sysek27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 To może w przyszłym tygodniu kiedyś popoludniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 w tygodniu około 17 jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRniś Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 w sumie w weekend znajdzie się jeszcze kapkę czasu - ale w tygodniu nie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 w tygodniu około 17 jak najbardziej No to jest jakaś opcja:wink: jeszcze tylko jakiś dzień wybrać i gotowe mi obojętne dostosuje się. ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Mefju daj na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No ja w tygodniu to też różnie. Raz jestem o 14 a czasem jak wczoraj o 20 Możemy 27 października w niedziele zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 27 jestem na weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 27 jestem na weselu Jednego ci mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 27 jestem na weselu Jednego ci mało? Swoje się nie liczy bo nie możesz się tak do końca "wyluzować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dobra panowie to konkrety. Kiedy spotujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Mi to je obojętne tylko w przyszły weekend tak jak pisałem idę na wesele:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 To teraz w Niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 mi niedziela popołudniu pasuje bo jeszcze nie wiem co się będzie w sobotę wieczorem robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 mi niedziela popołudniu pasuje bo jeszcze nie wiem co się będzie w sobotę wieczorem robił O to toooo:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Szczerze to mnie nie bardzo to się widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Szczerze to mnie nie bardzo to się widzi Boooooooo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Szczerze to mnie nie bardzo to się widzi Boooooooo? W nocy w niedziele ruszam w trase. Znów kima 3h i będę jechał jak zombie 700 km Jak tam chcecie dziewczyny, ja się dostosuje ---------- Post dopisany 19-10-2013 at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany 18-10-2013 at 23:42 ---------- Kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nie znam kierownika, ale auto już nie raz widziane... BTW. Jest jutro coś ja mam co prawda auto nieposkladane bo lakiernik zapomniał pomalować jednego elementu ale przyjechać mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Na spokojnie się ugadamy na kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Na spokojnie się ugadamy na kiedy indziej Czyli jutro nic nie ma? Szkoda bo za tydzień będę na weselu a później już nie wiadomo jak z pogodą będzie teraz jest jeszcze w miarę ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Na spokojnie się ugadamy na kiedy indziej Czyli jutro nic nie ma? Szkoda bo za tydzień będę na weselu a później już nie wiadomo jak z pogodą będzie teraz jest jeszcze w miarę ciepło Pany jak chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi