym motywem?

Opublikowano

Mieszek do ramki pasuje elegansiu :kox:

Opublikowano
  • Autor

tylko to obklejasz tym motywem?

Raczej nie, ale szalec nie bede. Zostane przy dekorach i zapalniczce. :cool1:

Opublikowano

jest kox !![br]Dopisany: 09 Luty 2012, 11:48_________________________________________________tez bym musial konsole polifta zamontowac tylko ciezko znalesc mi bedzie w tym kolorze srodka co ja mam ;/ takim szarowo zielonym

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

2din na pokładzie, tylko że do poprawek.

Nie zmieścił mi się klimatronik i wystaje z 0,5 cm :decayed:

Zostały stare przyciski od halo i przeciwmgłowych tylnych :decayed:

Będzie ciepło to zrobi się wszystko na tip top i wpadnie kombajn do muzyki zamiast ori radia bo jedyne co dobrze robi to koncertowo mnie wkur*ia :rolleyes:

Fotki: (w dzien nie zrobie bo wstyd pokazywać :polew:)

9529809afda92496m.jpg 8f7094f0fae6f5afm.jpg 155d93b9fabeaf23m.jpg

Opublikowano

opalarką jechałeś Sipmsponówfff?

Opublikowano
  • Autor

:no:

Odtłuściłem i przykleiłem normalnie, od spodu podkleiłem jeszcze na wszelki wypadek i jak narazie się trzyma ;) jak wytrzyma do lata to będzie ok, jak nie wytrzyma to będę myślał nad czymś innym :wink4:

Opublikowano

:no:

Odtłuściłem i przykleiłem normalnie, od spodu podkleiłem jeszcze na wszelki wypadek i jak narazie się trzyma ;) jak wytrzyma do lata to będzie ok, jak nie wytrzyma to będę myślał nad czymś innym :wink4:

jak zakleiłes krawedzie pod spód to bedzie sie trzymać :wink4: moja trzymała sie ponad rok, teraz tez sie trzyma... w piwnicy :decayed:
Opublikowano
  • Autor

jak zakleiłes krawedzie pod spód to bedzie sie trzymać :wink4: moja trzymała sie ponad rok, teraz tez sie trzyma... w piwnicy :decayed

Dokładnie zostawiłem gdzieś z 1 cm zakładki pod spodem :)

No i zapomniałem o podłokietniku :) Całkiem za***ista sprawa taki podłokietnik :kox:

Opublikowano

2din na pokładzie, tylko że do poprawek.

Nie zmieścił mi się klimatronik i wystaje z 0,5 cm :decayed:

Zostały stare przyciski od halo i przeciwmgłowych tylnych :decayed:

Będzie ciepło to zrobi się wszystko na tip top i wpadnie kombajn do muzyki zamiast ori radia bo jedyne co dobrze robi to koncertowo mnie wkur*ia :rolleyes:

Fotki: (w dzien nie zrobie bo wstyd pokazywać :polew:)

9529809afda92496m.jpg 8f7094f0fae6f5afm.jpg 155d93b9fabeaf23m.jpg

ogólnie zadowolony bardzo z 2 din ?

czemu klimatronik wystaje i co z radiem nie tak ?

zastanawia sie nad 2 din :cool1:

Opublikowano

nie został ci kawałek simpsonów? :polew:

Opublikowano
  • Autor

Zadowolony pewnie będę jak wpadnie porządne radio. :tongue4: w tej chwili jestem średnio zadowolony bo jeszcze nie wszystko jest na swoim miejscu, mogę powiedzieć że w zasadzie 2/3 roboty za mną :decayed: Zostały do podłączenia przyciski od halogenów poliftowe i skręcenie tego jak należy. ALe to już chyba robota na lato jak będzie ciepło.

Klimatronik wystaje bo już nie chciało mi się rozbierać tego a z tyłu pewnie jakieś kable blokują i dlatego.

Radio jest ok. Tzn bez rewelacji. wkurza mnie czasem bo jak zgubi zasięg to pika co kilka sekund bez sensu, albo niby zasięg jest a on szuka innej częstotliwości :doh1:

Ale jak auto w środku odmłodniało :) Już przyciski na konsoli nie przywołują na myśl kokpitu z lat 80 :wink4:

Ja to i tak trochę byłem zmuszony do zmiany, stare radio miało swój znany problem z potencjometrem i fiksowało na mrozach. [br]Dopisany: 22 Luty 2012, 22:35_________________________________________________

nie został ci kawałek simpsonów? :polew:

Został men :decayed:

Opublikowano

z tym pikaniem pokombinuj z ustawieniami funkcji AS i TP :wink4:

Opublikowano

daj no mi trochę na dekor wokół biegów :polew:

Opublikowano
  • Autor

z tym pikaniem pokombinuj z ustawieniami funkcji AS i TP :wink4:

Bawiłem się dzisiaj jak wróciłem do domu. AS i TP wyłączyłem. Zobacze jak będzie jutro. Bo mam miejsce gdzie szczególnie lubi "pikać" i zmieniać mi stacje bo niby zasięgu nie ma :facepalm:

daj no mi trochę na dekor wokół biegów :polew:

:nabijasie:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor
Gdzie kupileś żółtą folie na halogeny? Pyknąłbym u siebie takie coś. http://www.didotuning.pl/audi-a4s4-wzor-p-423.html?cPath=26_29 dobry gadżecik

Może wpadnie z czasem :) Pomyślimy zobaczymy :)

Folia z alledrogo.

---------- Post dopisany 31-08-2012 at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany 28-02-2012 at 00:05 ----------

Auto do sprzedania, :)

Link: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/audi-a4-1-8-benz-przyszla-pora-zmiany-244506/#post3008946

Opublikowano

Spojrzalem - nowy post.

Na pewno sprzedaz.

I mialem rację:wink:

Jakies konkretne plany odnosnie nastepnego auta?

Opublikowano
  • Autor

Planow konkretnych jeszcze nie mam, chcialbym jakies coupe ale sedan tez wchodzi w gre i zeby mialo troche wiecej mocy niz 125 KM :)

Interesuje mnie troche BMW E46 w benzynie. Z jednej strony chcialbym 2.0 ale podobno 2.5 pali prawie tyle samo, tylko OC wyzsze.

Ale co bedzie to nie wiem. Jak sprzedam to bede myslal. Ale cisnienia nie mam :)