Darayavahus Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Znalazłem przypadkiem aukcję z takim oto tworem: Pomijam kwestie doboru koloru bo ja osobiście bym w czymś takim po 3 minutach pierdolca dostał, ale jest to ciekawe zestawienie. Audi faktycznie wypuszczało wnętrze w takim kolorze? Chyba nie, ktoś ma pomysł jak to jest zrobione?
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 I mianowicie co że znalazłes taki twór
Darayavahus Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pomijam kwestie doboru koloru bo ja osobiście bym w czymś takim po 3 minutach pierdolca dostał, ale jest to ciekawe zestawienie. Audi faktycznie wypuszczało wnętrze w takim kolorze? Chyba nie, ktoś ma pomysł jak to jest zrobione?
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pomijam kwestie doboru koloru bo ja osobiście bym w czymś takim po 3 minutach pierdolca dostał, ale jest to ciekawe zestawienie. Audi faktycznie wypuszczało wnętrze w takim kolorze? Chyba nie, ktoś ma pomysł jak to jest zrobione? było takie zestawienie
KL4K50N Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wychodziły takie zestawienia. Mój sąsiad ma taką tylko, że kolor auta to czarny. I z czarnym autkiem to na prawde źle nie wygląda i oczywiście kierownicy nie ma kablem obwiniętej :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie wiem ale jak patrze na to wnętrze to mnie mdli , ale wolałbym takie niż niebieskie
Darayavahus Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Już myślałem, ze ktoś wziął jakiegoś spraya do wszystkiego i tak sobie machnął wszystko w jednakowym kolorze. A o gustach się nie rozmawia...
DarekII Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 To nie kabel kiedyś takowe pokrowce były na handel z takim rozciągliwym sznurkiem dużo tego w Polski Fiat 125p zakładano hehehe
Shade Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 hahah jaki łośosiek ;-) ale kiera to miażdży cyce ;-)
Szamek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 nawet i fajnie to wygląda tylko moim zdanie przy ciemnym kolorze auta było by przydałby się climatronic bo te pokrętła jakoś dziwnie wyglądają w tym kolorze bo jakby nie patrzeć to już jakiś luksus w B5 mieć taką tapicerkę, więc i climatronic by się przydał. O kierownicy już nic nie mówię bo chyba wszystko zostało powiedziane
zdzis Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Przecież to dramat jest, szary z tym zamszykiem xD I jeszcze to bogactwo zapachów, 2 zawieszki w tym jedna dwuzapachowa (ale + że pasuje do koloru tapicerki, albo kolorek wnętrza dobrał pod kolor zawieszki) aaa i jeszcze jakiś frendzel spod lusterka zwisa A o kierownicy nie wspomnę albo z łady wyciągnął albo taksiarz jakiś
vertus69 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Znajomy też miał podobny ale jeszcze bardziej rudy,ogólnie na wymioty mnie brało
Rekomendowane odpowiedzi