Shamad Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam wszystkich postanowiłem zaprezentować wam moją niunie. Kupiłem ją w lipcu, w sierpniu wsadzony gaz sekwencja. silnik 1.8 rok 95 wyposażenie: -climatronik -el. szyby i lusterka -2 poduszki -immo -centralny z kluczyka (scyzoryk) -wspomaganie -abs samochod obniżony, wymieniony tłumik Felgi 16" 255/55 obecnie stoi na zimówkach 15 wiec stalówki Jeżeli chodzi o mody to ja jeszcze nic w niej nie zrobiłem wszystko co jest było wkładane przez poprzedniego właściciela w niemczech, dotychczas wsadziłem jedynie radio alpina CDE-111RM i głośniki w pułke 6:9 W dzień przed nowym rokiem został wymieniony rozrząd, olej, wahacze. Plany: -ramke grilla na czarny mat - JEST -lampy soczewkowe (czarny środek) - JEST -felgi na czarno - JEST -zaciski klockow w czerwien -JEST -głośniki w drzwi, skrzynia i piecyk -kierunki na błotnikach czarne -oświetlenie nóg -kierownica s -klamki i lusterka w kolor -tylne lapmy po lift generalnie troche bym chciał w niej nagrzebać jednak wszystko zależy od funduszu wiec postaram sie wszystko pomalutku porobic a czy wyjdzie się okaze Z góry sorry za złą jakość zdjęć ale czesto robione szybko aby były i tylko telefonem gdyż nie mam dostępu do aparatu Więc na pierwszy odstrzał zostały rzucone felgi. Robione własnoręcznie, szlifowanie zajeło około 8 godz na jedną felge, następnie malowane były na lakierni przez wujka Przebieg prac: Nastepnie przy zmianie kół pomalowałem zaciski hamulców A tak wyglądało to już razem: Po czym wymieniłem lampki na soczewkowe z czarnym środkiem No i przyszedł czas na ramke grilla w czarny mat i narazie wygląda to tak: jeszcze tylko boczne kierunki czarne ktore są juz w drodze do mnie
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Plany jak najbardziej OK, ściągnij jeszcze te naklejki z klapy i zrób coś z tym nie małym wydechem
Shamad Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 no i naklejki zniknęły ale wydech ten sam ;p
Kowi87 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Lampki wybrałeś najgorsze z możliwych z ringami, jedyne z ringami warte załozenia są od FK Koncepcja na auto dobra
pepik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ładnie się prezentuje ale te lampy rzeczywiście nie pasują kwestia gustu oczywiście jeśli Tobie się podoba to ok Do malowania felg nie ściągałeś opon? Ramka spoko, też mam w czarnym macie
Shamad Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 he jeżeli chodzi o lampy to wiedziałem że większość będzie przeciwna ale z racji ograniczonych środków padło na te gdyż głownym priorytetem były czarne środki a ringi można odłączyć i lampy świecą jak normalne więc nie ma problemu ;p a opony siedziały na felgach sądziłem że nie będzie źle ale nie polecam ;p za duzo babrania z taśmą i gazetą ;p ale jakoś dałem rade
MATIUS Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 mam takie same lampy jak ty z takimi kupiłem auto 2lata temu i świeciły bardzo dobrze lecz z czasem zobaczysz że zaczną się soczewki wypalać i szkoło przednie plastikowe jest bardzo podatne na zarysowania ogólnie furka mi się podoba bezproblemowej jazdy życzę
Kolkov Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 kierunek modów dobry czerwony z czarnym wygląda zakur...wiście
Murdzi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dokładki, lusterka, klamki i progi, opony dobrze wypastować na czarno i wygląda elegancko
martin_rs4 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 ladna czerwoniutka ... a ja zawsze bede powtarzal ze czerwony jezdzi szybciej :gwizdanie:
barto-team Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 moje pierwsze Audi było czerwone :> i zgadzam się z poprzednikami czerwone jest szybsze :gwizdanie:
Shamad Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dokładki, lusterka, klamki i progi, opony dobrze wypastować na czarno i wygląda elegancko klamki i lusterka będa malowane jakos w niedalekiej przyszłości raczej ale zastanawaim sie co do dokładek i progów nie wiem jak to będzie wyglądało ;p jeszcze sie pomysli a co do czerwonego no wiadomo ze szybsze
Murdzi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Masz w swoim avatarze ładnie pomalowana Audiczkę z pakietem od S4 - dokładki akurat w czerwonym kolorze wyglądają bardzo ładnie, w mojej by to już nie wyglądało za ciekawie :/
Shamad Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Masz w swoim avatarze ładnie pomalowana Audiczkę z pakietem od S4 no tak ale wlasnie z pakietem S4 to tez innaczej wygląda dlatego zastanawiam sie co do malowania tych moich dokładek pozyjemy zobaczymy ogółem mam do malowania maske i błotnik przedni wiec jak wujas zjedzie do polski to raczej będzie malowane i wtedy może bym dorzucił to wszystko bo klamki i lusterka na 99,9 % beda malowane ale co z dokladkami to zobacze, aż tak mi to nie przeszkadza a w sumie i tak sie łączy zeby cala była na czerwono czarno
Rekomendowane odpowiedzi