Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Światła do jazdy dziennej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ja tez mam nie oryginalne xenony zadnych problemow nie ma ale podoba mi sie ten pomysl z lampami dziennymi ale maze jakis ladniejszy ksztalt

Opublikowano

Nie ma ładnych lamp dziennych pasujących do samochodów, a w szczególności do OOOO.

Opublikowano

Są, z Audi S6 C6 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja kupiłem sobie ledy do jazdy dzienne i w sobotę je zamontuję. a tak poza tym to większym folklorem jest montowanie modułów i obniżanie mocy żarówek H7, za co zresztą na pewno jest mandat.

Opublikowano

Użytkuje takie światełka od 10 miesięcy i może nie wygląda to ładnie lecz nie muszę się martwić ciągłym włączaniem świateł bo mam je założone tak że włączają i wyłączają sie po przekręceniu stacyjki czy też włączeniu xeonów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i co zamontowałeś te dzienne bo i ja mam zamiar kupic coś w tym stylu

Opublikowano

Czesc.

Swiatla jak najbarzdiej godne polecenia! w twardej obudowie takze nie ma jakiejs lipy,swiatlo o bialej barwie ktore niezle daje :decayed:

Poniezej foto jak wygladaja po montazu:

Tak jak w przepisach swiatla zapalaja sie po przekreceniu stacyjki a gasza po wlaczaniu swiatel mijania

2874470484707aaam.jpg

fc691bebc41328f4m.jpg

Ale oczywyscie musialem po swojemu,poniewarz mialem ori przekazniki od halogenow moge sobie osobno zalaczyc swiatla razem z sw.mijania :grin: a tak czasami sobie przykozacze bo zajefajny efekt..takze wszystko wedlug przepisow.

4c34c8fa5d5e9ed8m.jpg

d245c773e15a40a9m.jpg

Opublikowano
A ja kupiłem sobie ledy do jazdy dzienne i w sobotę je zamontuję. a tak poza tym to większym folklorem jest montowanie modułów i obniżanie mocy żarówek H7, za co zresztą na pewno jest mandat.

Chciałbym spotkać Cie na jakimś zlocie VAG wśród folklorów :polew::polew::polew::polew: szybko byś zmienił zdanie :grin:

Opublikowano

o jak fajnie nowe mod 'na folklor' :kox:

Opublikowano

ciekawe czy podpasują te ledy do a4 b6 bo w b5 wygladają swietnie

Opublikowano

podpasuja podpasuja be znajmniejszego ale.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czesc chłopaki moim zdaniem jesli swiatła dzienne to tylko okragłe :)

9d90e6ba78c00c7fmed.jpg

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

czesc chłopaki moim zdaniem jesli swiatła dzienne to tylko okragłe :)

9d90e6ba78c00c7fmed.jpg

Opublikowano

Chciałbym spotkać Cie na jakimś zlocie VAG wśród folklorów :polew::polew::polew::polew: szybko byś zmienił zdanie :grin:

Kowi a czy czasem to nie twój post z 25 grudnia ubiegłego roku :"zawsze sie wtracam jak ktos napisze ze ładnie wyglada :kox:

Ale co do tych LEDów z dectane 30cm jestem za, te mogą pasować, bo są na całej długosci tej kratki :gwizdanie:"

Nie żebym się czepiał ale takie sobie zamontowałem i nie żałuję.

Opublikowano

tak, mój ale te dectane to inna liga, w którymś poscie to uzasadniłem, aktualnie nie ma tego na alegro, tylko badziew został

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chłopaki sorki że odgrzeje kotleta ale chciałbym sobie kupić jakieś światła do jazdy dziennej do mojej B5 i niewiem co wybrać bo jest tego na llegro jak gnoju :) Może ktoś coś kupował ostatnio i może coś poleci ? Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano
dectane-driving-lights-5-hipower-led-lgx18_1.jpg
Opublikowano

One mieszcza sie w kratkach z halogenami i ten ukos pasuje dobrze w B5 po II lifcie?

W zasadzie mnie bardziej interesuje kwestia materialu tych dziennych, z jakiego sa wykonane. Obudowe maja metalowa i klosz szklany? Tak jak philipsy? Bo tylko philipsy nie zawiodly mnie pod tymi wzgledami, ale nie ma ukosnych niestety.

Opublikowano

Tak jak pisales klosz plastik reszta metalowa -naprawde wyglada na solidne. Natomiast nie wiem jak wyglada spasowanie w kratkach po 2lifcie. W moim super jest.

image.jpg