Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super że takie sprzęty są.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 203,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A to na dłuższe wycieczki :)

IMG_20170520_172735_HDR.jpg

Opublikowano

Moje ostatnie zamówienie, motor robiony pod konkretne zamówienie więc i efekt jest konkretny.

Przed.

mFEktWo.jpg

Po.

GgIKydf.jpg

rhh75lp.jpg

PCsqdCV.jpg

Edytowane przez lukaszooo
błąd literowy

Opublikowano

Nie widziałem ze jest taka strefa ? Jestem nowy na forum. Z motocyklami prawie od dziecka. Obecny sprzęt opis w skrócie dla tych co kumają temat: 

k7 1000, PC V, Quick shifter, Pełna Yoshimura, cienka uszczelka pod głowice, filtr K&N, wszystko zestrojone i kilka dodatków wizualnych. Z seryjnym panigale i s1000rr jedzie łeb w łeb a motocykl starszy o 5 lat. Ps na wiosnę do sprzedania ?

image.jpeg

Opublikowano

Fajna Suzi kupil bym taką,ale żonka nie da...

Opublikowano

Co to za żona co nie daje :)

Ja swoją podszedłem z drugiej strony, nagadałem jej że nie ma zniżek OC i kupie kolejny motor i zarejestruje na nią. Ona zadowolona że ma zniżki a ja że mam kolejny rydwan.

Opublikowano

Miałem już troche tego,w sumie mam jeszcze fazera i musze sprzedać,bo czlowieka troche nosi zeby manetke odkręcić,zostane jednak przy simku.....

Opublikowano

No wiadomo, z kobietami ciezko w tym temacie. Moja tez mowi ze dopoki nie ma ślubu i dzieci to mogę jezdzic (choć tez ze mną jezdzi i lubi) ale potem to juz bedzie trzeba odpuścić szybkie sprzęty. Napewno to juz motocykl do którego potrzeba troche rozumu.  Ale jedno jest pewne jakies enduro lub lekki naked bedzie zawsze ?

Opublikowano

Bylem dzisiaj w garażu odpaliłem posluchalem i czekan na kilka stopni plus [emoji3]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie rozumie wasze kobiety bo wiadomo ze jest to hobby ryzykowne i każda pani która kocha swojego chłopa będzie zaniepokojona.
Ja na szczęście od wielu lat jeżdżę enduro ,ścigacze sobie opuściłem po kilku latach jazdy .
Ciesze się też z tego ze moja żona wspiera mnie w mojej odskoczni od żeczywistości .
Nawet kupuje opony kurtki itp.
Dzięki Bogu za Nią

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hm moja żona jeśli idziemy w tym kierunku jechała że mną dwa razy no cóż miała pecha widziała dwie kraksy motocyklowe i jeżdżę sam w końcu dwa koła to wolność ???

Opublikowano

Samemu się najlepiej jeździ.

Opublikowano
Samemu się najlepiej jeździ.

To zależy winkielki i szybkie trasy ok ale tematy pomeczowe no trza pomyśleć [emoji3]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś miał Suzuki horneta? Dla 2m chłopa nie będzie za mały? Chcę go kupic na pierwsze moto

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ciut za maly

Opublikowano
15 godzin temu, Sqizzy napisał:

Czy ktoś miał Suzuki horneta? Dla 2m chłopa nie będzie za mały? Chcę go kupic na pierwsze moto

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Również twierdzę że za mały i będziesz wyglądał śmiesznie a po drugie to honda hornet jest ale z suzuki hornet to się nie spotkałem. Kumpel ma ponad 190 cm i na pierwsze moto wziął Fazera 600 tyle że jest szczupły i nie wyglądał tak źle.

Opublikowano

Na 2 metry to mysle yamaha tdm ,byla by dobra.

Opublikowano

Majac 2m tak jak ja musisz kypic albo jakiegos wysokiego tyrystyka albo szerokiegoo litra, polecam honde vfr :)

Opublikowano

Dla tak wysokich osób niestety niewiele jest rzeczywiście opcji poza turystykami. Możesz sobie zobaczyć Yamahę BT 1100 Bulldog. Mam znajomego, też dosyć słusznej postury i dobrze mu się nią jeździ, może przez to, że ma siedzenie w takim trochę jakbym "dołku".

Nie za mocne moto, ale moment całkiem całkiem. 

Opublikowano

Jako pierwsze moto może nie proponujcie litra [emoji3] coś co Cię nie poniesie a da ful fan to yamaha tdm mam taką i wiem że będziesz zadowolony [emoji3]