MRDaniel Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja się też powoli zbieram będę na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzięki za spota no i pizze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Również podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRDaniel Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Miło było poznać Panowie. Fajnie że nas tylu było:hi: Sysek Fura:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaslc Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kurde, ja zaś spóźniony (przegapiłem spota) PUMA dał mi znać dopiero dzisiaj o 16 że spot się szykuje, bo nie zaglądałem do tego tematu dawno, ale niestety ustawiony już byłem na dziś.. Wpadnę po raz pierwszy na spota następnym razem (mam nadzieję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kurde, ja zaś spóźniony (przegapiłem spota) PUMA dał mi znać dopiero dzisiaj o 16 że spot się szykuje, bo nie zaglądałem do tego tematu dawno, ale niestety ustawiony już byłem na dziś.. Wpadnę po raz pierwszy na spota następnym razem (mam nadzieję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Miło było poznać Panowie. Fajnie że nas tylu było:hi:Sysek Fura:slina: Dzięki Daniel Twoja też niczego sobie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Dzieje się coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Spotujemy coś w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 u mnie ciężko z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 W niedzielę jakąś pizzę by szło wciągnąć Różowi stawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 W niedzielę jakąś pizzę by szło wciągnąćRóżowi stawiają :polew: Dobra dobra ty cwaniaku :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wszystko fajnie tylko trochę mało nas jest:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Co z Patrykiem, Michałami, Adamem? Jeszcze Erniś wpadnie na pierwszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Erniś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Erniś Już go ściągam do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Patrickowi pasuje jeszcze nie wiem co z Michałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 mi niestety jak zawsze nie pasuje:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRniś Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 wpadł bym ale taka sytuacja, że auta przez ok. 2 tyg nie będę miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi