PP84 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 nie wiem jaka jest kostka w tym radiu ale reszta jest taka sama, nie ma co sie zastanawiac.. montowac!!!
fayera Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Koledzy a jak wyglada sprawa przejścia z Concert II na RNS-E?? tak samo jak z Symphony II? Pozdrawiam to samo
waldi_007 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 a kosz din będzie pasował? Może ktoś podpowiedzieć co mi będzie potrzebne ??
fayera Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 a kosz din będzie pasował? Może ktoś podpowiedzieć co mi będzie potrzebne ?? tosz to tyle tego jest kosz musisz na 2 din zmienić
Marcino87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Tu masz wszystko opisane co i jak cały montaż. Pozostanie tylko kodowanie http://www.audizine.com/forum/showthread.php/59749-B6-A4-S4-Symphony-II-to-RNS-E-%28OEM-DVD-based-Navigation%29
waldi_007 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 OK kolega a co z climatronikiem? też muszę zmieniać?
Marcino87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 a jaki ma a kosz din będzie pasował? Może ktoś podpowiedzieć co mi będzie potrzebne ?? a jaki masz teraz kosz ??
domin79 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Koledzy a jak wyglada sprawa przejścia z Concert II na RNS-E?? tak samo jak z Symphony II? Pozdrawiam concert2 to radyjko 1dinowe więc potrzeba kosza 2 din,przejściówke iso-iso2,antena gps,przejściówka antenowa tunel oraz klimatronik musisz docinać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142028.0;highlight=docinanie+tunelu jak nie chcesz ciąć klimatronika musisz zakupić sobie taki pod 2din
Marcino87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Koledzy a jak wyglada sprawa przejścia z Concert II na RNS-E?? tak samo jak z Symphony II? Pozdrawiam concert2 to radyjko 1dinowe więc potrzeba kosza 2 din,przejściówke iso-iso2,antena gps,przejściówka antenowa tunel oraz klimatronik musisz docinać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142028.0;highlight=docinanie+tunelu jak nie chcesz ciąć klimatronika musisz zakupić sobie taki pod 2din Podbij do Domin79 napewno Ci pomoże z cała instalacja
waldi_007 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Z miłą checią bym zmienił mojego concerta na rns-e ale widzę że sporo rezania narazie jestem za granicą ale jak wrócę może się za to zabiorę, szkoda że Domini nie mieszka bliżej bo napewno bym skorzystał w przyszłości z pomocy fachowca;)) Puki co dzięki za zdanie relacji i bardzo potrzebne podpowiedzi, napewno się wszystko przyda w razie wymiany;)) Dzięki jeszcze raz i pozdro
Marcino87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Z miłą checią bym zmienił mojego concerta na rns-e ale widzę że sporo rezania narazie jestem za granicą ale jak wrócę może się za to zabiorę, szkoda że Domini nie mieszka bliżej bo napewno bym skorzystał w przyszłości z pomocy fachowca;)) Puki co dzięki za zdanie relacji i bardzo potrzebne podpowiedzi, napewno się wszystko przyda w razie wymiany;)) Dzięki jeszcze raz i pozdro Az tak duzo za graty nie wyjdzie a roznica jest kolosalna przy RNS
dymian1 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Az tak duzo za graty nie wyjdzie a roznica jest kolosalna przy RNS Tak tak ale póki co to co najmniej tysiaka musimy wywalić na RNS-E
PP84 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Tak tak ale póki co to co najmniej tysiaka musimy wywalić na RNS-E pamietaj ze sprzedasz czesc swoich gratow.. concerta i klimatronic wiec moze nie bedzie tak zle :gwizdanie:
dymian1 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Tak tak ale póki co to co najmniej tysiaka musimy wywalić na RNS-E pamietaj ze sprzedasz czesc swoich gratow.. concerta i klimatronic wiec moze nie bedzie tak zle :gwizdanie: u mnie na sprzedaż był by tylko i wyłącznie symphony II. No ale zawsze cos...
hidden22 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 WItam. nie chce zakladc nowego tematu wiec zapytam tutaj niedlugo bede zmienial kosz z 1din na 2din. W aucie teraz mam radyjko concert na cd i chce wlozyc concerta 3 2din wiem ze potrzebne sa kable takie jak od rns, jak wygalda spawa podlaczenia? musze jakies piny przekladac? czy podlaczam i wszystko smiga? jesli nie to jak wygalda sprawa kodowania? gdzie trzeba zmienic itd najlepiej niech wypowiedza sie osoby co zmienialy radyjka z 1din na 2din dziekuje i czekam na pomoc !
domin79 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 WItam. nie chce zakladc nowego tematu wiec zapytam tutaj niedlugo bede zmienial kosz z 1din na 2din. W aucie teraz mam radyjko concert na cd i chce wlozyc concerta 3 2din wiem ze potrzebne sa kable takie jak od rns, jak wygalda spawa podlaczenia? musze jakies piny przekladac? czy podlaczam i wszystko smiga? jesli nie to jak wygalda sprawa kodowania? gdzie trzeba zmienic itd najlepiej niech wypowiedza sie osoby co zmienialy radyjka z 1din na 2din dziekuje i czekam na pomoc ! musisz zmostkować piny 15 i 16 w iso II oraz przełożyć pin 5 z kostki B do pinu 7 kostki C , potem kodujesz i grasz:decayed:
domialex Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 a jak wyglada sprawa sterowania z kiery?
dandek90 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 chciałbym trochę odświeżyć i zapytać co sądzicie o czymś takim jako alternatywie do rns-e 3G NAWIGACJA AUDI A4 TV CYFROWA INTERNET DVD RNS-E (4018750758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tutaj filmik jak wyglada w samochodzie warto się ładować w coś takiego?
PiotrN113 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Odświeżam. Poleci ktoś jakieś dobre RNS-e do ok 1500 zł? Słabo się na tym znam a nie chciałbym strzelić babola. http://allegro.pl/audi-rs4-a4-s4-rns-e-pol-menu-mapy-2016-legalny-i6324784768.html#thumb/1wydaję mi się że to wygląda przyzwoicie. Doradzi ktoś? I jak to wygląda z kradzieżą takiego radia? Ludzie straszą, że jest bardzo chodliwe u złodziei
kdawid Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 I jak to wygląda z kradzieżą takiego radia? Ludzie straszą, że jest bardzo chodliwe u złodziei To prawda
Rekomendowane odpowiedzi